Ay aynı şeyler bizimde herhangi bir sorun yok eşimde de bende de, bende sadece gebelik sonrası kan pıhtılaşma sorunu var onunda bu işlemlerle pek alakası yok zaten inşallah bu ay biraz daha rahatladığın için inşallah tutmuştur bebişlerimiz senin yazdıklarını okumakta o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Yanlız olmadığımı aynı şeyleri yaşayan birinin olduğunu bilmekAy biliyor musun bu kadar olmamıştı diye hatırlıyorum ben ya umut etmem bundan sanırım benimde ilkinde 3 yumurtam vardı bir tarafta 17.5mm ve 17mm diğer tarafta 10mm vardı 10 olan baskın değildir muhtemelen dedi doktor ama çoğul gebelik olması durumunda riski kabul ediyorum diye formlar imzalattılar öyle olunca dedim biri tutmasa biri tutar heralde bizde sorun bende pko görünümlü yumurtalıklar ama hormonlar olarak hiçbir sorun yok eşimde de sorun yok bu yüzden sebepsiz infertelite olarak geçiyordu durumumuz.. Diğerinde gün gün yazmıştım neler hissettiğimi ama sanki belirti bulmak için nöbette gibiydim şimdi hiç aramıyorum bilr bende ne var diye çünkü ağrılar bu gaz iştah vs kendini hatırlatıp ben burdayım diyor sanki umudum yeşeriyor ama bilmiyorum kiii ikincisinde de takip yetersizliği nedeniyle yumurtam erken çatladı aşılamayı olmuş saydılar ama
Yumurtanın erken çatlamasını saymasalarmış daha iyiymiş ama nasip tabi, inşallah başka hiçbir işleme gerek kalmazz