Oyyyy ins cnm yaa ay kız oğlum olursa kızını alırım senin oğlun olursa benim kızı alacan haaaayyyy heyecan bastii ayyy ne guzel insallah guzel haberler aliriz canim yaaa beraber gebe kalirmisiz ne mutlu olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy ins cnm yaa ay kız oğlum olursa kızını alırım senin oğlun olursa benim kızı alacan haaaayyyy heyecan bastii ayyy ne guzel insallah guzel haberler aliriz canim yaaa beraber gebe kalirmisiz ne mutlu olurum
rabbim nasip etsinde alirim kizini ayyy kiz allah söylettiOyyyy ins cnm yaa ay kız oğlum olursa kızını alırım senin oğlun olursa benim kızı alacan haaa
Ahahahah ay hadi ins bizim doğmamış çocuğa dön biçmeyide geçti ama olsun valla allh söyletti bi gelsinlerderabbim nasip etsinde alirim kizini ayyy kiz allah söyletti
Bak sözünü unutma ha beşik kertigi sayılırlar artıkrabbim nasip etsinde alirim kizini ayyy kiz allah söyletti
B
Bak sözünü unutma ha beşik kertigi sayılırlar artık
Menogon 75lik di catlatmayı vurulmadan önce iki yumurtam vardı biri 17 mm diğeri 16mmÇok az vurulmussun iğneyi ki yumurtanin büyüklüğüne bağlıdır tabi ama demekki yüksek doz yaptin
Cnmpeki aşılama da yumurtalarının çatladığını söyledi mi dr çünkü ohss durumu yumurta catlamadiginda olurMenogon 75lik di catlatmayı vurulmadan önce iki yumurtam vardı biri 17 mm diğeri 16mm
Cnn çok saçma birşey olmuş ama 14 gün git bi yumurtalarının büyüklüğüne göre iğne verecek başka bi tahlil yok başından saçmış gibiSelam kızlar birşey sormak istiyorum..
Geçtiğimiz ay dr klomen ve çatlatma iğnesi kullandırrtı malesef bir sonuca ulaşamadık.. bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik.
12. Günde yumurta büyüklüğüne bakıp iğneyi verecek ve pazartesi aşılama işlemini gerçekleştirecektik. Fakat bugün yani 12. Gün izinli olduğu için hiçbir işlem yaptıramadık. Ne iğne nede başka birşey Telefon görüşmesinde Direk 14. Gün gel dedi ve o gün tahlil vs yapalım tarzında konuştu? Sizlerde hangi tarihler arasında çatlatma iğnesini ve uygulamayı yaptılar?
Geçtiğimiz aydaki yönteminle kendi özel nedenlerinden dolayı yapmadığı işlemler kafamı krıştırdı..
hormon tahlili yapıyor canım.. LH bakıyor tahlilde.Cnn çok saçma birşey olmuş ama 14 gün git bi yumurtalarının büyüklüğüne göre iğne verecek başka bi tahlil yok başından saçmış gibi
24 le 36 saat arası değişiyor cnm ama mu değerine bakması saçma çünkü ovitrelle vuracaksın zaten bide bakacaksa 21. Gun progestan baksinhormon tahlili yapıyor canım.. LH bakıyor tahlilde.
geçen ay 13. gün iğneği oldum 18mm yumurtam vardı.. aşılamayı yine önermişti ama biz istememiştik.
şimdi böyle olunca kafamda deli sorular oluştu.. İğneden sonra kaçıncı günde ve kaç mm de yaptı sizde aşılama uygulamasıını ?
onuda söyleyeceğim. tşk ederim.24 le 36 saat arası değişiyor cnm ama mu değerine bakması saçma çünkü ovitrelle vuracaksın zaten bide bakacaksa 21. Gun progestan baksin
Evet ben o akıllı doktora dedim ki aşılama yapmadan önce çatladı mi diye kontrol etmediniz ya çatlamadysa dedim dönüp bana düşük bir olasılık tibbi yeniden yazmayın dediCnmpeki aşılama da yumurtalarının çatladığını söyledi mi dr çünkü ohss durumu yumurta catlamadiginda olur
Gerizekalı diyeceğim ama neyse ne alakası varmış cnm 6 defa ovitrelle vurdum 3 unde yumurtalarım çatlamadı kist oldu ne saçmalık bu ya .devlette mi yaptırdım cnmEvet ben o akıllı doktora dedim ki aşılama yapmadan önce çatladı mi diye kontrol etmediniz ya çatlamadysa dedim dönüp bana düşük bir olasılık tibbi yeniden yazmayın dedi
MErhaba peki normal muayne gibimi ultrason bakılcak dimi alttan acıma oluyormu yoksa muayneyle aynımıevet canim yumurtalara bakacak
alttan muayene oluyo canim agri olmuyoMErhaba peki normal muayne gibimi ultrason bakılcak dimi alttan acıma oluyormu yoksa muayneyle aynımı
Teşekküt derim canım klomen kullandım 5gün 2tane içtim domtor öyle dedi yarında yumurtlars bakıcaz dedi ona göre iğne yazılcaj galibaalttan muayene oluyo canim agri olmuyo
Gittin mi doktora canmalttan muayene oluyo canim agri olmuyo
evet canimm gittim yumoslarim 14ve 8bucuk olmus bugunde kullan yarin gel dedilerGittin mi doktora canm
hayirlisi insallah canim bende doktora gittim yumoslarim 14 ve 8bucuk olmus ignemi bigunde kullanicam yarin gel dediTeşekküt derim canım klomen kullandım 5gün 2tane içtim domtor öyle dedi yarında yumurtlars bakıcaz dedi ona göre iğne yazılcaj galiba