Cnn ya iğne yada hapla yumurtaların geliştiriliyor sonra bi iğneyle yumurtan catlatiliyor 24 36 saat sonra asilamaSlm kizlar doktoe banada asilama yapilcak dedi adetimi bekliyorum 15. Gibi olurum heralde kizlar bu asilama sureci nasil anlatirmisinz
Çok zor bi süreç değil canım aşılamada çok kolay aslında ama benim zor geçmişti rahim ağzı eğri diye ama agrısız sızısız bişey aslındaSlm kizlar doktoe banada asilama yapilcak dedi adetimi bekliyorum 15. Gibi olurum heralde kizlar bu asilama sureci nasil anlatirmisinz
İnşallah canımHamilelik belirtileri olabilir bunlar inşalalh iğnenin etkisi geçmiştir testin yanıltmaz seni
Cnn ya iğne yada hapla yumurtaların geliştiriliyor sonra bi iğneyle yumurtan catlatiliyor 24 36 saat sonra asilama
Devlette yaptırıyorum cnm ben ama senden neden par istedilerAdetliyken gitmem yani klomen yine kullanicam galiba bu ay kullandim ama takip etmediler 5tane daha var galiba. Onlari kullanicam canim sen ozelde mi gordun tedavini ne kadar ucret istediler senden ben devlet hastanesine gidiyorum doktor 500tl para istedi
Benim yumirta catlama sorunu var gelisiyolar ama catlamiyor canim gebelik oldumu hic sizde kacinci denemenÇok zor bi süreç değil canım aşılamada çok kolay aslında ama benim zor geçmişti rahim ağzı eğri diye ama agrısız sızısız bişey aslında
Bendede çatlamıyor ilaçla büyüyor gebelik olmadı bu ikinci birincisi devlette bu ikincisi özelBenim yumirta catlama sorunu var gelisiyolar ama catlamiyor canim gebelik oldumu hic sizde kacinci denemen
Devlet %20 sini karsiliyor dedi anlamadim kimi diyor iyi kimi diyor daha fazla isteyen olmusDevlette yaptırıyorum cnm ben ama senden neden par istediler
Cnn benm bi dusugum var bide bos gebeliğin.bos gebelikte klomen +takıp yatırmıştım sonrada tekrar hamile kalamadım bu ilk asilama olacaktim ama fazla yurta gelişti son dk vazgecti drBenim yumirta catlama sorunu var gelisiyolar ama catlamiyor canim gebelik oldumu hic sizde kacinci denemen
Rabbim kicaklarimizi bos birakmasin benim ilac tedavisi ile oldu dusuk yaptim 2017de bu seferde asilama dediBendede çatlamıyor ilaçla büyüyor gebelik olmadı bu ikinci birincisi devlette bu ikincisi özel
Yok cnm benden hiç para ıstemediler sadece iğneye rapor çıkardı doktor onada çok az odedimDevlet %20 sini karsiliyor dedi anlamadim kimi diyor iyi kimi diyor daha fazla isteyen olmus
Ben klomen kullandim 2ay takip edildim 3.ayda serophone ve gida takviyesi kullndim gebe kaldim ama kismet degilmis ne. Kadarlik evlisin canimCnn benm bi dusugum var bide bos gebeliğin.bos gebelikte klomen +takıp yatırmıştım sonrada tekrar hamile kalamadım bu ilk asilama olacaktim ama fazla yurta gelişti son dk vazgecti dr
Amin meleklerimiz gelsin hayırlısıylaRabbim kicaklarimizi bos birakmasin benim ilac tedavisi ile oldu dusuk yaptim 2017de bu seferde asilama dedi
Canim daha rapordan bahsolmadi sen nerde oturuyosun canim ben istanbul k.cekmeceYok cnm benden hiç para ıstemediler sadece iğneye rapor çıkardı doktor onada çok az odedim
4 ama 5.ci yıla iki ay kaldı bi süpriz yapar ins meleğim iki Gün once ilk defa rüyama girdiBen klomen kullandim 2ay takip edildim 3.ayda serophone ve gida takviyesi kullndim gebe kaldim ama kismet degilmis ne. Kadarlik evlisin canim
Cnn ben adana oturuyorum. Doktorum hemen iğneyi yazdı git bunun raporunu çıkar öyle al dedi elime evrak verdi imzalattim aldimCanim daha rapordan bahsolmadi sen nerde oturuyosun canim ben istanbul k.cekmece
Masallah canim benimde 6sene oldu4 ama 5.ci yıla iki ay kaldı bi süpriz yapar ins meleğim iki Gün once ilk defa rüyama girdi
Ne kadar surede rapor cikiyor canimCnn ben adana oturuyorum. Doktorum hemen iğneyi yazdı git bunun raporunu çıkar öyle al dedi elime evrak verdi imzalattim aldim
5 dk cnmN
Ne kadar surede rapor cikiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?