İnş hayırlısı olsunCanm ben bu sabah test yaptum negatif malesef bugun aşılamadan sonra 18. Günümdü benm eşimde bi sıkıntı yok tek sıkıntı benm yumurta fazlalığım Var ve kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor aşılamada olmadı hayrlısı artık
Ben adet oldum canım tutmadı yani aşılamamHanımlar sonunda uygulama düzeldi yeni ve güncel bat ları alabilir miyim
Amin cnm ins güzel haberlerle geri dönersin.bat verde senide ekleyeyimMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim hiç korunmadim fakat hamile kalamadım değerler gayet normal diyor doktorlar sebepsiz infertiliteyms rabbim vakti var bekle diyor demekki 7mart ta ilk aşılamam oldu bugün 7.gunum hayirlisi hepimiz için allah hayırlısı ise tedavimizi güzel sonuçlandrsn insaallah
Bat bilemedim ne demekAmin cnm ins güzel haberlerle geri dönersin.bat verde senide ekleyeyim
Benim bat 20 şubat cnm meselaBat bilemedim ne demek
Beklenen adet tarihi demek canımBat bilemedim ne demek
Canım selam noldu aşılaman oldu inşallahMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim hiç korunmadim fakat hamile kalamadım değerler gayet normal diyor doktorlar sebepsiz infertiliteyms rabbim vakti var bekle diyor demekki 7mart ta ilk aşılamam oldu bugün 7.gunum hayirlisi hepimiz için allah hayırlısı ise tedavimizi güzel sonuçlandrsn insaallah
Daha 10.günüm canım beklemedeyiz haftaya test yapacağım insaallah:)Canım selam noldu aşılaman oldu inşallah
Hadi hayırlısı cnmDaha 10.günüm canım beklemedeyiz haftaya test yapacağım insaallah:)
İnsaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallahHadi hayırlısı cnm
Belirti sayılabilir cnmİnsaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallahbu arada aşılamadan 1 hafta sonra üsüme var ayaklarım bir türlü ısınmıyor bu belirti mi yoksa adet tarihi de yaklaşıyor onun habercisi mi bilemedim
Hadi insaallahBelirti sayılabilir cnm
İnsaallah bebeğin tutunur bol bol dua et rabbim kucaklarimizi bos bırakmaz insaallah hayırlısıylaSelam bende 2 kayıp yaşadıktan sonra geçen ay spermin kanala geçmediğini öğrendim. Bu ay aşılama yapıldı. 13 martta aşılamam oldu.bat 26 mart.insallah tutar ilk aşılamam
İnsaallah kuzum rabbim hayırlısıni eylesin insaallahHadi hayırlısı cnm
Inşallah canım Allah hepimizin kucağını doldursun insallahİnsaallah bebeğin tutunur bol bol dua et rabbim kucaklarimizi bos bırakmaz insaallah hayırlısıyla
Merhaba canım bir önceki sonuçta da bunda da lökosit görülmesi enfeksiyon olduğunu söylüyor doktor bu konuda hiç birşey dedi mi mesala iste testi verirken sperm kapağı geç kapatılırsa havadaki bakteriler enfeksiyon yapıyormus bunun enfeksiyon mu yoksa normal hava enfeksiyonu mu olduğunu belki ondan düşük çıkmıştır bildiğim kadarıyla böyle durumda antibiyotik öneriyor doktorlar canımMerhaba kızlar eşime sperm testi yeptırdık çarşambada doktora gitcem snaırım aşılama olcak ama sperm değerleri. Bir öncekine göre baya düşmüş alsında keçiboynuzu suyu kaytarıp içirdim hep amabakarmısın sizce aşılama için iyimiEki Görüntüle 2246889
Yok canım enfeksiyonla ilgili bişey demedilerMerhaba canım bir önceki sonuçta da bunda da lökosit görülmesi enfeksiyon olduğunu söylüyor doktor bu konuda hiç birşey dedi mi mesala iste testi verirken sperm kapağı geç kapatılırsa havadaki bakteriler enfeksiyon yapıyormus bunun enfeksiyon mu yoksa normal hava enfeksiyonu mu olduğunu belki ondan düşük çıkmıştır bildiğim kadarıyla böyle durumda antibiyotik öneriyor doktorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?