Cnm sen adet oldun mu güzel haberlerin var miŞubat 4
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Snrs
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnBen Perşembe olacağım kısmetse . O zaman bilgilendiririm . Şu ana kadar sadece iğnelerin parasının bir kısmını verdik 3 kutu=9 doz oldu benim o da 350 TL tuttu ve inofolic combi aldım o da 70 TL idi sanırım. Eşime sperm testi yapıldı 100 lira idi. İşte Perşembe ne olur ne biter bilmiyorum ancak yazarım buraya hayırlısı olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin
Acaba ben de mi öyle yaptırsaydım özel hastanete gidiyorum , iki ay insilün direncimi düşürmem gerektiğini kilo vermem gerektiğini söylediler iki ayda 5 kg verdim , şimdi yine bişey çıkacak diye korkuyorum çok test yapıp çok para almaya çalışıyor gibiler, ama yarın bi gideyim bakalım ne diyecek doktor , inşallah hepimizin mutlu haberlerinizi alırız arkadaşlarBen yaptırıyorum canım 3 güne adet olup başlıycam nasipse profösre yaptırıyorum 1500 tl ilaç hariç
- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Bende özel hastahane ama doktor tüp bebek doktoru profesör işte benim aşılama 1200 elimin testi 300 de sanırım geçen ay konuştuk tak hatırlayamıyorum belkide 200 300 daha fazla olabilir amşn canım amin kiloda engel demişti BMW’m doktorum çok kilo çok zayıflıkAcaba ben de mi öyle yaptırsaydım özel hastanete gidiyorum , iki ay insilün direncimi düşürmem gerektiğini kilo vermem gerektiğini söylediler iki ayda 5 kg verdim , şimdi yine bişey çıkacak diye korkuyorum çok test yapıp çok para almaya çalışıyor gibiler, ama yarın bi gideyim bakalım ne diyecek doktor , inşallah hepimizin mutlu haberlerinizi alırız arkadaşlar
Acaba ben de mi öyle yaptırsaydım özel hastanete gidiyorum , iki ay insilün direncimi düşürmem gerektiğini kilo vermem gerektiğini söylediler iki ayda 5 kg verdim , şimdi yine bişey çıkacak diye korkuyorum çok test yapıp çok para almaya çalışıyor gibiler, ama yarın bi gideyim bakalım ne diyecek doktor , inşallah hepimizin mutlu haberlerinizi alırız arkadaşlar
Çok teşekkürederim , bunları öğrendiğim iyi oldu , inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBende özel hastahane ama doktor tüp bebek doktoru profesör işte benim aşılama 1200 elimin testi 300 de sanırım geçen ay konuştuk tak hatırlayamıyorum belkide 200 300 daha fazla olabilir amşn canım amin kiloda engel demişti BMW’m doktorum çok kilo çok zayıflık
Çok kilom yok aslında ama polikistik overliyim bir de 5 aylık hamileyken 7 ay önce bebeğimi kaybettim , sonrasında aldığım 5 kiloyu verememiştim , insilün direncinden dedi azimle iki ayda verdim sanırım doktor risk olsun istemiyor ama ben sabırsızlanıyorum erteledikçe sinir oluyorumBende özel hastahane ama doktor tüp bebek doktoru profesör işte benim aşılama 1200 elimin testi 300 de sanırım geçen ay konuştuk tak hatırlayamıyorum belkide 200 300 daha fazla olabilir amşn canım amin kiloda engel demişti BMW’m doktorum çok kilo çok zayıflık
Iyi cnm hala gelmediyse umut varBeklemedeyim canim inşallah iyi haberlerle geliriz
Teşekkürederim cnm , yarın sabahtan gidicem inşallah bu ay başlar benimde aşılama sürecim tam tarihi veririm sana yarın inşallah hep beraber yüzümüz gülerCnm ben özelleri çok araştırdım 500 tl den başlıyor 2500 e kadar çıkıyor yaptırdığım yerle alakalı ama genel olarak boyle
- 5 Şubat 2019
- 59
- 21
- 8
- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Evet çok haklısın canım yine iyi vermişsin nemalandırılacak istiyorsunuz BebekÇok kilom yok aslında ama polikistik overliyim bir de 5 aylık hamileyken 7 ay önce bebeğimi kaybettim , sonrasında aldığım 5 kiloyu verememiştim , insilün direncinden dedi azimle iki ayda verdim sanırım doktor risk olsun istemiyor ama ben sabırsızlanıyorum erteledikçe sinir oluyorum
Amin cnm ins yarın güzel haberlerini beklicemTeşekkürederim cnm , yarın sabahtan gidicem inşallah bu ay başlar benimde aşılama sürecim tam tarihi veririm sana yarın inşallah hep beraber yüzümüz güler
- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
İlaç raporlu benim canım 300 civarı tuttu aşılamayı hastaneye ayrıca ödüyorsun özelde yaptırıcaksaniyi akşamlar arkadaşlar bu bahsettiğiniz aşılama fiyatları ilaç hariç mi acaba bende bu ay aşılama yaptıracağım
Evet cnm devlette raporla iğneye 180 ödedim ama asilama için ücret alacaklar mi bilmiyorum ama özel 500ila 2500 arası sadece doktor ucretiiyi akşamlar arkadaşlar bu bahsettiğiniz aşılama fiyatları ilaç hariç mi acaba bende bu ay aşılama yaptıracağım
- 5 Şubat 2019
- 59
- 21
- 8
Valla cnm ben zor alırım raporu diye düşünmüştüm ama hemen aldım doktor bi kağıt verdi git raporu al gel dedi sekterden bi evrak aldım 3 doktora imzamlayım raporu almış oldum ama söyle bi gerçekte var cnm ben bu gun icin 3 aydır uğraşıyorum bi sürü test istemistievet özele yaptıracağım benim ilaçlar raporsuz 950 tl tuttu raporu herkese veriyorlar mı acaba ? zor mu çıkartmak
Rapor istemekte fayda var o zaman inşallah verirler bize deevet özele yaptıracağım benim ilaçlar raporsuz 950 tl tuttu raporu herkese veriyorlar mı acaba ? zor mu çıkartmak
- 5 Şubat 2019
- 59
- 21
- 8
- 5 Şubat 2019
- 59
- 21
- 8
kesinlikle canımRapor istemekte fayda var o zaman inşallah verirler bize de