- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Hımm o konuda bilgim yoktu canım doğrudur ama sıkıntı yoksa yumurtalarında yine durum aynı mı sürekli be fazla sayıda yumurta uyarıcı kullanmakta ilerisi için tehlike diye biliyorumAma cnm asilamada öyle birşey soz konuşu değil tup bebek olsa hak verirdim.ama asilamada üst üste yaptırmak şansı attırıyor iğnelerinde etkisiyle sonraki aylar yumurtalar daha iyi oluyor
Aksine cnm art arda yapılan asilama işlemi tup bebeğin oraniyla aynı aynı 3 asilama %60 sa tup bebek %65Hımm o konuda bilgim yoktu canım doğrudur ama sıkıntı yoksa yumurtalarında yine durum aynı mı sürekli be fazla sayıda yumurta uyarıcı kullanmakta ilerisi için tehlike diye biliyorum
Doğrudur canım hep bişeyler öğreniyoruz işte :)Aksine cnm art arda yapılan asilama işlemi tup bebeğin oraniyla aynı aynı 3 asilama %60 sa tup bebek %65
Doğru valla bende mesela bu ay infolic combi ya başladım ve çok memnun kaldimDoğrudur canım hep bişeyler öğreniyoruz işte :)
Az kalmış canm test zamaninaBen de beklemedeyim arkadaşlar 20 şubatta yaptık aşılamayı
Evet ama korkuyorum kötü sonuçtan solkasık ve belim çok ağrıyorAz kalmış canm test zamanina
Bu belirtiler kötü sonucu göstermiyor ama cnmEvet ama korkuyorum kötü sonuçtan solkasık ve belim çok ağrıyor
Sen kendin mi aldın ne gibi etkiler gördünDoğru valla bende mesela bu ay infolic combi ya başladım ve çok memnun kaldim
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattıraın inşallahBu belirtiler kötü sonucu göstermiyor ama cnm
Benmde aynı gün oldu canım ne belirtilerin var progestan verdi mi doktor benm adet ağrılarım var baya bayaBen de beklemedeyim arkadaşlar 20 şubatta yaptık aşılamayı
Ya evet çok sapsik birşey yaptım ve dr.ma sormadan aldım ama geçen gittiğimde söyledim kullanabilirmişim o yüzden içim rahatladı yumurta kisti oluşmuştu mesela onların gerilemesini saglamisSen kendin mi aldın ne gibi etkiler gördün
Evet verdi kullanıyorum şiddetli bel ağrısı sol kasık bide göğüslerde şişme başkada belirti yokBenmde aynı gün oldu canım ne belirtilerin var progestan verdi mi doktor benm adet ağrılarım var baya baya
Ben dayanamayıp çubuk test yaptım varla yok arası ikinci zor görünüyor yaniEvet verdi kullanıyorum şiddetli bel ağrısı sol kasık bide göğüslerde şişme başkada belirti yok
Keşke yapmasaydın cnm ama madem yaptın her gün tekrarla testini artış olup olmadığını gorBen dayanamayıp çubuk test yaptım varla yok arası ikinci zor görünüyor yani
Yarın sabah tekrarlıcam zaten pazarteside kan verecem hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içinKeşke yapmasaydın cnm ama madem yaptın her gün tekrarla testini artış olup olmadığını gor
Bende sorıyum doktora aşılama olmazsa denerim bi bakalımYa evet çok sapsik birşey yaptım ve dr.ma sormadan aldım ama geçen gittiğimde söyledim kullanabilirmişim o yüzden içim rahatladı yumurta kisti oluşmuştu mesela onların gerilemesini saglamis
Hamilelik belirtileri olabilir bunlar inşalalh iğnenin etkisi geçmiştir testin yanıltmaz seniEvet verdi kullanıyorum şiddetli bel ağrısı sol kasık bide göğüslerde şişme başkada belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?