- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
anaaammm deme yaaaa napcaz biz boyle insaallah sonumuz olur deger insaallahÇatlama boyuna geldi ya o yüzden ağrı okuyo galiba ben iğneyi yapınca 1 saat kadar karnım karıncalandı bi baygınlık geldi sabah 11.30 kadar yattım valla
Vallahi biz ondan daha heyecanliyz
Amin ins cnm ya çok heyecanlıyım sabah olaydia
anaaammm deme yaaaa napcaz biz boyle insaallah sonumuz olur deger insaallah
Yenen ya bak hala dönmedi gelsin yine küsecek ona niye bakmiyoaynn valla bakalim nolcak kizz insaallah sevinir bizim birazcik var zamanimiz o da bize destek olur ümidimiz olur
Kiizzzzzz nerdesinAmin canım bu günümüze şükürler olsun. Ben arayacağım şimdi. Birazdan geliyorum. Dua edin
ayyyyyy heyecan basti insaallah guzellll haberr olur
Kızlar konuştum değerim 2 den küçük çıktı. Hemşire progestan kes adetin sökülsün dedi. Ama benim adetim perşembe günü .Vallahi biz ondan daha heyecanliyz
Cnn kes progestan i eğer varsa tutunur zaten ayrıca test icin zaten daha çooookkk erken adetin geçince tekrar yatırırsın böyle olup hamile olan çok var ha yok adet olursan da hemen tekrar ikinci aşılamaya baslarsinKızlar konuştum değerim 2 den küçük çıktı. Hemşire progestan kes adetin sökülsün dedi. Ama benim adetim perşembe günü .
Ya varsa yükselirse ben kesersem ilacı? Sizce yükselme oranı nedir. Bence yükselmez ama yarın merkezi arayıp aşılama yapan doktorumla konuşacağım.
Hiç üzme kendini daha cooook mu çok erken kanamam gelmedigince sorun yokKızlar konuştum değerim 2 den küçük çıktı. Hemşire progestan kes adetin sökülsün dedi. Ama benim adetim perşembe günü .
Ya varsa yükselirse ben kesersem ilacı? Sizce yükselme oranı nedir. Bence yükselmez ama yarın merkezi arayıp aşılama yapan doktorumla konuşacağım.
az kaldi seninkideee amaninnnn (cocuklar duymasın emine) aaammmaaaniñnnmmmAmin ins cnm ya çok heyecanlıyım sabah olaydi
Ahahahah allah iyiliğini vere kız mutfak mutfakaz kaldi seninkideee amaninnnn (cocuklar duymasın emine) aaammmaaaniñnnmmm
ayyyy gbilemedim simdi ne dicegimiKızlar konuştum değerim 2 den küçük çıktı. Hemşire progestan kes adetin sökülsün dedi. Ama benim adetim perşembe günü .
Hiç üzme kendini daha cooook mu çok erken kanamam gelmedigince sorun yok
Hadi iyi haberi ver canım inşallah.
ayyyy gbilemedim simdi ne dicegimi
nurrr mutfakAhahahah allah iyiliğini vere kız mutfak mutfak
kiz yelkenleri suya indirmeee mmmmmm kiziyorumBu gece de kullanayim son kez eğer dr kes derse aşılamayı yapan yarın keserim. Perşembe de adetim gelir. Kısmet değilmiş kızlar. Önümüzdeki aya. Yiyecek ekmeği gelmemiş demekki bizim bebenin.
Aynen üzülmek yok sıkıntı yok biz güçlü kadınlarız dr konuş yumurta gelişmesi için ilaç al yumurtaların daha kaliteli olur hemBu gece de kullanayim son kez eğer dr kes derse aşılamayı yapan yarın keserim. Perşembe de adetim gelir. Kısmet değilmiş kızlar. Önümüzdeki aya. Yiyecek ekmeği gelmemiş demekki bizim bebenin.
Katılıyorum bizi kızdırma bqkkkkkkkkkkiz yelkenleri suya indirmeee mmmmmm kiziyorum
Oklavayı alır geliriz valla akıllı ol
Tamam tamam demedim bişikiz yelkenleri suya indirmeee mmmmmm kiziyorum
İkinciye gittiğimde konuşacağım canım bakalım ne diyecek. Yeni aşılama bekle beni ben geliyorummmmAynen üzülmek yok sıkıntı yok biz güçlü kadınlarız dr konuş yumurta gelişmesi için ilaç al yumurtaların daha kaliteli olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?