- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
kiz o bulur eli sopalisan korkucan abooovvvAbowweee tuvatele saklanıyorum ona söyleme haaa
anammmm buz fazla benzinledikkk visssssValla bu gazla uçarım bile
Offf çok kötü bi durum ben bi paket değil de 10 15 buluyur. O değil de kız eşinden saklamayı nasil beceriyorsun ben kesin yakalanirdimcanim ben gunde 3tane icerdim simdi ver bi paket aksama kalmaz 2gundur 5taneye düşürdüm suan gudesim var ama gitmiyom
kiz o bulur eli sopalisan korkucan abooovvv
anammmm buz fazla benzinledikkk visssss
Valla bu gazla uçarım bile
kiz eltim altta oturuyo oraya kaçıyorm lavaboya giriyom anam bigun yakalancam amuda kalkacam en iyisi benim icinde birakmak bakalim eltimde icme diyo ama hamile kalsam irademe sahip cikarim diye dusunuyom kiz gece cok aranıyorum deliriyorumOfff çok kötü bi durum ben bi paket değil de 10 15 buluyur. O değil de kız eşinden saklamayı nasil beceriyorsun ben kesin yakalanirdim
Ahahahahahcane sen kac yasindasin ismin ne tanisalim gii konustuk konustuk tanismadik ben rumeysa 24yasimdayim 6senelik evliyim 1dusuk oldu 2017 martta esim bitlis ben orduluyum buyleee sen suyle bakem
He ya yokluğu çok pis oluyo valla iyi elton saklıyor bu arada ama dikkat et amuda kalkmakla kurtulur musun bilmemkiz eltim altta oturuyo oraya kaçıyorm lavaboya giriyom anam bigun yakalancam amuda kalkacam en iyisi benim icinde birakmak bakalim eltimde icme diyo ama hamile kalsam irademe sahip cikarim diye dusunuyom kiz gece cok aranıyorum deliriyorum
masallah canim rabbim bi daha yasatmasin gercekten zor onu hissedip hemen gitmesiAhahahahahyiram seni yiremmmm .. bende 24 yaşındayım ismim Nur ins 5 sene olacak evleneli 1 düşük bi de bos gebelik yaşadım 2017 mayısta kürtaj oldum. Başka ne vardı hi ben adanalıyım eşim maraş bu arada bilmiyordum evlenirken kütüğün de maraş olmuş gi senin haberin varmıydı
bende sanmoyom gi valla artik kendimi nerelerde bulurum nerelere kacarimm bilememHe ya yokluğu çok pis oluyo valla iyi elton saklıyor bu arada ama dikkat et amuda kalkmakla kurtulur musun bilmem
@Rumaysa__ kız ben yanlış anlamışım ya miyavkediye sormuşum yahatlar karisti
Bence usul usul söyle kocana yakalanırsan kötü olur gönlünün hoş olduğu bi vakitbende sanmoyom gi valla artik kendimi nerelerde bulurum nerelere kacarimm bilemem
yok kizzz saklamak en iyisi bazen kacarak yapiyom daha. zevkli oluyo ama diyom ya cabalicamBence usul usul söyle kocana yakalanırsan kötü olur gönlünün hoş olduğu bi vakit
Ya biz kıyamayız minnosumuza ama bi gelseydi bırakırdıkyok kizzz saklamak en iyisi bazen kacarak yapiyom daha. zevkli oluyo ama diyom ya cabalicam
aynn canim gelsin dunyalari veririm ona o herseye deger sebebim olur vesilem olurYa biz kıyamayız minnosumuza ama bi gelseydi bırakırdık
Kesinlikle öyle dün kocamın bi sevinci vardı evlendigimizden beri onu böyle mutlu görmemiştim vallaaynn canim gelsin dunyalari veririm ona o herseye deger sebebim olur vesilem olur
Az yavaş yazın kizzzz yetişemiyorumcane sen kac yasindasin ismin ne tanisalim gii konustuk konustuk tanismadik ben rumeysa 24yasimdayim 6senelik evliyim 1dusuk oldu 2017 martta esim bitlis ben orduluyum buyleee sen suyle bakem
madallah canim yaaa insaalLh olur insaallah hep beraber (AMINNNN)Az yavaş yazın kizzzz yetişemiyorum
35 yaşımdayım 3 yıllık evliyimm canım 2 yıldırda bebiş deniyoruz kısmetse yaş geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?