15 gün beklerim valla güzel haberini. Zaten kopmayalım ki negativ de olsa positiv de olsa bilgileri paylaşalımAllah senden de razı olsun cnm .ayrca 15 gün sonra tabi dayana bilirsem başına bela olacağım o yüzden sorun yokkkkk
Kısırın yanına bide çay demle amanın diyorum mis misOhh valla döktürmüş üz valla kocis evde yok o yüzden kısır on numara
Ay ben böyle tesadüf arkadasliklara çok inanırım gerçek arkadaşlıklar olur ya . Ha benim adım nur bu arada15 gün beklerim valla güzel haberini. Zaten kopmayalım ki negativ de olsa positiv de olsa bilgileri paylaşalım
Kısırın yanına bide çay demle amanın diyorum mis mis
Canım sen nettin yawww o tabağın güzelliği ne mue anam turşular gözümün önünde uçuşuyorEki Görüntüle 2250697 kız durumum çok fena bacaklarıma sikistirdim tabağı bi yiyorum bi sana msj atıyorum valla buda resmi
Ahahahahahha al kasigini gel buyur yandan sende kasikla |
burdayim bitanem adet sancisi gibi agri varKara_gozlum nerdesinnnnn
Yumurtadan oluyo cnm dün iğne yapana kadar bende de vardı bu gun yokburdayim bitanem adet sancisi gibi agri var
Yumurtan mi çatlıyor canım benim?burdayim bitanem adet sancisi gibi agri var
Saol cnm ah bide halimi görebilsen gülmekten ölürdün herhaldeEllerine sağlık canımcım yemiş kadar oldum
Demin aynısı bendeydi sulu köfteler üstünde tel elimde.
Tmm ara haiiiiiAmin canım bu günümüze şükürler olsun. Ben arayacağım şimdi. Birazdan geliyorum. Dua edin
yok kiz gelisti galiba ondan kiz bu igne bana bagimlilikmi yapti yoksamYumurtan mi çatlıyor canım benim?
Çatlama boyuna geldi ya o yüzden ağrı okuyo galiba ben iğneyi yapınca 1 saat kadar karnım karıncalandı bi baygınlık geldi sabah 11.30 kadar yattım vallayok kiz gelisti galiba ondan kiz bu igne bana bagimlilikmi yapti yoksamsaatleri idi vissssss
yok kiz gelisti galiba ondan kiz bu igne bana bagimlilikmi yapti yoksamsaatleri idi vissssss
ayyyyyy heyecan basti insaallah guzellll haberr olurAmin canım bu günümüze şükürler olsun. Ben arayacağım şimdi. Birazdan geliyorum. Dua edin
Vallahi biz ondan daha heyecanliyzayyyyyy heyecan basti insaallah guzellll haberr olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?