Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sselam kzılarrr..
benim oğlum 5.5 yasında 02.02.2002 doğumlu ve şubatta anne olacaklara soyleyeceklerim sunlar
mukemel bir ayda doğum yapacaksınız. bebeğiniz disarı çıkmaya hazır hale geldiğinde zaten bahar gelmis oluyor. butun bahar ve yaz ayları boyunca da gunes alıyor ve kemikleri bastan sağlıklı olmak için buyuk bir avantaj elde ediyor. bu arada ilerleyen yaslarda goreceksiniz subat bebeklerinin (burcu eğer kova ise) zihni çok yonlu ve farklı çalısıyor. galiba bu yuzden kova burcuna "dahi" burcu diyorlar...
şimdiden hepinize allah kolaylık versin:1hug:
benim oğlum 5.5 yasında 02.02.2002 doğumlu ve şubatta anne olacaklara soyleyeceklerim sunlar
mukemel bir ayda doğum yapacaksınız. bebeğiniz disarı çıkmaya hazır hale geldiğinde zaten bahar gelmis oluyor. butun bahar ve yaz ayları boyunca da gunes alıyor ve kemikleri bastan sağlıklı olmak için buyuk bir avantaj elde ediyor. bu arada ilerleyen yaslarda goreceksiniz subat bebeklerinin (burcu eğer kova ise) zihni çok yonlu ve farklı çalısıyor. galiba bu yuzden kova burcuna "dahi" burcu diyorlar...
şimdiden hepinize allah kolaylık versin:1hug:
Evet en önemlisi sağlık a.s Peki senin burcun neydi canım? Ben kova burcuyla ilgili hiçbir bilgiye sahip değildim, pek tanıdığım yok da kova burcu. Yine internette okuduklarıma göre en iyi terazilerle anlaşırmış sırnaşık şey ama akreplerle de hiç anlaşamazmış Ben teraziyim kocişkom da akrep bakalım ev savaş alanına dönecek mi? :Roflol:
kılzar çok kötüyümmmm!
ELLERM ÇOK AĞRUYOR KULLANAMIYORUM FAZLA.ve ayaklarımda varisler çıkıt.çok ağrıyo.babannemde varis var zaten ırsi sanırım.napıcam yaaa.ahhh ahhhh insanlara anlatamıyorum bişey.sanki bi sen doğuracan biz öylemiydik hamileyken deyip beni deli ediyolar en yakını kaynanammmm.ayyy ayyyy allahım yardım et nolur deli olacamm.bileklerim çok ağrıyo bazıları hamilelik yeli diyor allahım ne bu böle yaa.doktorada gitmedim ilgilenen kimse yok konuşmaya gelince çen çen icraata gelince vınnn kayboluyolar.eşimde ilgidiz bu aralar .üff.çok sıkıldımmm
benimde beklenen doğum tarihi 29 şubat hayırlısı ama inşallah ogünde olmaz:uhm:
Merhaba arkadaşlar ,
Benimde 27 Şubat Doğum tarihi görünüyor ama sezeryan olacagı için sanırım 1 hafta yada 2 hafta önceden alıyorlar sanırım bebegi?
birde sorum var size kaç kilo aldınız ?
evet hayatım hiç program falan işlemiyor bizimkine... o isterse oluyor istemediği bir seyi hayatta yaptırtamıyorsun. hatta "seni seviyorum" bile dedirtemiyorsun. ama yontemini bulduk ona "seni seviyorum" diyoruz o da "ben de sizi seviyorm" diyor. "beni seviyor musun" diye sorarsan kesin "hayır" cevabını alıyorsun ...Aslında hiç programlı olmadı, yani o kadar cahilmişiz ki ben hemen olacak sanmıştım :Roflol: Aslında bebişimin burcu terazi olsun istiyordum. :)
Ama diğer söylediklerin için gerçekten tam zamanı olmuş baharda ve yazın bebişlerimizi dışarıya çıkarabileceğiz a.s
Yalnız ben kova burcu bebeği ile ilgili internette biraz araştırma yaptım da bizi çok uğraştıracağa benziyor :bbo: Hiç programla planla karşısına çıkmayın diyor. Doğru mu acaba? (Bu arada çok güzel bir tarihte doğmuş oğlunuz şutarafagitti Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu büyümeyi nasip etsin.)
CANIM BEN DAHA KİLO ALMADIM AMA NORMALDE 5 KİLO FALAN ALMAMIZ LAZIMMIŞ BU ZAMANA KADARa.s