- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
Allah razi olsun canim hayirli haberlerle gelelim hepimizKuzum hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberlerini bekliyoruz artık☺☺☺☺
Canımmnm yeni geldim eve işlerim vardı dışarda yoğundu bugün.
Sen nasılsın kuzum ağrın sizin var mı? Ben adrt olmadım hala ama sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi
Yoksa neden adet olmuyo barsa neden çıkmıyor?
5 dk ayakta durayım adet oluyormuş gibi kramp basliyorİlk bi kaç gün benimde ağrımıştı hatta 3. Gün öyle şiddetlendi ki adım dahi atamamıştım.
Yok cnm ben hicccc mi hiçç kasmadım kendimi ama çok yandıBende hiç ağrı ol adu işlem sırasında sizde neden oldu ki kızlar? Çok mu kastınız acaba
Allah allah anammm cok agrim oldu bagirdimbana dediler kasma kendini canim yanarken nasil bagirmamBende hiç ağrı ol adu işlem sırasında sizde neden oldu ki kızlar? Çok mu kastınız acaba
Daha erken değilmi ki cnm 5.6 gun sonra implante oluyor yaDöllenme kasık ağrısı yapar mı acaba ondan mi oluyor ki
Aynen ağrıdan inledim resmenAllah allah anammm cok agrim oldu bagirdimbana dediler kasma kendini canim yanarken nasil bagirmam
Bende kasmadım kendimi agri olinca ister istemez kastim bityikten sonra kendime güldümDöllenme kasık ağrısı yapar mı acaba ondan mi oluyor ki
Yok cnm ben hicccc mi hiçç kasmadım kendimi ama çok yandı
Çok gerekmedikçe ayağa kalkmayın ve ayaklarınızı üşütmeyin .Allah allah anammm cok agrim oldu bagirdimbana dediler kasma kendini canim yanarken nasil bagirmam
Valla ben yatağa baglandim bileee hahaaa kaynanam yemek yapmisÇok gerekmedikçe ayağa kalkmayın ve ayaklarınızı üşütmeyin .
Kiz bu neyin acelesi hele durrr bakalimmmm aaaaaa kiziyorum amaaaKızlar acaba benim adet olmamı progestan engelliyi olabilir mi? Bugün olmam lazımdı.
Keyfini sür canımValla ben yatağa baglandim bileee hahaaa kaynanam yemek yapmis
Çok sabırsızım valla napimKiz bu neyin acelesi hele durrr bakalimmmm aaaaaa kiziyorum amaaa
Cokk tatlısın yaaa .yatıyorum valla anca yemek yapıp tuvalet icin kalkıyorum.malesef kaynanam yok annemde yaylada napsın kocacim dün yemek söyledi öyle geçti bu günde ben yekmk yaptimÇok gerekmedikçe ayağa kalkmayın ve ayaklarınızı üşütmeyin .
Patates ezmesi yapabilmiss ama asla yemem elinden tövbe tövbe yiyemiyom daha dogrusuKeyfini sür canımne yemek yapmış?
Cokk tatlısın yaaa .yatıyorum valla anca yemek yapıp tuvalet icin kalkıyorum.malesef kaynanam yok annemde yaylada napsın kocacim dün yemek söyledi öyle geçti bu günde ben yekmk yaptim
Bende oyleyim bakma ama azcik daha dayan insaallahsonucu guzel olacakÇok sabırsızım valla napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?