Aynı gün olmuşuzzmerhaba, dün transferimi oldum inşallah sonuç pozitif olur :) bugün ara ara kasık ağrıları kramplarım oluyor. dün bu kadar ağrım yoktu inşallah normaldir. o günden sonra ialçları gün içine bölüp içtim sırayla sıkıntı yaşamadım bidaha. fakat şimdide ilaçları almakta biraz sıkıntı yaşıyorum sizde de oluyormu ? özellikle estrofemde yaşıyorum. eczaneler renkli reçete sistemine giriliyor artık oyüzden şu tarihten önce veremeyiz falan diyolar günde 6 tane kullanıyorum ben, bir kutu 4 buçuk gün gidiyor.
Hadi hayırlısıtransferimi oldum artik 6 gun sonra kan tahlili yaparim
Arkadaslar yazin hamileydim 3. Gun sıcak transfer oldum 6. Günde 6.96 ile öğrendim. Eğer çatlatma iğnesi varsa 14 gun geçtiğinden emin olun. Tecrübe etmis biri olarak yaziyorum bunu. Doktorumlada bugun konustum. Biz emin olmak icin 12. Gun diyoruz dedi zaten o bile kagida 10. Gun yazmis. Yazin transferim cmrteisydi ertesi cmrtesi kan tahlilikda 6.96 çıktı idrarda negatiftim sonra 2 gun ara ile baktigimda guzel katlanmisti. Kendi tecrubem oldugu icim yaziyorumHadi hayırlısıinşallah güzel olacak bu defa 6 mı yok yarın yap 6 çok geç
Bende perşembe transfer oldum 5. Gün taze transfer ayın 20 sinde 2 tane ovitrelle vurundum 10 mart test günümm ama 6 martt perşembe tam bi haftası oluyor ogünmü versem acabaArkadaslar yazin hamileydim 3. Gun sıcak transfer oldum 6. Günde 6.96 ile öğrendim. Eğer çatlatma iğnesi varsa 14 gun geçtiğinden emin olun. Tecrübe etmis biri olarak yaziyorum bunu. Doktorumlada bugun konustum. Biz emin olmak icin 12. Gun diyoruz dedi zaten o bile kagida 10. Gun yazmis. Yazin transferim cmrteisydi ertesi cmrtesi kan tahlilikda 6.96 çıktı idrarda negatiftim sonra 2 gun ara ile baktigimda guzel katlanmisti. Kendi tecrubem oldugu icim yaziyorum
Arkadaslar yazin hamileydim 3. Gun sıcak transfer oldum 6. Günde 6.96 ile öğrendim. Eğer çatlatma iğnesi varsa 14 gun geçtiğinden emin olun. Tecrübe etmis biri olarak yaziyorum bunu. Doktorumlada bugun konustum. Biz emin olmak icin 12. Gun diyoruz dedi zaten o bile kagida 10. Gun yazmis. Yazin transferim cmrteisydi ertesi cmrtesi kan tahlilikda 6.96 çıktı idrarda negatiftim sonra 2 gun ara ile baktigimda guzel katlanmisti. Kendi tecrubem oldugu icim yaziyorumHadi hayırlısıinşallah güzel olacak bu defa 6 mı yok yarın yap 6 çok geç
Merhaba 8. Gün bence garanti olur derim transferden sonra 8. Gunde öğrenen arkadaslar cokBende perşembe transfer oldum 5. Gün taze transfer ayın 20 sinde 2 tane ovitrelle vurundum 10 mart test günümm ama 6 martt perşembe tam bi haftası oluyor ogünmü versem acaba
Kanmı vermeliyim acaba yoksa erken test mi yapsamArkadaslar yazin hamileydim 3. Gun sıcak transfer oldum 6. Günde 6.96 ile öğrendim. Eğer çatlatma iğnesi varsa 14 gun geçtiğinden emin olun. Tecrübe etmis biri olarak yaziyorum bunu. Doktorumlada bugun konustum. Biz emin olmak icin 12. Gun diyoruz dedi zaten o bile kagida 10. Gun yazmis. Yazin transferim cmrteisydi ertesi cmrtesi kan tahlilikda 6.96 çıktı idrarda negatiftim sonra 2 gun ara ile baktigimda guzel katlanmisti. Kendi tecrubem oldugu icim yaziyorum
Merhaba 8. Gün bence garanti olur derim transferden sonra 8. Gunde öğrenen arkadaslar cok
Sizi yanlış yönlendirmek istemem benim erken gebelik testi negatifti hemen sonrasinda hastanede kam testi verdim 6.96 ydı daha bu dergerleri idrarda görmez dedilerKanmı vermeliyim acaba yoksa erken test mi yapsam
İkigün sonraki değerin ne çıktı canm verdnmi tekrar ilk kaçıncı gün vermiş oldjnSizi yanlış yönlendirmek istemem benim erken gebelik testi negatifti hemen sonrasinda hastanede kam testi verdim 6.96 ydı daha bu dergerleri idrarda görmez dediler
Tabii ki kendi tecrübeniz önemli herkes kendi vücudunu kendi bilir 4 gebelik yaşadım bazısını 5.gun bazısını 8. gün öğrendim ben bir şey çıkmazsa üzülmeyin boşuna stres yapmayın diye demiştimArkadaslar yazin hamileydim 3. Gun sıcak transfer oldum 6. Günde 6.96 ile öğrendim. Eğer çatlatma iğnesi varsa 14 gun geçtiğinden emin olun. Tecrübe etmis biri olarak yaziyorum bunu. Doktorumlada bugun konustum. Biz emin olmak icin 12. Gun diyoruz dedi zaten o bile kagida 10. Gun yazmis. Yazin transferim cmrteisydi ertesi cmrtesi kan tahlilikda 6.96 çıktı idrarda negatiftim sonra 2 gun ara ile baktigimda guzel katlanmisti. Kendi tecrubem oldugu icim yaziyorum
Merhaba 8. Gün bence garanti olur derim transferden sonra 8. Gunde öğrenen arkadaslar cok
Hatorladigim karadiyla kusuratlar tam aklimda degil 6. Gün 6.96 8. Gün 35 kusur 10. Gün 88 gibi biseyler 12. Gün 193 diye hatirliyorum sonra bidaha ölçmedik ilk gittik keseyi gorduk sonra kalp atisi dinledik sonra fetal hersey cok guzeldi fakat detayliya girdik kime benziyo faln diyoruz kizimiz cok tatli diyoruz eşiminde dogumgunu hediye almadm kizimiz olsn ona hediyem dedim sedyede kalkarken basi su toplamis dedi baskad abisey demedi ultraondaki kadin şok oldyk doktora gittik hidroseflai olamus dediler engelli olacak dediler doktor doktor gezdik en son sanci veridler bana 3 gün guzel kizimin kalbini durdurdular çok zor dogurdum 1 aralikta dogum oldu sütüm geldi lohusa depresyonun girdim bebekte yok... ne zor hala okulda arkadaslar dogum ne zaman diyr soruyo biraz zorda geciyo acikcasi ama gececek umarim bi gun. Dün ipegimin güzel kızımin abi yada ablalarini transfrr ettirdim tutarmi bilmemİkigün sonraki değerin ne çıktı canm verdnmi tekrar ilk kaçıncı gün vermiş oldjn
Haklisin arkadasim. Insallah hepimzide mutlu oluruz. Ben uzuntu yasamaya aliskinim yani olmasada cok koymazTabii ki kendi tecrübeniz önemli herkes kendi vücudunu kendi bilir 4 gebelik yaşadım bazısını 5.gun bazısını 8. gün öğrendim ben bir şey çıkmazsa üzülmeyin boşuna stres yapmayın diye demiştim
Çok üzüldümm canm Allah sabır versin inşallahh poxitif görürsün acın birazda olsa serinler canmHatorladigim karadiyla kusuratlar tam aklimda degil 6. Gün 6.96 8. Gün 35 kusur 10. Gün 88 gibi biseyler 12. Gün 193 diye hatirliyorum sonra bidaha ölçmedik ilk gittik keseyi gorduk sonra kalp atisi dinledik sonra fetal hersey cok guzeldi fakat detayliya girdik kime benziyo faln diyoruz kizimiz cok tatli diyoruz eşiminde dogumgunu hediye almadm kizimiz olsn ona hediyem dedim sedyede kalkarken basi su toplamis dedi baskad abisey demedi ultraondaki kadin şok oldyk doktora gittik hidroseflai olamus dediler engelli olacak dediler doktor doktor gezdik en son sanci veridler bana 3 gün guzel kizimin kalbini durdurdular çok zor dogurdum 1 aralikta dogum oldu sütüm geldi lohusa depresyonun girdim bebekte yok... ne zor hala okulda arkadaslar dogum ne zaman diyr soruyo biraz zorda geciyo acikcasi ama gececek umarim bi gun. Dün ipegimin güzel kızımin abi yada ablalarini transfrr ettirdim tutarmi bilmem
evet estoremler artık sayılı veriliyormuş. ben de günde 3 tane alıyorum reçeteli yetmiyor. kalanını parayla alıyorum mecbur. kutusu 300 küsür liraydı. yine de reçete istiyorlar tabi satmak için bile olsa.merhaba, dün transferimi oldum inşallah sonuç pozitif olur :) bugün ara ara kasık ağrıları kramplarım oluyor. dün bu kadar ağrım yoktu inşallah normaldir. o günden sonra ialçları gün içine bölüp içtim sırayla sıkıntı yaşamadım bidaha. fakat şimdide ilaçları almakta biraz sıkıntı yaşıyorum sizde de oluyormu ? özellikle estrofemde yaşıyorum. eczaneler renkli reçete sistemine giriliyor artık oyüzden şu tarihten önce veremeyiz falan diyolar günde 6 tane kullanıyorum ben, bir kutu 4 buçuk gün gidiyor.
Evet insallah genetik degilmis ama pozitif gotsemde şu an aynisimi yaşamaktan çok korkacagim zor bir zamandayimÇok üzüldümm canm Allah sabır versin inşallahh poxitif görürsün acın birazda olsa serinler canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?