Üstüne sarımsaklı yoğurt bide salçalı sos anammmmPatates ezmesi yapabilmiss ama asla yemem elinden tövbe tövbe yiyemiyom daha dogrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne sarımsaklı yoğurt bide salçalı sos anammmmPatates ezmesi yapabilmiss ama asla yemem elinden tövbe tövbe yiyemiyom daha dogrusu
Hiç sanmıyorum cnm çünkü o pembe akıntıda olmazdı kesinlikleKızlar acaba benim adet olmamı progestan engelliyi olabilir mi? Bugün olmam lazımdı.
Vah kiz demee oyle yiyemiyom ben onun elinden kalkar tekrar yaparim aaaaa sonra papariyi yerimÜstüne sarımsaklı yoğurt bide salçalı sos anammmm
Niye kız neden yemiyorsun kadının elindenVah kiz demee oyle yiyemiyom ben onun elinden kalkar tekrar yaparim aaaaa sonra papariyi yerim
Vuuuu super kuru dolmaya bayılırım ayyy yemek konusu beni cok etkiledi suan ac degilim ama aciktimBizimde arakada bugün antepten dolma kurusu getirmiş aşkımı aldı vallahi memleket yemekleri ne güzel
Iki gun daha sık dışınıHeyyoooooo diyeceğim bir haber veririm inşallah
Bendeeeeeeee hımssssss dolmalar börekler çöreklerrrrrrVuuuu super kuru dolmaya bayılırım ayyy yemek konusu beni cok etkiledi suan ac degilim ama aciktim
Yaaa fazla bilmiyo yani unutmus yapmaya yapmaya sebzeleri bir birine katar pedere verir bende bi yemegin yapilis adabi bozuldugunda sevmiyorum simdi neler katmistir icine bilemiyomNiye kız neden yemiyorsun kadının elinden
Hmm içinede biraz kıyma hele bide tatlı kabak varsa uffffVuuuu super kuru dolmaya bayılırım ayyy yemek konusu beni cok etkiledi suan ac degilim ama aciktim
Ayyyyy insaallah kiz sendrn ümitliyimHeyyoooooo diyeceğim bir haber veririm inşallah
Ayyyy bana bisryler oluyooo aman allahimHmm içinede biraz kıyma hele bide tatlı kabak varsa uffff
Arkanızdan yetişicem kuzumm☺☺☺☺Ayyyyy insaallah kiz sendrn ümitliyim
Hmm anladım çiçeğim haklısın o zamn kırma ama kadını dikktYaaa fazla bilmiyo yani unutmus yapmaya yapmaya sebzeleri bir birine katar pedere verir bende bi yemegin yapilis adabi bozuldugunda sevmiyorum simdi neler katmistir icine bilemiyom
Insaallah canimmn ilk sendrn duycaz guzrl haberisonra allah izin verirse hepimizdenArkanızdan yetişicem kuzumm☺☺☺☺
Dur kız olmasın daha .azımın suyu akti zaten yarın bende antebi arayıp kuru dolma isteyeceğim sizin yuzunuzdenAyyyy bana bisryler oluyooo aman allahim
H
Hmm anladım çiçeğim haklısın o zamn kırma ama kadını dikkt
Aynen once senden duyacağız zeyno güzel haberleriInsaallah canimmn ilk sendrn duycaz guzrl haberisonra allah izin verirse hepimizden
Insaallah insaaaallahhhhhh aaaammmmiiiinnnnnAynen once senden duyacağız zeyno güzel haberleri