En iyisiYok canim o yapar bazen der ye diye yok derim sen ye ben ac degilim derim cekilirim köşeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisiYok canim o yapar bazen der ye diye yok derim sen ye ben ac degilim derim cekilirim köşeme
Insaallah canimmn ilk sendrn duycaz guzrl haberisonra allah izin verirse hepimizden
İnşallah kızlarrrrr göbek atcam vallahiiiiiii. Bi haberi alsamAynen once senden duyacağız zeyno güzel haberleri
Inşaallah canim kacinci gunun oldu asilamadan sonra test yaptinmi hicİnşallah kızlarrrrr göbek atcam vallahiiiiiii. Bi haberi alsam
Canım ben 16 si aşılama oldumInşaallah canim kacinci gunun oldu asilamadan sonra test yaptinmi hic
Ewet cnm hesap yaprken bi yanlışlık olmuştur kesin 10 veya 11 de yapman lazim12. Gün ediyo sen betaya gidince erken değil mi?
Aynen en doğru şu 14 gün sonra yaptirmakBende daha fazla verdi beta tarihini. 16 sından 1 nisana kadar
Ayyy insallah canim azcik kaldi sabret insallah gonlunden gecen olucak26 si salı günü pembe beyaz alıntım geldi kesildi şimdi beyaz komple. Dr. Asistanı 1 nisana kadar progestan kullan defi. Adet gününde olursan hemen bizi ara defi yani bu günden için.olmadım.
Olmazsan iyi dedi 1 nisana kadar. Sonucun 2 altı çıkması önemli değil dedi.
1 nisan kan dedi.
Bende bilmiyorum canim 11gun sonra oluyo benimde12. Gün ediyo sen betaya gidince erken değil mi?
Cnm daha o zamana iğnenin etkisi bile geçmemiş olabilir yani sana yanlış tarih vermişler benceBende bilmiyorum canim 11gun sonra oluyo benimde
A kuzum şimdi anladım progestan değerine bakacaklar ona gore sana daha sonrasi icin de test isteye bilirler
Evet canim iste boyleH
A kuzum şimdi anladım progestan değerine bakacaklar ona gore sana daha sonrasi icin de test isteye bilirler
Sabır sabır ve dua bugünlerde yaptığım tek şey manevi olarak canımAyyy insallah canim azcik kaldi sabret insallah gonlunden gecen olucak
oSabır sabır ve dua bugünlerde yaptığım tek şey manevi olarak canım
İnşallah sizlere de güzel haberler verebilirim.