Merhaba kaç kere klomen kullandınız bdn 3Cnm benim iğne kullanacağım kesin ama hangi marka olur yarın öğreneceğim onu ben daha önce klomeni kullandım suanki doktorum ilk ultrasonda dedi sana çok klomen kullanmışlar o yüzden artık sana klomen veremem yumurtaliklarini öldürürüz dedi bakalım yarın doktordan çıkınca haber veririm
7 yada 8 cnm artık sayısını unuttum vallaMerhaba kaç kere klomen kullandınız bdn 3
Vallahi cnm 'ne yaşadığımı ben bile bilemiyorum doktor bu ay aşılamayı iptal etti geçen hafta bi kac gün önce kanamam oldu şimdi geçiyor doktora gittim olabilir dedi hafta 'ya tekrar gel dedi yumurtalarım hala duruyor ne bilim yaşadıklarım pişmiş tavuğa gelmedi yaniEvet yoktun bikaç gündür , ne yaptın nasıl senin durumlar , inşallah gönlüne göre olur cnm
Sıze katılıyorum kesınlıkle buraya yazanların hepsı olumsuz sonuc alanlar.bızımde moralımız bozuluyor.soyle guzel sonuc alanlarda yazsında bıze de umut olsun.bu arada benım bat ım. 3 mart canım beni de kayıt eder mısınHANIMLAR VALLA SIZE KÜSECEĞİM ARTIK BAT I GECEN HABER VERMEDEN KACIYOR COK AYIP EDİYOR YANI YARIN AKŞAM A KADAR HABER VERMEYENLERI SILIYORUM KIMSEYE UMUTTA OLMUYORSUNUZ BIZ DE SIZI BEKLIYORUZ
olumsuz canım sabah adet oldum ..H hayallerinegebe sende durum ne
Olsun hayırlısı buymuş demeki. Bu ayda düşünüyor musun yenidenolumsuz canım sabah adet oldum ..
hiç moralimi bozmadım zaten canım rabbimden hayırlısını dilemiştim kısmet değilmiş...yaa benim rahim filmim falan hiç çekilmedi ya bu ay onu mu çektirsem diyorum canım bide eğitim araştırma hastanesinde yaptırıp rapor mu almaya çalışsam bu ay diyorum ..doktor değiştireceğim yeni bi aşılama ne kadar tutar bilmiyorum en azından rapor çıkarsam diğer ay başlasam ? hiç bilmiyorum kafam çok karışıkOlsun hayırlısı buymuş demeki. Bu ayda düşünüyor musun yeniden
Tesekkür ederim genetik testlerimi yaptırdım bunlar galıba kromozom yapamadık mart ayında yapılcakRahim filmi spermiogram testi ultrason görüntüsü genel hormon testleri ek olarak genetik testte isteye bilirsin
%10-15miş tutma oranı canım normal bi kişinin 1 ayda hamile kalma olasılığıyla aynı ,,buna doktorun karar versin bence sperm sonucuna göre tüp bebeğe geçmek daha doğruysa onu seçer doktorunKızlar ya okuyorum sürekli aşılamanın tutma oranı cok azmış sperm sıkıntısı varsa tutmaz gibi yazılmş napcam ben
Canm eğer bana sorarsan ilk iş içine sinmiyorsa doktor unu değiştir ve hemen adetin bitince rahim filmi nı çektir gelecek ayda çocuğun yoksa devlete git orda yaptır aşılamayı (sehir hastahanesi varsa )hiç moralimi bozmadım zaten canım rabbimden hayırlısını dilemiştim kısmet değilmiş...yaa benim rahim filmim falan hiç çekilmedi ya bu ay onu mu çektirsem diyorum canım bide eğitim araştırma hastanesinde yaptırıp rapor mu almaya çalışsam bu ay diyorum ..doktor değiştireceğim yeni bi aşılama ne kadar tutar bilmiyorum en azından rapor çıkarsam diğer ay başlasam ? hiç bilmiyorum kafam çok karışık
Hiç inanma öyle şeylere kuzum neye inanırsan o olurKızlar ya okuyorum sürekli aşılamanın tutma oranı cok azmış sperm sıkıntısı varsa tutmaz gibi yazılmş napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?