ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Yazim taze transferde bende 2 tane vurulmistim hemen takvimimi acip tarihlere bakiyorum canim dur.15 temmuz 2 ctalatma ignesi 17 temmuz opu 20 temmuz transfer 27 temmuz 6.96 ile ogrenmisim tam tarifler boyle

Yazim taze transferde bende 2 tane vurulmistim hemen takvimimi acip tarihlere bakiyorum canim dur.15 temmuz 2 ctalatma ignesi 17 temmuz opu 20 temmuz transfer 27 temmuz 6.96 ile ogrenmisim tam tarifler boyle
Aa öylemi bnde hep denk geldiklerim 1 tane vurunmuş anladım xanm senin tarihlere göre benm ovitirellenin etkisi geçmiş olması lazım tabi buda bünyeden bünyeye değişiyormuş ama… kanı cuma günü vermeyi planlıyorum ozamana kadarda bugün ve iki gün sonra bi test mi yapsam acaba çok ikilemde kaldm hiç belirti olmamasıda endişeye soktu arada ağlama gelir gibi oluyor saçma sapan ama oda durumun piskolojisi diye düşünüyorum inşallah hepiniz pozitif alırız

Canim ilaclardan bende su anda oyleyim ki yogun zor bir iste calsiiyorum insanalra belli etmemeye calisiyorum gercekten ceken bilir insalalh bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla

Ben çok terliyorum. Geceleri su içinde kalıyorum. Eşim soğuk havalarda bile şortla gezer. Bana ilaçlardan oluyor terleyecek bi havası yok evin dedi. Sizde de oluyor mu
Evet bendede oluyor ilaç etkisi olabilir diye düşünüyorum bende

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. 28 Şubat dondurulmuş 5.gün embriyosu ile transferim gerçekleşti ve bu benim 4. tüp bebek denemem daha öncekiler hep negatif sonuçlandı. Transfer gününü saymazsak bugün transferimin 4.günü ve aşırı şekilde adet olacakmışım gibi karın ağrısı çekiyorum ve göğüslerimin ucu değilde yanlarda hafif bir ağrı var. Benim gibi olupta pozitif sonuç alan varmı lütfen geri dönüş bekliyorum

Kızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbat ama mecburen katlancaz 3 aylık olana kadar İlaçlardan sanırım benide geceleri uyutmuyor, dediğin gibi üzerimi açsam üşüyor örtüncede pişiyorum sanki, özellikle bacaklarım

Kimine ilaç uyku yapıyor diyo ama ben erkenden hortluyorum gecede sürekli uyanıyorum ama sıcak basması bndede var ayaklarım dışarıda uyuyorumm transferimin 5. Günü dua edinn banadaa

Kızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
Ben kullanıyorum oksapar, ve prolutonda kullanıyorum yağlı iğne o dahada berbat ama mecburen katlancaz 3 aylık olana kadar İlaçlardan sanırım benide geceleri uyutmuyor, dediğin gibi üzerimi açsam üşüyor örtüncede pişiyorum sanki, özellikle bacaklarım
Tek pozitif alıyımda Allahın izniyle canm bn 9 ay kullanmayada razıyımm :)) çok yakıyorr yaa herşeyi deniyom ama yok nparsan yap yakıyorr :))
Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam

Kimine ilaç uyku yapıyor diyo ama ben erkenden hortluyorum gecede sürekli uyanıyorum ama sıcak basması bndede var ayaklarım dışarıda uyuyorumm transferimin 5. Günü dua edinn banadaa
Evet ilaçlar mayıştırıyor sıcak basması olmasa güzel uyuruz sanırım ama uyuyamıyoruz, hele şu proluton iğne olduğum yerlere hiç yatamıyorum sürekli ağrı sımsıkı tutunsun bebişin sana inşaALLAH aminn erken test yapma sakın olurmu? En az 10.günü bekle derim

Dayanamadım bugün yaptım ama hemen yok ettm :)) çok çok erken oldunu biliyorum cuma veya cumartesi kan vericem direk pzartesi kan günüm ama

Dayanamadım bugün yaptım ama hemen yok ettm :)) çok çok erken oldunu biliyorum cuma veya cumartesi kan vericem direk pzartesi kan günüm ama
Erken yapınca negatif çıkma ihtimali çok yüksek ve buda gereksiz üzüntü ve strese sebep oluyormuş, üzüntü ve stres tutmamasında büyük rol varmış niraz sabr et canım bidaha yapma bence, çok zor durum biliyorum ama okadar uğraş veriyoruz biraz sabredelim herşey güzel olsun inşaALLAH

İnşallah canmm çok dua et banada test günüm 10 mart ama ben 7 8 gibi kan veriyim diyorum daha dayanamam geralde

Analık ne zor şey ama ana olmaya çalışmak da zormuş. Rabbim isteyen herkese versin . Bizlere de bebişlerimizin pozitif haberleri gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…