:sm_cool:İNŞALLAH BENDE ŞUBAT ANNESİ OLUCAM,26 ŞUBAT BEKLENEN DOGUM TARIHIM,ALLAH HEPIMIZE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN
Kızlar ben de dün dr. a gittim kontrol için. Bebişimiz çok iyi maaşallahAğırlığı 856 gr. olmuş :) Boyu da (FL*7= 4,7cm * 7 =) 32,9 cm olmuş. Kalbine baktık, böbreklerine, midesine hepsi çok iyiymiş. Amniyos sıvısı ve plasenta da olması gerektiği gibi dedi dr.umuz. Çok şükür ya. İnşallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :1hug:
İnşallah canım. Hayırlısıyla, sağlıkla bebişini kucağına alırsın dilerim. :1hug:
Evet henüz doğmadı canım bebişim, 27 haftalık hamişim sırnaşık şey İnşallah ben de 13 hafta sonra bebişime sağlıkla kavuşurum. Ama malesef dün yapılan diyabet tarama testinde değer normalden yüksek çıktı. İnşallah diyabet tanısı konulmaz.
Sen de sağlıkla ikinci bebişini kucağına alırsın inşallah.
Canım inşallah çıkmaz sende diyabet. Gebelik başlığında biraz bilgi yazdım gebeliğe bağlı diyabetle ilgili oradan da merak ettiklerine bakabilirsin. Benim pazartesi 100 gr. lık glukoz yükleme testinde kesin var mı yok mu belli olacak. Henüz her hangi bir şey yapmıyorum. Ama kesin tanısı konursa diyetle düşürülmeye çalışılıyor bu çare etmezse insülinle şeker düzenlenmeye çalışılıyor.
Allah tüm hamişlerimize hayırlı doğumlar, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet henüz doğmadı canım bebişim, 27 haftalık hamişim sırnaşık şey İnşallah ben de 13 hafta sonra bebişime sağlıkla kavuşurum. Ama malesef dün yapılan diyabet tarama testinde değer normalden yüksek çıktı. İnşallah diyabet tanısı konulmaz.
kızlar bişey sorucam beni şeker normal çıktı.tabi kollesterol 300 olmuşş.şeker yüklemesi ne için yapılıyo.az çıkıncamıı.çok çıkncamıı.anlamadımm.
ben de şubat annesiyim şubat doğumlu çocuklar çok zeki oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?