ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Ben de yarın sabah tiroid için kan vereceğim vermişken beta hcg de baktırayım diyorum stres kadar kötü bişey yok kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım dizi film her şey olur önerilere açığım hshdhjs
kitap oku canım ben öyle yapıyorum arada da örgü örüyorum :) dizi de olur ama kitap ve örgü bana en iyi gelen şeyler oldu bu dönemde :)

137 8. gün için çok iyi değer bu arada maşallah diyelim 🥰 Zamanıyla uyumlu sağlıkla takip edin inşallah darısı kesesini görmeye kalp atışlarını duymaya olsun 🌸💗0.1den başka bişey göremedim henüz inşallah ben de görürüm 🐰
yorumun için teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏 sen de tez zamanda güzel haberleri alacaksın hayırlsıyla 🌸🌸

Merhaba bende 28 şubat cuma transfer olacagim. Donmus 2 tane 3. Gun embriyosu inslalah tutar. Temmuzda da 2 tane 3. Gün embriyosu sicak transfer oldu 1 tanesi tuttu fetal iyi cikti fakat detayli ultrasonda basi su toplamis ileri derecede hidrosefali dogarsa engelli olacak dediler normal dagumla sonlandirdik 1 aralikta. Simdi cuma tekrar transferim var rica etsem bana dua eder misiniz bu surec beni cok yordu yipratti. Allah hepimize saglikli bebeller nasip etsin
tüm dualarım seninle canım yarın senin için dua edeceğim inşallah kolaylıkla sürecini atlatır ve yavrucuğunu kucağına alırsın 🙏 en güzeli kolaylıkla nasip olsun inşallah 😍🙏🌸

Back