ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Aaa sende mi Kocaeli hayır Umuttepe’ye bir kere gittim ondada maşallah 8 ay sonraya tahlil tarihi verince eşimle özele gittik kızıp şuan Pendik’te özel bir hastaneye gidiyorum canım
Aaa nasil ya?? Islemler cok hizli ilerliyor benim. Evt umuttepeye gidiyorum ben Ozge hocaya tup bebek tedavisindeyim

Merhaba istanbul anadolu yakasında tedavi gören varmi bence doktor ve hastane arayışı içindeyim..

Aaa sende mi Kocaeli hayır Umuttepe’ye bir kere gittim ondada maşallah 8 ay sonraya tahlil tarihi verince eşimle özele gittik kızıp şuan Pendik’te özel bir hastaneye gidiyorum canım
Merhaba bende Pendik’te tedaviye başladım yeni opu oldum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz

Merhaba bende pcosum dün opu oldum, çok iyi değilim size ohss için ne uyguladılar acaba? Ben zor hareket ediyorum, çok ağrım var
Merhaba hayırlı olsun kaç yumurtaniz toplandı ? Hiç bişey uygulanmadı sadece ağrı kesici al ve bolca dinlen dediler çok kötü olanlar yatırıyormua

Merhaba bende pcosum dün opu oldum, çok iyi değilim size ohss için ne uyguladılar acaba? Ben zor hareket ediyorum, çok ağrım var
Merhaba
Medical park ohss teşhisi konmadı bana biraz su birikintisi var dedi ama baya zorlandım ağrı mide bulantısı falan valla ilaçların isimlerini hatırlamıyorum ama doktor ilaçtan olmuştur dedi bana. Regl olmam için ilaç yazmıştı bir kaç tane

Bana da karında serbest sıvı var biraz dediler ama o kadarı normalmiş. Size de geçmiş olsun her şey gönlümüzce olsun inşallah

Bana da karında serbest sıvı var biraz dediler ama o kadarı normalmiş. Size de geçmiş olsun her şey gönlümüzce olsun inşallah
Aynen bana da aynı dediler idrarla o atılıyormuş bol su falan ama benim bir gün sonra aşırı ağrılarım başlamıştı. Geçti ama dediğim gibi benim ilaçlarımda ağırdı sanırım doktor öyle dedi o ilaçlarda yapar dedi. Allah yardımcımız olsun. Umarım değer çekilenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…