ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

İnşallah sonuç almıştır. benim eşim sonuç aldı dr kullanmaya devam et ileride doğal gebelik de olur dedi biz sabredemedik o yüzden ilki tüp bebek olsun dedik vakit kaybetmek istemedim
Bizde de aynı oldu :)) ama eşim opudan sonra kullanmayı bıraktı maalesef

Merhaba cnm benimde o civarlarında transfer olacak cnm 2. Adetin gelmesini bekliyorum şimdi

Kızlar selamlar inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz eşim sprem testi verdi ve sperm hareketı düşük ayrıca DNA hasar oranı %27 çıktı bunları yaşayan varmı aranızda tüp bebek denesek pozitif olurmu doğal yolla olacağını pek sanmıyorum

CANIM BUNUN İÇİN DR DESTEK ALMAN DAHA İYİDİR ONLAR YÖNLENDİRİR SİZİ DOĞAL YOLDAN OLUR ELBETTE AMA TÜP BEBEK DENEMEK İÇİN DE ŞANS VERİN VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURSUNUZ RABBİM SAĞLIKLI EVLATLAR NAİSP ETSİN HEPİMİZE

Yok olmadım, bu ay olacaktım kist yüzünden iptal oldu. Şubat sonuna kaldı :)
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı bu kist acaba ilaçtan mı çıkıyor merak ettim dr bana bir ilaç verdi sadece onu kullanıyorum bakalım ne olacak bunca zaman kist vs de olmadı inşallah da olmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…