Hayırlısı olsun cnm herhalde iki yumurta birden gelişiyor ya o yüzden biraz zaman alıyor.evet canimm gittim yumoslarim 14ve 8bucuk olmus bugunde kullan yarin gel dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm herhalde iki yumurta birden gelişiyor ya o yüzden biraz zaman alıyor.evet canimm gittim yumoslarim 14ve 8bucuk olmus bugunde kullan yarin gel dediler
galiba canim insallah guzel gider sen neler yaptin nasilsinHayırlısı olsun cnm herhalde iki yumurta birden gelişiyor ya o yüzden biraz zaman alıyor.
Amin cnm ins herşey gönlünce olur bende asilama için gun aldım çarşamba saat 11 yapılacak hayırlısıyla bi aksilik olmazsagaliba canim insallah guzel gider sen neler yaptin nasilsin
canim bisey sormak istiyorum sigara yumos gelisimine engelmiAmin cnm ins herşey gönlünce olur bende asilama için gun aldım çarşamba saat 11 yapılacak hayırlısıyla bi aksilik olmazsa
ayyy hadi hayirlisiyla guzel heberler getiririzAmin cnm ins herşey gönlünce olur bende asilama için gun aldım çarşamba saat 11 yapılacak hayırlısıyla bi aksilik olmazsa
Evet engel ama ben tamamiyle bırakamadım azalta bildim sadececanim bisey sormak istiyorum sigara yumos gelisimine engelmi
Gittin mi bu gun doktora ne dedi büyükmüş mu minnoslarayyy hadi hayirlisiyla guzel heberler getiririz
evet canim 17ml olmus gece 2 bucukta catlatma vurulcam persembe oglen 2bucukta asilama insallahGittin mi bu gun doktora ne dedi büyükmüş mu minnoslar
Ayyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun..bak bi günde 3 mm büyümüş minnosun. Bu arada cnm sana hangi iğneden verdi doktor bana choriomon diye birşey verdievet canim 17ml olmus gece 2 bucukta catlatma vurulcam persembe oglen 2bucukta asilama insallah
allah razi olsun canim benimmm insaallah sonu guzel olur ovitrelleAyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun..bak bi günde 3 mm büyümüş minnosun. Bu arada cnm sana hangi iğneden verdi doktor bana choriomon diye birşey verdi
Hmm o iğne çok güzel de bana neden bu iğneden erdi acaba dozu da baya yüksek sabah iğneyi doğru yaptım mi diye kontrol etmek icin ovulasyon testi yaptım t coookkkkk koyu ciktiallah razi olsun canim benimmm insaallah sonu guzel olur ovitrelle
bu igneler hcg salgiliymus canim ben bekleyebilirsem beklicem herseye hazir olmam icin erken yapıp ne cok sevinim nede gec yPim kirmiziyi gorim doktor ne zaman yap derse yapicamHmm o iğne çok güzel de bana neden bu iğneden erdi acaba dozu da baya yüksek sabah iğneyi doğru yaptım mi diye kontrol etmek icin ovulasyon testi yaptım t coookkkkk koyu cikti
Yok kız yanlış anladınbeni biliyorum hcg olduğunu demek istediğim o değil di daha önce 3 defa ovitrelle yaptım birinde iğneyi yanlış yaptım o yüzden yumurta çatlamadı iğneyi yapınca ilaç dışarı çıkmıştı onun gibi olmasın diye kontrol etmek için yaptimbu igneler hcg salgiliymus canim ben bekleyebilirsem beklicem herseye hazir olmam icin erken yapıp ne cok sevinim nede gec yPim kirmiziyi gorim doktor ne zaman yap derse yapicam
heeee anladim cabim insaallah hersey yolundadir yaaaYok kız yanlış anladınbeni biliyorum hcg olduğunu demek istediğim o değil di daha önce 3 defa ovitrelle yaptım birinde iğneyi yanlış yaptım o yüzden yumurta çatlamadı iğneyi yapınca ilaç dışarı çıkmıştı onun gibi olmasın diye kontrol etmek için yaptim
Amin ins ya o değil de iğne saatin cokkk geç ya bide zaman geçmek bilmiyor dün 11 bi türlü gelmemiştiheeee anladim cabim insaallah hersey yolundadir yaaa
canimdoktor sordu iliski en son ne zaman oldu diye heralde ona gore ayarladilar bende bilmiyorumAmin ins ya o değil de iğne saatin cokkk geç ya bide zaman geçmek bilmiyor dün 11 bi türlü gelmemişti
Yok kuzum 36 saat sonra ilişki icin de 3 yada 4 gün perhiz yazıyo bana verdikleri kâğıtta asilama da iğneden 36 saat sonra yapılması gerekiyor muş ama belki yumurtan iğnenin etkisiyle geceye kadar biraz daha büyüsün diye olabilircanimdoktor sordu iliski en son ne zaman oldu diye heralde ona gore ayarladilar bende bilmiyorum
anladim canim benim esime persembe sabah 11de gelin dediler asilamada 2bucukta iliski olmicak dedi asilamaya gitmeden once lavabo ihtiyacimi tutmam lazimmisYok kuzum 36 saat sonra ilişki icin de 3 yada 4 gün perhiz yazıyo bana verdikleri kâğıtta asilama da iğneden 36 saat sonra yapılması gerekiyor muş ama belki yumurtan iğnenin etkisiyle geceye kadar biraz daha büyüsün diye olabilir
Hmm bana lavabo yla alakalı birşey söylemedi ama zaten sabahın köründe çağırdıkları icin doğal sirkülasyon la gelir tekrar sabah 8.30 gelin dediler 11 de de asilama ins ayyy çok mutluyum ya hemen hemen aynı günde öğreneceğiz sonuclariiiianladim canim benim esime persembe sabah 11de gelin dediler asilamada 2bucukta iliski olmicak dedi asilamaya gitmeden once lavabo ihtiyacimi tutmam lazimmis
aynn cabim insallah bana dedi randevun 2bucuk bol bol su ic ve 1bucuktan sobra lavaboya gitmeHmm bana lavabo yla alakalı birşey söylemedi ama zaten sabahın köründe çağırdıkları icin doğal sirkülasyon la gelir tekrar sabah 8.30 gelin dediler 11 de de asilama ins ayyy çok mutluyum ya hemen hemen aynı günde öğreneceğiz sonuclariiii