Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hergün 1tane kullandım sonra çatlatma vuruldum sonrada iste aşılama oldu maalesef tutmadı insaallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
Çok az vurulmussun iğneyi ki yumurtanin büyüklüğüne bağlıdır tabi ama demekki yüksek doz yaptin

Çok az vurulmussun iğneyi ki yumurtanin büyüklüğüne bağlıdır tabi ama demekki yüksek doz yaptin
canim naptin gittinmi hastaneye ben simdi dönüyorum pazartesiye kadar devam dedi doktor sol yumurta 11bucuk olmus sag 6bucuk dedi pazartesi gel dedi

canim naptin gittinmi hastaneye ben simdi dönüyorum pazartesiye kadar devam dedi doktor sol yumurta 11bucuk olmus sag 6bucuk dedi pazartesi gel dedi
Hahahahahah tesadüfün gerçekten böylesi benimde sağda 11mm olmuş pazartesi gel dedi şimdi çıktım bende

canim simdi bugunu ve pazar gününü degerlendirsem igneler de vurulucam guzel gelisirmi yumurtam
Cnmyumurtalar günlük 2mm büyüyor ortalama tabi bu benim tahminime göre 17 veya 18 olur yumurta pazartesi ya aşılama ya karar verir yada çarşamba tekrar bakar benim daha önce öyle olmuştu bu günü bide pazar degerlendir. Pazartesi dr a göre tekrar karar verirsin

ayyyy heyecan bastii ayyy ne guzel insallah guzel haberler aliriz canim yaaa beraber gebe kalirmisiz ne mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…