- 3 Mart 2020
- 48
- 26
- 38
- 30
Merhaba benim 30 aralıkta başladı sürecim ilk tüp bebek denemem şuan yumurta takibi yapılıyor benide ekleyebilirsiniz listeyeYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç espressoc 21 Ocak reglle 2 A Anneolmayolundayim 28 ocak 4 S Semsem21 15 Ocak test 4
Hee ona rağmen, allah yardımcınız olsun, inşallah bebişiniz sizinledir. Geçen bir doktorun canlı yayınını izledim. Endometrium kalınlaşması sorunu olan bir kadın varmış ve transfer olmuş pozitif sonuç almışlar. Allah nasip ederse olmayacak şey yokEvet 2 yıl spiral hep takılı kaldı. Her histeroskopide taktılar şeklini tutsun diye
İnşallah. Allah gönlünüze göre versin, sağlık versin. Ben 4 yıllık sürecimde hiç bu aşamaya gelmemiştim. 1. Yılımızdan sonra 1 kez gebe kaldım ama oda düşük oldu, sonra ilk histeroskopiden sonra bir daha gebe kaldım o da kimyasal oldu. Bütün bu yaşanılan olumsuzlukların sebebi geçirdiğimiz küretajlar, histeroskopiler operasyonlar... yapılan her müdahale farklı bir tahribat yaratıyorHee ona rağmen, allah yardımcınız olsun, inşallah bebişiniz sizinledir. Geçen bir doktorun canlı yayınını izledim. Endometrium kalınlaşması sorunu olan bir kadın varmış ve transfer olmuş pozitif sonuç almışlar. Allah nasip ederse olmayacak şey yok
Kesinlikle , ruhumuzda da tahribat yapıyor malesef... Pıhtılaşma testi yaptırdınız mıİnşallah. Allah gönlünüze göre versin, sağlık versin. Ben 4 yıllık sürecimde hiç bu aşamaya gelmemiştim. 1. Yılımızdan sonra 1 kez gebe kaldım ama oda düşük oldu, sonra ilk histeroskopiden sonra bir daha gebe kaldım o da kimyasal oldu. Bütün bu yaşanılan olumsuzlukların sebebi geçirdiğimiz küretajlar, histeroskopiler operasyonlar... yapılan her müdahale farklı bir tahribat yaratıyor
Hayır yapmadım söylemediler deKesinlikle , ruhumuzda da tahribat yapıyor malesef... Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı
Devlette tıbbi genetikten randevu alıp gidip kandan baktırın bence. Bazen düşüklerin sebebi bu olabiliyor. Eğer pıhtılaşma çıkarsa da üzülmeyin gebelikte kan sulandırıcı kullanırsınız. Çözümü varHayır yapmadım söylemediler de
Tabi hemen ekliyorumMerhaba benim 30 aralıkta başladı sürecim ilk tüp bebek denemem şuan yumurta takibi yapılıyor benide ekleyebilirsiniz listeye
Teşekkür ediyorumDevlette tıbbi genetikten randevu alıp gidip kandan baktırın bence. Bazen düşüklerin sebebi bu olabiliyor. Eğer pıhtılaşma çıkarsa da üzülmeyin gebelikte kan sulandırıcı kullanırsınız. Çözümü var
Merhabalar çiçeğimEspressoc Merhaba cnm yeniden ayağa kalktığını kendini topladığını görmek çok güzel inşallah bu son olur bu transferin sana yavrunu kavuşturur sana ve tabii ki tüm isteyenlere. Bni de ekler misin 8 Ocak transfer 3. Deneme
AmiiiiiiinnnnnMerhabalar çiçeğimçok şükür psikolojik ağırlıktan biraz kurtuldum kendime geldim. Yeniden sürece gireceğim tam hazır değilim şuan ama inşallah Şubat a kadar kendime gelirim hemen ekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar alirsin sımsıkı tutunur embriyon sana
Bu süreçte stres benim yanımdan ayrilmiyorKafaya hiç bir şey takmıyoruz kendimizi Dr. Bırakıyoruz ne diyorsa onu yapıyoruz ve sağlıklı beslenip süprizi bekliyoruz tamam mı kızlar stres yok okey
Eski streslerle her başa çıkmayı öğrendiğimde yenisi çıkıyorBu süreçte stres benim yanımdan ayrilmiyor
Soğukkanlı okursan ayrılır ben çok soğukkanlı bu konuda Dr demişti bu senin için iyi birşey stres senden uzak olur bu durumdaBu süreçte stres benim yanımdan ayrilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?