ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Bende perşembe transfer oldum 5. Gün taze transfer ayın 20 sinde 2 tane ovitrelle vurundum 10 mart test günümm ama 6 martt perşembe tam bi haftası oluyor ogünmü versem acaba
Bende 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ama ovitrelle
keşke parayla da alabilsem sistem izin vermiyor veremeyiz diyorlar ben günde 6 tane alıyorum. Şimdi tanıdık bi eczane bulduk çok şükür o verdi zamanı gelince reçete yazdırıp vericem. Transfer edilen günle beraber bugün 4. Günüm hala kasık ağrılarım oluyo adet sancısı gibi ama daha kısa süreli inşallah tutunma ağrısıdır

Merhabalar İsmim Aynur 36 yaşındayım 5 yıldır evliyim. 26 şubatta 5. Gün embriyolarından 2 adet transferim yapıldı. Bu 2. Tranferimiz. İlki tutmuştu ama bi kaç gün içinde betahcg 0 oldu. Böyle bir platformun olması sadece ben yokum bir sürü kişi var dememe yardımcı olup sürecimi rahatlatıyor

Bende 24 şubatta 2 embriyo transferi oldum 3 gündür kaşık agrilari var bendede çok şiddetli ama belimde ağrıyor bazen bacaklarimada vuruyor agrisi sizdede öylemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…