- 17 Mart 2012
- 5.638
- 1.594
- 448
Aaa nasil ya?? Islemler cok hizli ilerliyor benim. Evt umuttepeye gidiyorum ben Ozge hocaya tup bebek tedavisindeyimAaa sende mi Kocaeli hayır Umuttepe’ye bir kere gittim ondada maşallah 8 ay sonraya tahlil tarihi verince eşimle özele gittik kızıp şuan Pendik’te özel bir hastaneye gidiyorum canım
Bana dr cok iyi ilerliyor guzel gelismisler biraz daha yolumuz var dedi muhtemelen ptesi yumurta toplanacakBenimde öyle doktorum çok şaşırdı erken aslında dedi
Aaa nasil ya?? Islemler cok hizli ilerliyor benim. Evt umuttepeye gidiyorum ben Ozge hocaya tup bebek tedavisindeyim
Umarim sizin debelki de böyleydi hayırlısı bilmiyorum. Umarım hayırlısı olur hakkınızda
Hiç yok 2 tanesi iyi kaliteydi biri transfer edildi. Diğeri de kalitesi bozulduKaçı döllendi kaç embriyo var kaçınca gün
Bence benimde pazartesiye toplanır daha gecikmezBana dr cok iyi ilerliyor guzel gelismisler biraz daha yolumuz var dedi muhtemelen ptesi yumurta toplanacak
Ilk denemen miBence benimde pazartesiye toplanır daha gecikmez
Hayır ikinci olacak bu inşallah da son olurIlk denemen mi
Insallah bu denemende kavusursun bebegineHayır ikinci olacak bu inşallah da son olur
Merhaba bende Pendik’te tedaviye başladım yeni opu oldum siz hangi hastaneye gidiyorsunuzAaa sende mi Kocaeli hayır Umuttepe’ye bir kere gittim ondada maşallah 8 ay sonraya tahlil tarihi verince eşimle özele gittik kızıp şuan Pendik’te özel bir hastaneye gidiyorum canım
Merhaba bende pcosum dün opu oldum, çok iyi değilimPcos falan var mı ? Çok yüksek doz..benim ilk tedavi 175 yi o zaman bile hafif ohss gelişti
Merhaba hayırlı olsun kaç yumurtaniz toplandı ? Hiç bişey uygulanmadı sadece ağrı kesici al ve bolca dinlen dediler çok kötü olanlar yatırıyormuaMerhaba bende pcosum dün opu oldum, çok iyi değilimsize ohss için ne uyguladılar acaba? Ben zor hareket ediyorum, çok ağrım var
MerhabaMerhaba bende pcosum dün opu oldum, çok iyi değilimsize ohss için ne uyguladılar acaba? Ben zor hareket ediyorum, çok ağrım var
Merhaba istanbul anadolu
Teşekkür ederim 26 tane toplandı, bana da bol sıvı bol protein al dediler yarın tekrar kontrolüm var inşallah sıkıntı olmazMerhaba hayırlı olsun kaç yumurtaniz toplandı ? Hiç bişey uygulanmadı sadece ağrı kesici al ve bolca dinlen dediler çok kötü olanlar yatırıyormua
Bana da karında serbest sıvı var biraz dediler ama o kadarı normalmiş. Size de geçmiş olsun her şey gönlümüzce olsun inşallahMerhaba
Medical park ohss teşhisi konmadı bana biraz su birikintisi var dedi ama baya zorlandım ağrı mide bulantısı falan valla ilaçların isimlerini hatırlamıyorum ama doktor ilaçtan olmuştur dedi bana. Regl olmam için ilaç yazmıştı bir kaç tane
Pendikte hangi hastane ye gidiyirsunuzMerhaba bende Pendik’te tedaviye başladım yeni opu oldum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Aynen bana da aynı dediler idrarla o atılıyormuş bol su falan ama benim bir gün sonra aşırı ağrılarım başlamıştı. Geçti ama dediğim gibi benim ilaçlarımda ağırdı sanırım doktor öyle dedi o ilaçlarda yapar dedi. Allah yardımcımız olsun. Umarım değer çekilenlereBana da karında serbest sıvı var biraz dediler ama o kadarı normalmiş. Size de geçmiş olsun her şey gönlümüzce olsun inşallah
Merhaba Lokman Hekime gidiyorum, daha hiç transfer olmadım ilk denemem olacak ama şuan doktorumdan memnunumPendikte hangi hastane ye gidiyirsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?