Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 günü cnm .ama sana neden rapor çıkarmamışlar onu anlamadım neden bos yere para veresinki
Iste heralde gidicem ilac falan parasi dediler o sirada cikar galiba bilemiyorum bu sureci hic bilmiyorum

Iste heralde gidicem ilac falan parasi dediler o sirada cikar galiba bilemiyorum bu sureci hic bilmiyorum
Bende bilmiyordum cnm muayene oldum doktorum bi evrak verdi al bunu imzalardır dedi raporun çıkmış olur dedi bence sen bi sor bunu daha asilama için iğne icin ayrı para hepsi

Bende bilmiyordum cnm muayene oldum doktorum bi evrak verdi al bunu imzalardır dedi raporun çıkmış olur dedi bence sen bi sor bunu daha asilama için iğne icin ayrı para hepsi
Canim benden dosyalar istendi ssk hizmet dokumu evlilik cuzdan fotokopi nufus kayit ornegi falan

Alla alla cnm demekki şehirden şehre değişiyor benden bunların hiç birini ıstemediler sadece asilama günü evlilik cuzdani
Anladım canin bende bilmiyorum bakalimsenin kacinci asilamandi canim

Testimi tekrarladım bu sabah ama yine varla yok arası çıktı ikinci çizgi zor görünüyor yani umarım ilaçlardan değildir ikinci çizgi

Bende 16 subatta oldum aşılama kist oldum galiba henüz adet olmadım ama belim cok agrıyor sanırım gece olurum

Arkadaşlar adedime 5 gün var ama son 4 gündür kasık ağrısı ve batma ve sağ bacağa doğru vuran bi kasılma var, merak ettim ve 6 gün önceyi gösteren hassas teslerden yaptım bu sabah ama iyice kafam karıştı ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bişey çıktı , artık 8 şubatı bekliycem bakalım hayırlısı olsun

Canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir ama olmayadabilir tabi inşallah hamişsindir

Canım inşallah gebesindir bendede aynısı oldı belki görmüşsündür yazımda ama ilaçların etkisi falan diyolar benimde kafam karıştı benm aşılama gününden bugune kadar sol kasıkta ağrı var göğüsler şiş ama aşırı ağrımıyor başkada bi belirti yok zaten su an da yavaş yavaş adet sancıları gelip gidiyor bence tahlil gününü bekleyip kan da baktır yoksa inan kafan çok karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…