• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ben bu sabah test yaptum negatif malesef bugun aşılamadan sonra 18. Günümdü benm eşimde bi sıkıntı yok tek sıkıntı benm yumurta fazlalığım Var ve kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor aşılamada olmadı hayrlısı artık
İnş hayırlısı olsun:( bende ayın 18nde adetten 2gün sonra gidicem sanırın aşılama olcak heycanlym be paniğim:(

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim hiç korunmadim fakat hamile kalamadım değerler gayet normal diyor doktorlar sebepsiz infertiliteyms rabbim vakti var bekle diyor demekki 7mart ta ilk aşılamam oldu bugün 7.gunum hayirlisi hepimiz için allah hayırlısı ise tedavimizi güzel sonuçlandrsn insaallah:eek:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim hiç korunmadim fakat hamile kalamadım değerler gayet normal diyor doktorlar sebepsiz infertiliteyms rabbim vakti var bekle diyor demekki 7mart ta ilk aşılamam oldu bugün 7.gunum hayirlisi hepimiz için allah hayırlısı ise tedavimizi güzel sonuçlandrsn insaallah:eek:
Amin cnm ins güzel haberlerle geri dönersin.bat verde senide ekleyeyim

Canım selam noldu aşılaman oldu inşallah

Hadi hayırlısı cnm
İnsaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah:anneadayı:bu arada aşılamadan 1 hafta sonra üsüme var ayaklarım bir türlü ısınmıyor bu belirti mi yoksa adet tarihi de yaklaşıyor onun habercisi mi bilemedim :KK12:

İnsaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah:anneadayı:bu arada aşılamadan 1 hafta sonra üsüme var ayaklarım bir türlü ısınmıyor bu belirti mi yoksa adet tarihi de yaklaşıyor onun habercisi mi bilemedim :KK12:
Belirti sayılabilir cnm

Selam bende 2 kayıp yaşadıktan sonra geçen ay spermin kanala geçmediğini öğrendim. Bu ay aşılama yapıldı. 13 martta aşılamam oldu.bat 26 mart.insallah tutar ilk aşılamam 🙏

Selam bende 2 kayıp yaşadıktan sonra geçen ay spermin kanala geçmediğini öğrendim. Bu ay aşılama yapıldı. 13 martta aşılamam oldu.bat 26 mart.insallah tutar ilk aşılamam 🙏
İnsaallah bebeğin tutunur bol bol dua et rabbim kucaklarimizi bos bırakmaz insaallah hayırlısıyla:KK39:

Merhaba kızlar eşime sperm testi yeptırdık çarşambada doktora gitcem snaırım aşılama olcak ama sperm değerleri. Bir öncekine göre baya düşmüş alsında keçiboynuzu suyu kaytarıp içirdim hep ama:(bakarmısın sizce aşılama için iyimi
0CCED798-984F-4489-8879-A6995712E555.jpeg

Merhaba kızlar eşime sperm testi yeptırdık çarşambada doktora gitcem snaırım aşılama olcak ama sperm değerleri. Bir öncekine göre baya düşmüş alsında keçiboynuzu suyu kaytarıp içirdim hep ama:KK43:bakarmısın sizce aşılama için iyimiEki Görüntüle 2246889
Merhaba canım bir önceki sonuçta da bunda da lökosit görülmesi enfeksiyon olduğunu söylüyor doktor bu konuda hiç birşey dedi mi mesala iste testi verirken sperm kapağı geç kapatılırsa havadaki bakteriler enfeksiyon yapıyormus bunun enfeksiyon mu yoksa normal hava enfeksiyonu mu olduğunu belki ondan düşük çıkmıştır bildiğim kadarıyla böyle durumda antibiyotik öneriyor doktorlar canım

Merhaba canım bir önceki sonuçta da bunda da lökosit görülmesi enfeksiyon olduğunu söylüyor doktor bu konuda hiç birşey dedi mi mesala iste testi verirken sperm kapağı geç kapatılırsa havadaki bakteriler enfeksiyon yapıyormus bunun enfeksiyon mu yoksa normal hava enfeksiyonu mu olduğunu belki ondan düşük çıkmıştır bildiğim kadarıyla böyle durumda antibiyotik öneriyor doktorlar canım
Yok canım enfeksiyonla ilgili bişey demediler:( ben 4 ay önce gittim kadın doğum normal yolla deneyin olmaSa gelirsniz aşılama demişti sence aşılama için yetersiz dimi:((( cok üzgünüm

Back