Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
a
Çatlama boyuna geldi ya o yüzden ağrı okuyo galiba ben iğneyi yapınca 1 saat kadar karnım karıncalandı bi baygınlık geldi sabah 11.30 kadar yattım valla
anaaammm deme yaaaa napcaz biz boyle insaallah sonumuz olur deger insaallah

ayyyyyy heyecan basti insaallah guzellll haberr olur
Vallahi biz ondan daha heyecanliyz
Kızlar konuştum değerim 2 den küçük çıktı. Hemşire progestan kes adetin sökülsün dedi. Ama benim adetim perşembe günü .
Ya varsa yükselirse ben kesersem ilacı? Sizce yükselme oranı nedir. Bence yükselmez ama yarın merkezi arayıp aşılama yapan doktorumla konuşacağım.

Cnn kes progestan i eğer varsa tutunur zaten ayrıca test icin zaten daha çooookkk erken adetin geçince tekrar yatırırsın böyle olup hamile olan çok var ha yok adet olursan da hemen tekrar ikinci aşılamaya baslarsin

Hiç üzme kendini daha cooook mu çok erken kanamam gelmedigince sorun yok

ayyyy gbilemedim simdi ne dicegimi

Bu gece de kullanayim son kez eğer dr kes derse aşılamayı yapan yarın keserim. Perşembe de adetim gelir. Kısmet değilmiş kızlar. Önümüzdeki aya. Yiyecek ekmeği gelmemiş demekki bizim bebenin.
Aynen üzülmek yok sıkıntı yok biz güçlü kadınlarız dr konuş yumurta gelişmesi için ilaç al yumurtaların daha kaliteli olur hem

kiz yelkenleri suya indirmeee mmmmmm kiziyorum
Tamam tamam demedim bişi inşallah sizlerden güzel haberleri alırım da gönlüme su serpilir

Aynen üzülmek yok sıkıntı yok biz güçlü kadınlarız dr konuş yumurta gelişmesi için ilaç al yumurtaların daha kaliteli olur hem
İkinciye gittiğimde konuşacağım canım bakalım ne diyecek. Yeni aşılama bekle beni ben geliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…