Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok kötüyüm bogazım çok acıyo..bademciklerim yok benim o yüzden faranjit oluyorum..başım çok ağrıyor..burnum tıkalı ilaç da alamıyorum..boğazım çok kuruyo önereceğini bişey var mı bana.
Geçmiş olsun canım. Tam iyileşmediysen keşke biraz daha istirahat etseydin. Kendine ve oğluşuna iyi bak a.s.
sağol canım teşekkür ederim.raporum 3 günlüktü. çok kötü sayılmam sadece burnum tıkalı ve biraz öksürük var o kadar. meyve ve meyve sularına devam yaniyerimseniben
tebessüm sana bir sorum olucak cnm. ben 15 haftalık hamileyim dün dr gittim %90 kız dedi.daha öncede 2 kez kız ve 2 kez erkek diyen dr oldu cok merak ediyorum sen neler yasadın ve tam ne zaman belli oluyo cnm benim bi kızım var ve cok erkek istiyoduk.Allahtan hayırlısını diliyorum ama sanki dr cok emindi
ne dersin?
tebessüm sana bir sorum olucak cnm. ben 15 haftalık hamileyim dün dr gittim %90 kız dedi.daha öncede 2 kez kız ve 2 kez erkek diyen dr oldu cok merak ediyorum sen neler yasadın ve tam ne zaman belli oluyo cnm benim bi kızım var ve cok erkek istiyoduk.Allahtan hayırlısını diliyorum ama sanki dr cok emindi
ne dersin?