- 3 Mart 2017
- 1.409
- 2.326
- 133
- 31
Ümitli misin yaKanımı almadılar o hastanede muane olmadım diye randevu alacakmışım annemlerin ordaki anasağlığa gidecsğim yarın.
İdrar testi aldım 1 saate felan yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümitli misin yaKanımı almadılar o hastanede muane olmadım diye randevu alacakmışım annemlerin ordaki anasağlığa gidecsğim yarın.
İdrar testi aldım 1 saate felan yaparım
Çok ince ikinci çizgi çıktı inş yanlış değildir doğrudurÜmitli misin ya
Yaa çok sevindim canımm benim düşük yaptığım hamileliğimde de ikinci çizgi soluk çıkmıştı. Ayy çok heyecanlı bence bugün gidip acilde kan testi yaptır bi saatte çıkar sonuçÇok ince ikinci çizgi çıktı inş yanlış değildir doğrudur
Yaa çok sevindim canımm benim düşük yaptığım hamileliğimde de ikinci çizgi soluk çıkmıştı. Ayy çok heyecanlı bence bugün gidip acilde kan testi yaptır bi saatte çıkar sonuç
Hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı bence. Ama yine de kan testinden önce çok ümitlenmemek lazım . Hakkında hayırlısı olur inşallahBöyle pembemsi bir renkde değil çok dikkatlice baktım belli oluyor allahımmmmmm
Bu testten öncede hamile olduğumu düşünüyordum.Yinede aklıma takılıyorum yerleşme kanaması gibi yaşadım belirtilerimde var , insanın içinde bir korku oluyor.Tam net gözükse çizgi emin olucamda , işte ofHamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı bence. Ama yine de kan testinden önce çok ümitlenmemek lazım . Hakkında hayırlısı olur inşallah
Çabuk koş git kan testi yaptır o zamanBu testten öncede hamile olduğumu düşünüyordum.Yinede aklıma takılıyorum yerleşme kanaması gibi yaşadım belirtilerimde var , insanın içinde bir korku oluyor.Tam net gözükse çizgi emin olucamda , işte of
Abimin gelmesini bekliyoeum erken gelirse acile gidicem yoksa yarını beklerim.Bu kadar zaman bekledim biraz daha berkleeim.Çabuk koş git kan testi yaptır o zaman
İnşallah canımm güzel haberlerle bekliyoruz seniAbimin gelmesini bekliyoeum erken gelirse acile gidicem yoksa yarını beklerim.Bu kadar zaman bekledim biraz daha berkleeim.
Allah büyük ya umarım umutlarım sevinçlerrim boşa değildir
İnşallah canımm güzel haberlerle bekliyoruz seni
Ee yaptırdın mı kan testi, ikinci çizgi var mıymış gerçekteİnş kesin bi sonucun haberini vericem.Vallahi gelip gidip teste bakıyoeum acaba kendi kendimemi uyduruyorum çizgi var diyerek
Ahahahh ben zeki bir insan olarak sabahleyin birşeyler yedim unutup gidemedim o yüzden yarın yaptırıcam birşey çıkmazsaEe yaptırdın mı kan testi, ikinci çizgi var mıymış gerçekte
Canım bişeyler yesen de olur ki yineAhahahh ben zeki bir insan olarak sabahleyin birşeyler yedim unutup gidemedim o yüzden yarın yaptırıcam birşey çıkmazsa
Annem öyle deyince kaldım yarın eşim götürcekCanım bişeyler yesen de olur ki yine
Annem öyle deyince kaldım yarın eşim götürcek
merak ettim bende geçmişi okuyunca yaptın mı test
Yaptım da ilk lekem geldiğinde negatif çıktı.Bugün kan verdim annem yarın aricak neymişöğrenicem
Aminnn inş.kanda net çıkar Allah gönlünüze göre versin inşallah