- 3 Mart 2020
- 60
- 33
- 38
- 30
Evet benim eşim de yaklaşık 4 ay kullandı :)Amin eşiniz takviye kullandı mı benim eşim 6 ay
İnşallah sonuç almıştır. benim eşim sonuç aldı dr kullanmaya devam et ileride doğal gebelik de olur dedi biz sabredemedik o yüzden ilki tüp bebek olsun dedik vakit kaybetmek istemedimEvet benim eşim de yaklaşık 4 ay kullandı :)
Bizde de aynı oldu :)) ama eşim opudan sonra kullanmayı bıraktı maalesefİnşallah sonuç almıştır. benim eşim sonuç aldı dr kullanmaya devam et ileride doğal gebelik de olur dedi biz sabredemedik o yüzden ilki tüp bebek olsun dedik vakit kaybetmek istemedim
Merhaba cnm benimde o civarlarında transfer olacak cnm 2. Adetin gelmesini bekliyorum şimdiHii bu başlıkta da beraberiz demek :) yine kist ya da başka bir aksilik çıkmazsa transferim 25 şubat civarı olacak. Reglim yeni bitti, şimdi bir sonrakini bekliyorum. Allah hepimize güzel ve hayırlı kapılar açsın bu ay inşallah
İnşallah sorunsuz olur, benim bu ay kist vardı diye Şubat’a ertelendi. Dertler bitmiyorMerhaba cnm benimde o civarlarında transfer olacak cnm 2. Adetin gelmesini bekliyorum şimdi
Benimde taze transfer olacaktı aslında ama polip olduğunu için ertelendi polip alındı. Oyüzden dondurmuş transfer olacağım kısmetseİnşallah sorunsuz olur, benim bu ay kist vardı diye Şubat’a ertelendi. Dertler bitmiyor
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzKızlar nerdesiniz? Benim tedavim dün başladı
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
İnşallah sağlıklı hayırlı bebenişlerimiz olur sen transfer oldun mu peki dr bize daha kullan dedi eşime takviye ve ilaçlarıBizde de aynı oldu :)) ama eşim opudan sonra kullanmayı bıraktı maalesef
CANIM BUNUN İÇİN DR DESTEK ALMAN DAHA İYİDİR ONLAR YÖNLENDİRİR SİZİ DOĞAL YOLDAN OLUR ELBETTE AMA TÜP BEBEK DENEMEK İÇİN DE ŞANS VERİN VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURSUNUZ RABBİM SAĞLIKLI EVLATLAR NAİSP ETSİN HEPİMİZEKızlar selamlar inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz eşim sprem testi verdi ve sperm hareketı düşük ayrıca DNA hasar oranı %27 çıktı bunları yaşayan varmı aranızda tüp bebek denesek pozitif olurmu doğal yolla olacağını pek sanmıyorum
Yok olmadım, bu ay olacaktım kist yüzünden iptal oldu. Şubat sonuna kaldı :)İnşallah sağlıklı hayırlı bebenişlerimiz olur sen transfer oldun mu peki dr bize daha kullan dedi eşime takviye ve ilaçları
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı bu kist acaba ilaçtan mı çıkıyor merak ettim dr bana bir ilaç verdi sadece onu kullanıyorum bakalım ne olacak bunca zaman kist vs de olmadı inşallah da olmzYok olmadım, bu ay olacaktım kist yüzünden iptal oldu. Şubat sonuna kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?