sen mi benmi sabah bende gidicem bu gece uyuyamam benaynn canim ayyy stres yapiom doktora gitcegim zamann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen mi benmi sabah bende gidicem bu gece uyuyamam benaynn canim ayyy stres yapiom doktora gitcegim zamann
sen mi benmi sabah bende gidicem bu gece uyuyamam ben
evet canim yumurtalara bakacakSabah olsada gitseydik bide vajinal muayene yapıyor dimi
5gün kullandım canımHanımlar birşey soracağım iğne kullananlariniz acaba kac gun iğne kullandiniz
Daha devam edeceksin herhalde5gün kullandım canım
Yok hergün 1tane kullandım sonra çatlatma vuruldum sonrada iste aşılama oldu maalesef tutmadı insaallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsinDaha devam edeceksin herhalde
Çok az vurulmussun iğneyi ki yumurtanin büyüklüğüne bağlıdır tabi ama demekki yüksek doz yaptinYok hergün 1tane kullandım sonra çatlatma vuruldum sonrada iste aşılama oldu maalesef tutmadı insaallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
canim naptin gittinmi hastaneye ben simdi dönüyorum pazartesiye kadar devam dedi doktor sol yumurta 11bucuk olmus sag 6bucuk dedi pazartesi gel dediÇok az vurulmussun iğneyi ki yumurtanin büyüklüğüne bağlıdır tabi ama demekki yüksek doz yaptin
Hahahahahah tesadüfün gerçekten böylesi benimde sağda 11mm olmuş pazartesi gel dedi şimdi çıktım bendecanim naptin gittinmi hastaneye ben simdi dönüyorum pazartesiye kadar devam dedi doktor sol yumurta 11bucuk olmus sag 6bucuk dedi pazartesi gel dedi
Bu gidişle hayırlısıyla aynı günde asilama oluruz inscanim naptin gittinmi hastaneye ben simdi dönüyorum pazartesiye kadar devam dedi doktor sol yumurta 11bucuk olmus sag 6bucuk dedi pazartesi gel dedi
insallah canimmmBu gidişle hayırlısıyla aynı günde asilama oluruz ins
Iyiya senin aşılamaya kadar 2 yumurtan olurinsallah canimmm
Ha bu arada benim sol yumurtalıgi hiç göremediinsallah canimmm
insallah canim benim solda gelisme var sagda 6bucuk olmuss insallah guzel ilerler. iliski olsun dedi ordaki bi arkadas senin gibiIyiya senin aşılamaya kadar 2 yumurtan olur
insallah olusur canimHa bu arada benim sol yumurtalıgi hiç göremedi
Tabi canm çünkü sperm hareketliliği de çok onemliinsallah canim benim solda gelisme var sagda 6bucuk olmuss insallah guzel ilerler. iliski olsun dedi ordaki bi arkadas senin gibi
canim simdi bugunu ve pazar gününü degerlendirsem igneler de vurulucam guzel gelisirmi yumurtamTabi canm çünkü sperm hareketliliği de çok onemli
Cnmyumurtalar günlük 2mm büyüyor ortalama tabi bu benim tahminime göre 17 veya 18 olur yumurta pazartesi ya aşılama ya karar verir yada çarşamba tekrar bakar benim daha önce öyle olmuştu bu günü bide pazar degerlendir. Pazartesi dr a göre tekrar karar verirsincanim simdi bugunu ve pazar gününü degerlendirsem igneler de vurulucam guzel gelisirmi yumurtam
ayyyy heyecan bastii ayyy ne guzel insallah guzel haberler aliriz canim yaaa beraber gebe kalirmisiz ne mutlu olurumCnmyumurtalar günlük 2mm büyüyor ortalama tabi bu benim tahminime göre 17 veya 18 olur yumurta pazartesi ya aşılama ya karar verir yada çarşamba tekrar bakar benim daha önce öyle olmuştu bu günü bide pazar degerlendir. Pazartesi dr a göre tekrar karar verirsin