- 6 Ocak 2025
- 15
- 11
- 3
Amin canım inşallah, bana da dostinex dokunmuştu opu sonrası 6-7 saat hastanede kalmak zorunda kaldım bulantı kusmadan sonra kestiler ilacı şimdi geçti. İlaçlar çok ağır gerçekten inşallah hepimiz kucağımıza sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi. Bunları unuturuzAynen bana da aynı dediler idrarla o atılıyormuş bol su falan ama benim bir gün sonra aşırı ağrılarım başlamıştı. Geçti ama dediğim gibi benim ilaçlarımda ağırdı sanırım doktor öyle dedi o ilaçlarda yapar dedi. Allah yardımcımız olsun. Umarım değer çekilenlere
İnşallah canım ama sonra onlar unutuluyor bak ben transfere hazırlık sürecindeyim şimdide zaman geçmiyorAmin canım inşallah, bana da dostinex dokunmuştu opu sonrası 6-7 saat hastanede kalmak zorunda kaldım bulantı kusmadan sonra kestiler ilacı şimdi geçti. İlaçlar çok ağır gerçekten inşallah hepimiz kucağımıza sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi. Bunları unuturuz
İnşallah olur moralimizi yüksek tutmamız önemliİnşallah canım ama sonra onlar unutuluyor bak ben transfere hazırlık sürecindeyim şimdide zaman geçmiyoröyle düşün ama doktorla konuştuğumda bir daha yapabilir miyim tekrar yumurta süreci bilmiyorum dedim çok haşat olmuştum oda inş ilkinde olacak diyip moral vermişti bakalım ilkindeyiz daha
Benimkiler 5. Günİnşallah olur moralimizi yüksek tutmamız önemlisizin embriyolar kaçıncı gün donduruldu peki?
Umarım 5.güne kadar gelirlerBenimkiler 5. Günumarım seninkilerde öyle olur yumurtan çok çünkü kaliteside iyiyse. Aslında çoklukta önemli değil gün de diyorlar bazı bayanların tek oluyor tutuyor Allah bilir onu umarım hepimiz mutlu oluruz.
Hepimizin inş 5 tane 5. Gün bakalım iki tane transfer edilecek bir aksilik olmazsaUmarım 5.güne kadar gelirlersizin adınıza çok sevindim. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Sayısı çok iyi benceHepimizin inş 5 tane 5. Gün bakalım iki tane transfer edilecek bir aksilik olmazsa
Ben de sizinkileri bekliyorum arkadaşlarım. Kız maşallah deSayısı çok iyi bencesadece opu da bazen iki üç yumurta oluyor. Pozitif haberinizi bekliyorum
Maşallah maşallahBen de sizinkileri bekliyorum arkadaşlarım. Kız maşallah deyav diyorum ya kalite maliye hikaye 3. Gün embriyosuda tutuyor kalitesiz de Allah istesin yeter ki bende hiç aa kalite yoktu sanırım mesela bazı bayanların bir tane oluyor aa pıt hareketlenmeler göbekte bide zaman hiç geçmiyor ya
Aynen öyle bakalım ne olacakMaşallah maşallahorası öyle tabi her şeyden önce nasip
Mutlaka yazacağım, iyi akşamlar dilerimAynen öyle bakalım ne olacaksiz de yazın ama sonucu kaybolmayın ortalıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?