• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT AYİNDA KLOMEN KULLANANLAR

Çok ince ikinci çizgi çıktı :KK70: inş yanlış değildir doğrudur
Yaa çok sevindim canımm :halay::halay: benim düşük yaptığım hamileliğimde de ikinci çizgi soluk çıkmıştı. Ayy çok heyecanlı :21: bence bugün gidip acilde kan testi yaptır bi saatte çıkar sonuç

Yaa çok sevindim canımm :halay::halay: benim düşük yaptığım hamileliğimde de ikinci çizgi soluk çıkmıştı. Ayy çok heyecanlı :21: bence bugün gidip acilde kan testi yaptır bi saatte çıkar sonuç

Böyle pembemsi bir renkde değil çok dikkatlice baktım belli oluyor allahımmmmmm

Hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı bence. Ama yine de kan testinden önce çok ümitlenmemek lazım . Hakkında hayırlısı olur inşallah :anneadayı:
Bu testten öncede hamile olduğumu düşünüyordum.Yinede aklıma takılıyorum yerleşme kanaması gibi yaşadım belirtilerimde var , insanın içinde bir korku oluyor.Tam net gözükse çizgi emin olucamda , işte of

Bu testten öncede hamile olduğumu düşünüyordum.Yinede aklıma takılıyorum yerleşme kanaması gibi yaşadım belirtilerimde var , insanın içinde bir korku oluyor.Tam net gözükse çizgi emin olucamda , işte of
Çabuk koş git kan testi yaptır o zaman :KK55:

Çabuk koş git kan testi yaptır o zaman :KK55:
Abimin gelmesini bekliyoeum erken gelirse acile gidicem yoksa yarını beklerim.Bu kadar zaman bekledim biraz daha berkleeim.

Allah büyük ya umarım umutlarım sevinçlerrim boşa değildir

Ee yaptırdın mı kan testi, ikinci çizgi var mıymış gerçekte :KK45:
Ahahahh ben zeki bir insan olarak sabahleyin birşeyler yedim unutup (: gidemedim o yüzden yarın yaptırıcam birşey çıkmazsa

Back