Yazim taze transferde bende 2 tane vurulmistim hemen takvimimi acip tarihlere bakiyorum canim dur.15 temmuz 2 ctalatma ignesi 17 temmuz opu 20 temmuz transfer 27 temmuz 6.96 ile ogrenmisim tam tarifler boylecnm ozaman benm kalmamıştır etkisi muhtemelen çnki 12. Gün bugünn ama ben ikitane vurundum herkes bitane vurunmuş ben niye 2 tane vurundum onuda anlamadım ama bnce kalmamıştır etkisi… ki çok az kaldıysa bile idrare yansımaz heralde okadarcık kalan
Aa öylemi bnde hep denk geldiklerim 1 tane vurunmuş anladım xanm senin tarihlere göre benm ovitirellenin etkisi geçmiş olması lazım tabi buda bünyeden bünyeye değişiyormuş ama… kanı cuma günü vermeyi planlıyorum ozamana kadarda bugün ve iki gün sonra bi test mi yapsam acaba çok ikilemde kaldm hiç belirti olmamasıda endişeye soktu arada ağlama gelir gibi oluyor saçma sapan ama oda durumun piskolojisi diye düşünüyorum inşallah hepiniz pozitif alırızYazim taze transferde bende 2 tane vurulmistim hemen takvimimi acip tarihlere bakiyorum canim dur.15 temmuz 2 ctalatma ignesi 17 temmuz opu 20 temmuz transfer 27 temmuz 6.96 ile ogrenmisim tam tarifler boyle
Canim ilaclardan bende su anda oyleyim ki yogun zor bir iste calsiiyorum insanalra belli etmemeye calisiyorum gercekten ceken bilir insalalh bebeklerimizi kucagimiza aliriz sagliklaAa öylemi bnde hep denk geldiklerim 1 tane vurunmuş anladım xanm senin tarihlere göre benm ovitirellenin etkisi geçmiş olması lazım tabi buda bünyeden bünyeye değişiyormuş ama… kanı cuma günü vermeyi planlıyorum ozamana kadarda bugün ve iki gün sonra bi test mi yapsam acaba çok ikilemde kaldm hiç belirti olmamasıda endişeye soktu arada ağlama gelir gibi oluyor saçma sapan ama oda durumun piskolojisi diye düşünüyorum inşallah hepiniz pozitif alırız
İnşallah canmCanim ilaclardan bende su anda oyleyim ki yogun zor bir iste calsiiyorum insanalra belli etmemeye calisiyorum gercekten ceken bilir insalalh bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla
Bendede oluyor aynı durum gece olsun sabah olsun uyanıyorumki terlemişim boynum saçlarım
Bile nemli gibi oluyor bazen ilaçlardan falan sanırım die düşünüyorum normalde yaz kış yorganımla uyurum terlemem bu aralar böyle oldu üzerimi kapatınca terliyorum açınca hemen üşüyorum
Evet bendede oluyor ilaç etkisi olabilir diye düşünüyorum bendeBen çok terliyorum. Geceleri su içinde kalıyorum. Eşim soğuk havalarda bile şortla gezer. Bana ilaçlardan oluyor terleyecek bi havası yok evin dedi. Sizde de oluyor mu
Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbatKızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbatKızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
İlaçlardan sanırım benide geceleri uyutmuyor, dediğin gibi üzerimi açsam üşüyor örtüncede pişiyorum sanki, özellikle bacaklarımBendede oluyor aynı durum gece olsun sabah olsun uyanıyorumki terlemişim boynum saçlarım
Bile nemli gibi oluyor bazen ilaçlardan falan sanırım die düşünüyorum normalde yaz kış yorganımla uyurum terlemem bu aralar böyle oldu üzerimi kapatınca terliyorum açınca hemen üşüyorum
Tek pozitif alıyımda Allahın izniyle canm bn 9 ay kullanmayada razıyımm :)) çok yakıyorr yaa herşeyi deniyom ama yok nparsan yap yakıyorr :))Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbatama mecburen katlancaz 3 aylık olana kadar
Kimine ilaç uyku yapıyor diyo ama ben erkenden hortluyorum gecede sürekli uyanıyorum ama sıcak basması bndede var ayaklarım dışarıda uyuyorumm transferimin 5. Günü dua edinn banadaaBen kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbatama mecburen katlancaz 3 aylık olana kadar
İlaçlardan sanırım benide geceleri uyutmuyor, dediğin gibi üzerimi açsam üşüyor örtüncede pişiyorum sanki, özellikle bacaklarım
İlaçlardan sanırım benide geceleri uyutmuyor, dediğin gibi üzerimi açsam üşüyor örtüncede pişiyorum sanki, özellikle bacaklarımBendede oluyor aynı durum gece olsun sabah olsun uyanıyorumki terlemişim boynum saçlarım
Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mevlamTek pozitif alıyımda Allahın izniyle canm bn 9 ay kullanmayada razıyımm :)) çok yakıyorr yaa herşeyi deniyom ama yok nparsan yap yakıyorr :))
Evet ilaçlar mayıştırıyor sıcak basması olmasa güzel uyuruz sanırım ama uyuyamıyoruz, hele şu proluton iğne olduğum yerlere hiç yatamıyorum sürekli ağrıKimine ilaç uyku yapıyor diyo ama ben erkenden hortluyorum gecede sürekli uyanıyorum ama sıcak basması bndede var ayaklarım dışarıda uyuyorumm transferimin 5. Günü dua edinn banadaa
Dayanamadım bugün yaptım ama hemen yok ettm :)) çok çok erken oldunu biliyorum cuma veya cumartesi kan vericem direk pzartesi kan günüm amaEvet ilaçlar mayıştırıyor sıcak basması olmasa güzel uyuruz sanırım ama uyuyamıyoruz, hele şu proluton iğne olduğum yerlere hiç yatamıyorum sürekli ağrısımsıkı tutunsun bebişin sana inşaALLAH aminn erken test yapma sakın olurmu? En az 10.günü bekle derim
Erken yapınca negatif çıkma ihtimali çok yüksek ve buda gereksiz üzüntü ve strese sebep oluyormuş, üzüntü ve stres tutmamasında büyük rol varmışDayanamadım bugün yaptım ama hemen yok ettm :)) çok çok erken oldunu biliyorum cuma veya cumartesi kan vericem direk pzartesi kan günüm ama
İnşallah canmm çok dua et banada test günüm 10 mart ama ben 7 8 gibi kan veriyim diyorum daha dayanamam geraldeErken yapınca negatif çıkma ihtimali çok yüksek ve buda gereksiz üzüntü ve strese sebep oluyormuş, üzüntü ve stres tutmamasında büyük rol varmışniraz sabr et canım bidaha yapma bence, çok zor durum biliyorum ama okadar uğraş veriyoruz biraz sabredelim herşey güzel olsun inşaALLAH
Dualarım seninle canımİnşallah canmm çok dua et banada test günüm 10 mart ama ben 7 8 gibi kan veriyim diyorum daha dayanamam geralde
ben oksopar vurduktan sonra buz uyguluyorum yanması olmuyor dene istersenTek pozitif alıyımda Allahın izniyle canm bn 9 ay kullanmayada razıyımm :)) çok yakıyorr yaa herşeyi deniyom ama yok nparsan yap yakıyorr :))
Oskapar hem yakıyor hem morartıyor.Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbatama mecburen katlancaz 3 aylık olana kadar
Analık ne zor şey ama ana olmaya çalışmak da zormuş. Rabbim isteyen herkese versin . Bizlere de bebişlerimizin pozitif haberleri gelsin.Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbatama mecburen katlancaz 3 aylık olana kadar
İlaçlardan sanırım benide geceleri uyutmuyor, dediğin gibi üzerimi açsam üşüyor örtüncede pişiyorum sanki, özellikle bacaklarım
Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?