Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen canım keşke hiç yapmasaydım en iyisi sabredip günü beklemekmiş , rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Senin ne zaman BAT ın canım inşallah gebesins
inşallah hayırlı haberler alırsın

Hanımlar sonunda uygulama düzeldi yeni ve güncel bat ları alabilir miyim

Merhaba nasıl gidiyor hanımlar benim bugün aşılamadan sonra 6.günüm bat 15 mart neler hissediyorsunuz paylaşalım vakit geçsin :)

Merhaba bende 23 şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım.ilki kasımda kimyasal oldu ve bu da tutmadı hiç anne olamayacağım . 33 yaşındayım 3.5 cm çikolata kistim var. Çok üzgünüm

Merhaba bende 23 şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım.ilki kasımda kimyasal oldu ve bu da tutmadı hiç anne olamayacağım . 33 yaşındayım 3.5 cm çikolata kistim var. Çok üzgünüm
Canım benim Allah ol dedikten sonra ne mucizeler oluveriyor ne bu ümitsizlik hiç bir sorunu olmadığı halde bebek sahibi olamıyor insanlar demekki Rabbim vermiyor henüz zamanı değil diye. Ne kısırsın denildiği halde bebek sahibi olanlar da varki demekki Rabbim isteyince oluyor. Rabbim den ümit kesilmez hiç ümitsiz olma sen ona güven hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar

İnşallah

Umarım sizlerin sonuçları hayırlı olur

Kızlar bişey sorucam bu aşılamada kullanılan iğneler sivilceye sebep olurmu acaba ya çok sivilcem çıktı moralim bozuluyor

2 aşılama tutmadı 3. Yü yaotiracaktik eşimin sperm tahlili 13 milyona düşmüş çok şaşırdık yaptırmaktan şimdilik vazgeçtik

EvetCnm kesinlikle yapiyo ergenler gibi dolaştım daha yeni gecti
Ergenler gibiyim bende evet bu son tedavimdi zaten birdaha uzun bir süre düşünmüyorum tedavi falan bünyem alt üst oldu

Ya kızlar o kadar kişi aşılama olmuş ama kimse olumlu yada olumsuz dönmemiş umut arıyoruz lütfen aşılaması tutan yazabilirmi bizde eşimin spermrlerride sayısı ve hareketslilşk sıkıntı böylr olup tutuan yokmu hiç

Canm ben bu sabah test yaptum negatif malesef bugun aşılamadan sonra 18. Günümdü benm eşimde bi sıkıntı yok tek sıkıntı benm yumurta fazlalığım Var ve kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor aşılamada olmadı hayrlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…