• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr merhabaaa cok heycanlıyım martta gidicem doktora ama ne zman gitsem hemen olmasıniçin regl tarihime yakınmı yoksa mart başındamı regl tarihim genelde ayın 15 16sı gibi yumurtlamayı ilaçlamı ayarlıyorlar nasıl yapsam ya siz ne zman gittiniz
Adetin 3. günü gittim, muayene ve iğneleri yazdı. 7 gün sonra tekrar gel dedi. Zaten yönlendirir doktor yumurta durumuna göre

ovülsyon testin pozitif çıkmıştı ya geçen hafta canım ben onu düşünerek yerleşme dedim 1 haftaya bebek rahme tutunmaya başlar diye biliyorum ama çatlama kanamasıda olabilir ilaçlardan dolayı hormonlarda karışıyor belki ondanda olabilir cnım evde varmı ovülasyon testin varsa yap istersen
Cnn az once otururken senin bu yazdiklarin aklıma geldi bi test yapayım ne kaybederim dedim ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü kanamam hala devam ediyor bak testi atıyorum

Eklentiler

• 20190221_162626.jpg
    20190221_162626.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 37
Teşekkür ederim kızlargitmeden yine yazarım gün paramla gitcem nasipse bu ay bende ama yetmicek sanırım devlette hem ilaç hem aşılama ne kadar ödedini acaba

Teşekkür ederim kızlargitmeden yine yazarım gün paramla gitcem nasipse bu ay bende ama yetmicek sanırım devlette hem ilaç hem aşılama ne kadar ödedini acaba
Canim ben devlette yaptridim asilamayi.klomenle basladik ben hic para ödemedim.bi tek catlatma ignesine 100 lira verdim.

Canim ben devlette yaptridim asilamayi.klomenle basladik ben hic para ödemedim.bi tek catlatma ignesine 100 lira verdim.
Aaa ne güzelmiş canım ben kocaeli umuttepe hastanesine gidicem orda ğcretliymiş sanırım kaçtane iğne vuruldun canım sen

Adetinde git canim ilac verirse o zaman basliyosun.bide vajinal muayene ediyo
Canıma sen hamile kaldınmı aşılamadan sonra nelere dikkt etmek lazm cok soru sorutom hakkınınhelal et bizde eşmde sprem sıkıntısınvar keçiboynuzunkürü yapıyoz biraz arttı ama hala nrmal yolla hamile kalamadm

Aaa ne güzelmiş canım ben kocaeli umuttepe hastanesine gidicem orda ğcretliymiş sanırım kaçtane iğne vuruldun canım sen
Ben bi tek catlatmayi oldum su an ilk 3 asilamayi galiba ilacla yapip sonra igneliye geciyolarmis.benimde ilk asilamam canim daha yeni 15 subatta gün sayiyorum bakalim kismet :)

Canıma sen hamile kaldınmı aşılamadan sonra nelere dikkt etmek lazm cok soru sorutom hakkınınhelal et bizde eşmde sprem sıkıntısınvar keçiboynuzunkürü yapıyoz biraz arttı ama hala nrmal yolla hamile kalamadm
Canım adetin 3. Günü git yoğun olması önemli değil hiç kasma o gün ilaca veya iğneye başlatabilir bütün testlerini yaptırdıktan sonra tabi gün aşırı çağırıyor bazen üst üste yumurtalar 17 18 olunca çatlatma iğnesi 24 veya 36 saat sonra aşılama çok basit 5 dklık ağrısız bi işlem yarim saat yatırıyorlar sonra bana doktorum aynı günle beraber 3 gün ilişki dedi ilk gün dinlen dedi sonra rutine devam bu kadar tatlım inş güzel haberler bekliyoruz

Merhaba benimde ikinci aşılamam olucak , bugün çatlama iğnesini olucam 11 de ama biraz önce lekelenmem oldu yumurtam erken çatladı sanırım ,çok moralim bozuldu

Cnn az once otururken senin bu yazdiklarin aklıma geldi bi test yapayım ne kaybederim dedim ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü kanamam hala devam ediyor bak testi atıyorum
adet kanaması gibimi canım yoksa leke leke mi burda çatlamış gibi gözükor yumurtan valla
Var canm 4 tane ama doktora gittim geldim şimdi ewe tahlil istedi lekelenme şeklinde bi kanama görünüyor dedi bu arada kanamam arttığı icin panik oldum o yüzden gittim cuma tekrar gel dedi
tahlilde neye bakıcakmış canım

Adet kanamasi gibide değil cnm yani pihtili falan değil elin falan kesilir ya öyle. Karında sıvı faln varmı diye baktı onun dışında bilemiyorum valla yarın öğreneceğim iste geçen haftada böyleydi sonra siliklesti bu günde böyle kopkoyu cikti

Adet kanamasi gibide değil cnm yani pihtili falan değil elin falan kesilir ya öyle. Karında sıvı faln varmı diye baktı onun dışında bilemiyorum valla yarın öğreneceğim iste geçen haftada böyleydi sonra siliklesti bu günde böyle kopkoyu cikti
O zaman yerleşmede olabilir yumurta çatlamışta olabilir canım bence

Ay kızlar preseed jel bi şey varmış bununla hamile kalan cokmuş spermin çabuk ulaşmasını sağlıyprmuş kullanan varmı bilginiz varmı regl olana kadar denesemmi nasılsa aşılama için regl olnca gidiliyor

Arkadaşlar aranıza benimde ekler isiniz bende pazartesi öğreneceğim aşılama günümü ilk aşılama olacak bakalım hepimizi için hayırlısı inşallah. Ben ganol f kullanıyorum bu gün 5.iğnem doktora gittim dün kontrolüm vardı ve 12 tane falan yumurta olduğunu ve çok iyi gittiğimi söyledi doktor sizce de sevindirici bir haber mi bu ama ağrım çok fazla inanın dişimi sıkıyorum inşallah yaşadığımız bu acılar hayırlara vesile olurda kavuşuruz meleklerimize :)

Arkadaşlar aranıza benimde ekler isiniz bende pazartesi öğreneceğim aşılama günümü ilk aşılama olacak bakalım hepimizi için hayırlısı inşallah. Ben ganol f kullanıyorum bu gün 5.iğnem doktora gittim dün kontrolüm vardı ve 12 tane falan yumurta olduğunu ve çok iyi gittiğimi söyledi doktor sizce de sevindirici bir haber mi bu ama ağrım çok fazla inanın dişimi sıkıyorum inşallah yaşadığımız bu acılar hayırlara vesile olurda kavuşuruz meleklerimize :)
12 tane yumurtan oldugunu yazmıssın.eger bu işlem aşılama degılde tup bebek olsaydı evet cok ıyı ıdı.ama asılama ıcın 1-2tane olgun yumurta olmasını ıstıyor doktorlar.keza hepsının aynı anda dollendıgını dusunursen bır ınsanın o kadar bebegı tasıması ımkansız.bende asılama oldum.fakat doktorum bana eger 1-2 yumurtadan fazla yumurta gelısırse dırek tup bebege donerız demıstı.benım 2yumurtam gelıstı.

12 tane yumurtan oldugunu yazmıssın.eger bu işlem aşılama degılde tup bebek olsaydı evet cok ıyı ıdı.ama asılama ıcın 1-2tane olgun yumurta olmasını ıstıyor doktorlar.keza hepsının aynı anda dollendıgını dusunursen bır ınsanın o kadar bebegı tasıması ımkansız.bende asılama oldum.fakat doktorum bana eger 1-2 yumurtadan fazla yumurta gelısırse dırek tup bebege donerız demıstı.benım 2yumurtam gelıstı.
Evet okadar bebeğin taşınmayacğını bende biliyorum canım. Doktorum 12 yumurtanın içinde olgunlaşacak 1 iki yumurtan mutlaka olacaktır dedi zaten bundan dolayı çok iyi olduğunu söyledi herhalde bilgilendirme için sağol

Kızlar slm bende 4 şubatta aşılama olmuştum dün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım be merakımdan test aldım fakat negatif yine hayallerim suya düştü biraz önce yaptım testi şuan çok kötüyüm :KK43:
Sıkma canını zamanı vardır hayırlısı olsun, umudunu kesme cnm

Back