ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Amin canım inşallah, bana da dostinex dokunmuştu opu sonrası 6-7 saat hastanede kalmak zorunda kaldım bulantı kusmadan sonra kestiler ilacı şimdi geçti. İlaçlar çok ağır gerçekten inşallah hepimiz kucağımıza sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi. Bunları unuturuz

İnşallah canım ama sonra onlar unutuluyor bak ben transfere hazırlık sürecindeyim şimdide zaman geçmiyor öyle düşün ama doktorla konuştuğumda bir daha yapabilir miyim tekrar yumurta süreci bilmiyorum dedim çok haşat olmuştum oda inş ilkinde olacak diyip moral vermişti bakalım ilkindeyiz daha

İnşallah olur moralimizi yüksek tutmamız önemli sizin embriyolar kaçıncı gün donduruldu peki?

İnşallah olur moralimizi yüksek tutmamız önemli sizin embriyolar kaçıncı gün donduruldu peki?
Benimkiler 5. Gün umarım seninkilerde öyle olur yumurtan çok çünkü kaliteside iyiyse. Aslında çoklukta önemli değil gün de diyorlar bazı bayanların tek oluyor tutuyor Allah bilir onu umarım hepimiz mutlu oluruz.

Umarım 5.güne kadar gelirler sizin adınıza çok sevindim. Güzel haberlerinizi alırız inşallah

Sayısı çok iyi bence sadece opu da bazen iki üç yumurta oluyor. Pozitif haberinizi bekliyorum
Ben de sizinkileri bekliyorum arkadaşlarım. Kız maşallah de yav diyorum ya kalite maliye hikaye 3. Gün embriyosuda tutuyor kalitesiz de Allah istesin yeter ki bende hiç aa kalite yoktu sanırım mesela bazı bayanların bir tane oluyor aa pıt hareketlenmeler göbekte bide zaman hiç geçmiyor ya

Maşallah maşallah orası öyle tabi her şeyden önce nasip

Ay arkadaşlar Kasım’dan beri tedavim devam ediyor ama ilk kez günlerin geçmediğini düşünüyorum. Daha Şubat’a çooook var sanki bir de yeni bir kaygı yüklendi bana “ya yine kist olur yine ertelenirse diye. Günler geçmiyor sanki

Merhaba kizlar beni de aranıza alabilir misin benim de Şubat 4 de transfer islemim gerceklesek çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…