Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama mı yaptıracaksınız memorial de.bende samsun medıkal park a gıdıyorum doktorum cok ıyı bır prof fakat benım asılama tutmadı malesef
16şubatta da ben asılama olmustum.acıkcası zaten anladım ben hamıle olmadıgımı.ılk altı gun karnım sıstı goguslerımde acayıp bır hassasıyet ve sıslık vardı.altıncı gunden sonra karnımdakı sıslık ındı gogus hassasıyetımde bırkac gun once gectı.ve hamiş olmadıgımı anlamıs oldum zatenBende 15 subatta oldum ne zaman regl olurum acaba diye dusunuyorum.o zaman senin yumurta erken catlamis
Bende bastan beri hic belirti yok.ates basmasi falan olmustu ama onuda progesteron jele bagladim acikcasi.bende umutsuzca reglimi bekliyorum artik16şubatta da ben asılama olmustum.acıkcası zaten anladım ben hamıle olmadıgımı.ılk altı gun karnım sıstı goguslerımde acayıp bır hassasıyet ve sıslık vardı.altıncı gunden sonra karnımdakı sıslık ındı gogus hassasıyetımde bırkac gun once gectı.ve hamiş olmadıgımı anlamıs oldum zaten
Sende haklısın cnm ama allahın işi bu belli olmaz meleklerimizin nerden hangi vesileyle ve duayla gelecekleri.ayrica aşılamasa 3 defa ard arda yapılan işlemin tutma olasılığı tup bebeğe eş degerSadece bende olmadıgı ıcın tup bebegı tavsıye etmıyorum kı bu forumda asılama ıle o kadar cok yorum okudum kı 2014yorumlarına kadar gıttım ve sadece bır kısının tek deneme ıle asılamada basarı elde ettıgını okudum.ınsallah basarı elde eden baska kısılerde vardır buraya yazarlar da asılama dusunenlere umut olurlar.
Bizde eşimde sorun yok bende az olarak kan pıhtılasması var.ve daha once ıkız gebelık ve tek gebelık yasadım fakat hepsını kaybettım.veren Allah alan Allah umutsuz olmayın belkı de hamılesınızdır kımse bılemez.ınsallah sızde tutarda burdakılere umut olursunuzBende bastan beri hic belirti yok.ates basmasi falan olmustu ama onuda progesteron jele bagladim acikcasi.bende umutsuzca reglimi bekliyorum artik
Evet bu konuda haklısın canım.ama ben zaten bu ay aşılama yaptırırken tek deneme olarak baslamıstım tutmazsa dırek tup bebek denerım dıye.cunku daha once üç düşük yasadım ve artık psıkolojık olarak da kaldıramıyorum.dedıgın gıbı Rabbım bılır en hayırlısını bıze sabretmek düşüyorSende haklısın cnm ama allahın işi bu belli olmaz meleklerimizin nerden hangi vesileyle ve duayla gelecekleri.ayrica aşılamasa 3 defa ard arda yapılan işlemin tutma olasılığı tup bebeğe eş deger
Öyle valla dedim ya sende haklısın benimde 2 dusugum var ama ne bileyim bu ara içimde öyle güzel hisler var ki herkez mutlu olsun umutlu olsun istiyorum çünkü biz istegimizi allah'tan istiyoruz kuldan değil olsada o verecek olmasadaEvet bu konuda haklısın canım.ama ben zaten bu ay aşılama yaptırırken tek deneme olarak baslamıstım tutmazsa dırek tup bebek denerım dıye.cunku daha once üç düşük yasadım ve artık psıkolojık olarak da kaldıramıyorum.dedıgın gıbı Rabbım bılır en hayırlısını bıze sabretmek düşüyor
SPerm sayısı düşük harekette yavaştı en son ki testte biraz yüksek cıkınca doktor bahara doğru gelin demişti ama 3aydır deniyorz olmuyor ozman grlşnce tüp bebek değilde aşılama gibi konştı regl olunca gidicem bunayda zeytinyağınincir ve keçiboynuzu kürü deniyoz bende tarçın çörekotu ve bal denicem en azından aşılamaya hazırlık için iyi olur belkiEvet canım devlet karşılaması için 2 aşılama ya 3 yıllık evli olup çocuk olmaması lazım eşinde ne sıkıntı var
Beklemedeyiz canım sen napıyısn nasılsınNasılsınız hanimlar
Canım benim aşılamayı yapmadı bu ay, klomen ve çatlatma iğnesi sonrası beklemedeyim BAT ım 8 mart aşılama yok ama yinede söyleyim,HANIMLAR VALLA SIZE KÜSECEĞİM ARTIK BAT I GECEN HABER VERMEDEN KACIYOR COK AYIP EDİYOR YANI YARIN AKŞAM A KADAR HABER VERMEYENLERI SILIYORUM KIMSEYE UMUTTA OLMUYORSUNUZ BIZ DE SIZI BEKLIYORUZ
Hayırlısı olsun inşallah gönlğne göre olsunBayanlar bende regl olmus bulunmaktayım.boylece aşılama işlemide benim için sona erdi.yaptıracak arkadaslara da tavsıyem hem paranıza hem zamanınıza hem psıkolojınıze yazık.asılama ıle ugrasana kadar dırek tup bebek yaptırın kesın sonuc alın.artık bu aydan sonra bende tup bebege baslayacagım nasıpse
Walla cnm bekliyorum adet olayım da tekrar tedaviye başlayalım diyeBeklemedeyiz canım sen napıyısn nasılsın
Olsun cnm olasılık hala yüksek belki böyle gelir minik melekCanım benim aşılamayı yapmadı bu ay, klomen ve çatlatma iğnesi sonrası beklemedeyim BAT ım 8 mart aşılama yok ama yinede söyleyim,
Napmayı düşünüyorsun canımWalla cnm bekliyorum adet olayım da tekrar tedaviye başlayalım diye
Valla cnm pes etmek yok .Napmayı düşünüyorsun canım
Üst üste yapma bence aralarda dinlendir vücudunu ben mesela 1 2 ay ara. Ermeyi düşünüyorum yıprandımValla cnm pes etmek yok .
Asla.
Olana kadar uğraşacağım.
3 defa aşılama hakkım var onları kullanacağım eğer böyle olmazsa özelde tüp
Ama cnm asilamada öyle birşey soz konuşu değil tup bebek olsa hak verirdim.ama asilamada üst üste yaptırmak şansı attırıyor iğnelerinde etkisiyle sonraki aylar yumurtalar daha iyi oluyorÜst üste yapma bence aralarda dinlendir vücudunu ben mesela 1 2 ay ara. Ermeyi düşünüyorum yıprandım