Yok cnm o kadar korkulacak birşey yok sakin olKızlar bende yakında aşılama olcam ama spekulum taklıyormuş ya ben cok korkuyorım ondan kednimş kasarsam daha cok acıkırsa napcam ben bide idrara sıkışık olmak lazmmış ya o takılınca kaçırırsam off saçmaladı beynim yine
Sabır sabır ve dua bugünlerde yaptığım tek şey manevi olarak canım
İnşallah sizlere de güzel haberler verebilirim.
Allahım gönlümüzde ne varsa daha güzelini versin ins.dualarimdasinizInşallah canim insallah gercekten dua ve sabir ile insan huzurlu oluyor insallah sen ve bizler guzel haberler vericez baskalarina da umut olucaz
o
Yaaaaaaaaaaaaaaa cookkkk güzeldi. Bayıldım kendimizi gerçekten boşa üzüyoruzGünaydın kızlar nasılsınız?
Bugün çok güzel bir yazı okudum sizle paylaşmak isterim
Üzülme der Mevlana ve devam eder,
Bir yandan korkun bir yandan ümidin varsa
iki kanatlı olursun,
Tek kanatlı uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı keder vermekle tozunu kirini alır.
Niye kederlenirsin ki?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır......
Mutlu haftasonlarınız olsun canlar.....
Bende çok beğendim dedim bunu kızlara yazmalıyım hemen.Yaaaaaaaaaaaaaaa cookkkk güzeldi. Bayıldım kendimizi gerçekten boşa üzüyoruz
Allah razı olsun canm çok beğendim gerçekten yazıyı.valla canımın içi akşam kasımlarımdan bacaklarıma vuran sızılarım oldu sabah ta öyle şimdi biraz daha iyiyim çok şükür acaba herkezde de böyle mi veya jelden mi oluyorBende çok beğendim dedim bunu kızlara yazmalıyım hemen.
Canım Nur um nasılsın bugün nasıl hissediyorsun?
Benim kasıklarımda ağrı olmuştu ama bacağıma vurmadı canım. Herkeste farklı olabilir tabi.Allah razı olsun canm çok beğendim gerçekten yazıyı.valla canımın içi akşam kasımlarımdan bacaklarıma vuran sızılarım oldu sabah ta öyle şimdi biraz daha iyiyim çok şükür acaba herkezde de böyle mi veya jelden mi oluyor
Yok yazmıyor ama bilemedim hem hafif kanamam olmuştu ya belki o yüzden de olmuş olabilir ama çok rahatsız etmistiBenim kasıklarımda ağrı olmuştu ama bacağıma vurmadı canım. Herkeste farklı olabilir tabi.
Jelin yan etkilerinde böyle birşey yazıyor mu hiç?
Bilemedim canım ama azaldı diyorsan iyi en azından.Yok yazmıyor ama bilemedim hem hafif kanamam olmuştu ya belki o yüzden de olmuş olabilir ama çok rahatsız etmisti
Bilemedim canım ama azaldı diyorsan iyi en azından.
Bende hala adet olmadım. Garip işte
Valla kuzum bende vi seçimiyim bi üzülüyorum progestan gecikme yapıyormuş diye. Hunileri taktım deli gibi dolanıyom etraftasen adet olmadıkça ben cookkk mutlu oluyorum iki Gün sonra bize güzel haberi verecek gibisin mi bana öyle mi geliyor vallaha heyecandan ne yazacağıma karar veremiyorum senin adına. Sağlamıyormuşum ne
Banada yolla kız o hunilerden ben kağıdı huni yaptım olmuyor böyleValla kuzum bende vi seçimiyim bi üzülüyorum progestan gecikme yapıyormuş diye. Hunileri taktım deli gibi dolanıyom etrafta
Ne günmüş arkadaş başka zaman geçer şimdi geçmiyor. Ben bugün bir testdaha alacağım zabahınan yaparım artık
Yok kız vazgeçtim çok pahalıymış türkiye kuruyla ne yapar 12×7=84 abowwwww alma kız alma var geçtim o neymiş öyle ben pazara gidiyorum o paraylaClearblue digital var ondan mi alsm acaba . O da 12 euro yani o kararda paramı verilir?
En güvenilir de o ama.
Benim aldığım 3.45€
Yok kız vazgeçtim çok pahalıymış türkiye kuruyla ne yapar 12×7=84 abowwwww alma kız alma var geçtim o neymiş öyle ben pazara gidiyorum o parayla
Yok kız 2 lira test bundan 5 sene önceydi şimdi en ucuzu 5 lira hahahahahakoptum valla aynen valla test alırken içim gidiyo yeminlen Türkiye nin gözünü seveyim. İstediğin zaman kam testine git 2 saat sonra sonuç al, yok en ucuz test 2 tl . Burda kafana göre gidemezsin kana ,eh işte test fiyatlarıda en ucuzu 3.45€ .
Geçen gittim hastaneye kan testi istiyorym diye hastaneye acil değilse öyle gitmek meşgul etmek yok burda, neyse kadun dr bir baksın dedi madem.Yok kız 2 lira test bundan 5 sene önceydi şimdi en ucuzu 5 lira hahahahahaniye kan testi yapmıyorlar kız ne varmış ki Yani çok saçma bi adana li olarak kesin kavga eder saçbasa girerdik çocuk varsada düşerdi bende onlara dava açardım
Abovvvv vururam kız ben onları bak hele pis almanlar ne olacak hihGeçen gittim hastaneye kan testi istiyorym diye hastaneye acil değilse öyle gitmek meşgul etmek yok burda, neyse kadun dr bir baksın dedi madem.
Jinekolog aldı içeri anlattım durumu merak ettim heyecan yaptım vs dedim. Adam direk şimdi bakmak anlamsız değerlerin iner çıkar yanıltıcı dedi yapmadı.ay ben şok herşey kuralına göreymiş aşılama yapan drum bana bir plan çizdiyse ona uymalıymışım vs. Vs. Ay allahım dedim. Neyse ordan kendi kadın doktoruma gittim orda yaptırdım 25 € ödedim ekstra olsunda helâli hoş olsun önemli değil dedik. Sonuç negatifi gördük
Ay valla hamile kalmak mı zor dersin sonraki süreç mi zor sen karar ver burdaAbovvvv vururam kız ben onları bak hele pis almanlar ne olacak hih
Bencede cnm bos ver sen en iyisini yaparsın pazarteside gidip kanını ver oh misAy valla hamile kalmak mı zor dersin sonraki süreç mi zor sen karar ver burda
O yüzden ben 3.45 e yandan yandan test alıp yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?