Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama cnm asilamada öyle birşey soz konuşu değil tup bebek olsa hak verirdim.ama asilamada üst üste yaptırmak şansı attırıyor iğnelerinde etkisiyle sonraki aylar yumurtalar daha iyi oluyor
Hımm o konuda bilgim yoktu canım doğrudur ama sıkıntı yoksa yumurtalarında yine durum aynı mı sürekli be fazla sayıda yumurta uyarıcı kullanmakta ilerisi için tehlike diye biliyorum

Hımm o konuda bilgim yoktu canım doğrudur ama sıkıntı yoksa yumurtalarında yine durum aynı mı sürekli be fazla sayıda yumurta uyarıcı kullanmakta ilerisi için tehlike diye biliyorum
Aksine cnm art arda yapılan asilama işlemi tup bebeğin oraniyla aynı aynı 3 asilama %60 sa tup bebek %65

Ya bide biriniz bana yardımcı olabilir mi düzenleme yapamıyorum msj da

Sen kendin mi aldın ne gibi etkiler gördün
Ya evet çok sapsik birşey yaptım ve dr.ma sormadan aldım ama geçen gittiğimde söyledim kullanabilirmişim o yüzden içim rahatladı yumurta kisti oluşmuştu mesela onların gerilemesini saglamis

Ya evet çok sapsik birşey yaptım ve dr.ma sormadan aldım ama geçen gittiğimde söyledim kullanabilirmişim o yüzden içim rahatladı yumurta kisti oluşmuştu mesela onların gerilemesini saglamis
Bende sorıyum doktora aşılama olmazsa denerim bi bakalım

Slm kizlar doktoe banada asilama yapilcak dedi adetimi bekliyorum 15. Gibi olurum heralde kizlar bu asilama sureci nasil anlatirmisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…