• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Canım inşallah güzel sonuçlar alırız ben nasipse salı günü vericem normalde doktorum 10.günde ver dedi ama beklemek istemiyorum yoksa ilaçları kesicem boşuna kullanmak istemiyorum artık varsa çıkar zaten bekleyemezsen sende verebilirsin
Inşallah bekleyen herkese pozitif sonuç alırız embriyonun kalitesi biliyor musun?

Benimde 8 şubatta 3.gün embriyosu transfer edildi cuma günü kan verdim transfer günü hariç 6. Gün 2.30 çıktı kullandığım pregestron fitil mantar yaptı çok kötü durumdayım yükselirmi değerim bilmiyorum

Merhaba transfer sonrası 7. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci denemem ilkinde hiç belirti yoktu bu sefer belirti olunca dayanamayıp dün ve bugün test yaptım kuruma çizgisi olabilir mi lütfen bakar mısınız Eki Görüntüle 3544189
Test sonuçlarınız ilk 5dk içinde belirginleştiyse pozitif gibi duruyor 😊

Merhabaaaaa 🌸 Bahçeci Umut Tüp Bebek’te başladım ben de 2. denemem olacak. İlk denememiz Zeynep Kamil’deydi. Tedaviye 3 Şubat’ta başladık. Hepimizin güzel haberlerini bekliyorum. 🪷💗🌷
13 şubatta opu oldu. 12 yumurta toplanmış 9 tanesine işlem uygulanabilmiş bunlardan 7 tanesi döllenmiş bugün 3. gün bilgilendirmesi yapıldı embriyolog tarafından. 6 tanesi 8 hücreli (iyi kalite) 1 tanesi 6 hücreli (orta kalite) olduğunu söyledi. Salı gün içerisinde transfer olacağım inşallah. Dualarınızı bekliyorum canım kızlar

Kizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı 😀

Kizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı 😀
Oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ evet canım ayrı keselerde de oluyor

Oy maşallah Allahım bana da bu süprizi nasip etsin inşallah 8 martta kese göreceğiz inşallah

Back