Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offf çok kötü bi durum ben bi paket değil de 10 15 buluyur. O değil de kız eşinden saklamayı nasil beceriyorsun ben kesin yakalanirdim
kiz eltim altta oturuyo oraya kaçıyorm lavaboya giriyom anam bigun yakalancam amuda kalkacam en iyisi benim icinde birakmak bakalim eltimde icme diyo ama hamile kalsam irademe sahip cikarim diye dusunuyom kiz gece cok aranıyorum deliriyorum

cane sen kac yasindasin ismin ne tanisalim gii konustuk konustuk tanismadik ben rumeysa 24yasimdayim 6senelik evliyim 1dusuk oldu 2017 martta esim bitlis ben orduluyum buyleee sen suyle bakem
Ahahahahah yiram seni yiremmmm .. bende 24 yaşındayım ismim Nur ins 5 sene olacak evleneli 1 düşük bi de bos gebelik yaşadım 2017 mayısta kürtaj oldum. Başka ne vardı hi ben adanalıyım eşim maraş bu arada bilmiyordum evlenirken kütüğün de maraş olmuş gi senin haberin varmıydı

He ya yokluğu çok pis oluyo valla iyi elton saklıyor bu arada ama dikkat et amuda kalkmakla kurtulur musun bilmem

masallah canim rabbim bi daha yasatmasin gercekten zor onu hissedip hemen gitmesi

He ya yokluğu çok pis oluyo valla iyi elton saklıyor bu arada ama dikkat et amuda kalkmakla kurtulur musun bilmem
bende sanmoyom gi valla artik kendimi nerelerde bulurum nerelere kacarimm bilemem

cane sen kac yasindasin ismin ne tanisalim gii konustuk konustuk tanismadik ben rumeysa 24yasimdayim 6senelik evliyim 1dusuk oldu 2017 martta esim bitlis ben orduluyum buyleee sen suyle bakem
Az yavaş yazın kizzzz yetişemiyorum
35 yaşımdayım 3 yıllık evliyimm canım 2 yıldırda bebiş deniyoruz kısmetse yaş geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…