Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyyy bende bi türlü bırakamıyorum işin kötü tarafı eşim bırak dedikce icesimgeliyo
kiz bnim esim bilmiyo bu kadar tiryaki oldugumu arada o verirdi hagtada bir simdi 2aydir vermiyo bende paket alip sakliyom iciyom bilse bana diyo icme icine yazik para mesele degil ama artik halat koptu bende

kiz bnim esim bilmiyo bu kadar tiryaki oldugumu arada o verirdi hagtada bir simdi 2aydir vermiyo bende paket alip sakliyom iciyom bilse bana diyo icme icine yazik para mesele degil ama artik halat koptu bende
Ah ah ben evlenmeden öncede kullanıyordum malesef eşimde kullanıyo zaten o kullanirken bırakmam imkansız da bide o bırak bebeğimiz olacak dedikce bi sınır oluyorum sanki ben bilmiyorum ama elimde degil

Ah ah ben evlenmeden öncede kullanıyordum malesef eşimde kullanıyo zaten o kullanirken bırakmam imkansız da bide o bırak bebeğimiz olacak dedikce bi sınır oluyorum sanki ben bilmiyorum ama elimde degil
canim ben gunde 3tane icerdim simdi ver bi paket aksama kalmaz 2gundur 5taneye düşürdüm suan gudesim var ama gitmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…