Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet göğüs hassasiyeti oldu ve hala devam ediyor. ama akıntıyı takip etmedim. Fakat iki gündür aşırı gaz ve şişkinliğim var bugün 8. Gün teşekkür ederim cevabınız içinBende dün oldum aşılama dediğiniz gibi alttan ultrasonla falan bakmadı bende de hiç çatlama içinde bi şey istemedi sadece belirtin var mı diye sordu bende de çatlatma iğnesi olduktan 24 saat sonra göğüs hassasiyeti ve akıntı olmuştu bu bize çatladığını gösteriyor dedi doktorum bende de 2 tane gelişmiş yumurta bi tane de arkadan gelen var dı aşılamadan sonrada gün aşırı ilişki devam dedi hayırlısı olsun hepimiz için hiç stres yapma ben aynı zamanda hemşireyim iğnenin havası kalması falan problem olacak şeyler değil canım
Rica ederim canım 8.gün olmuş bile bende zaman nasıl geçicek diye bekliyorum gaz bende de çok var kasık ağrılarıda devam ediyor ikimiz içinde hayırlısı olsun buradan haberleşelimEvet göğüs hassasiyeti oldu ve hala devam ediyor. ama akıntıyı takip etmedim. Fakat iki gündür aşırı gaz ve şişkinliğim var bugün 8. Gün teşekkür ederim cevabınız için
İnşallah canım aminRica ederim canım 8.gün olmuş bile bende zaman nasıl geçicek diye bekliyorum gaz bende de çok var kasık ağrılarıda devam ediyor ikimiz içinde hayırlısı olsun buradan haberleşelim
Merhabalar.. 8 Şubat akşam 22:00'de çatlatma iğnemi oldum ve 9 Şubat öğlen 12:20'de aşılama oldum.. Sanırım aynı zamanda aşılama olduk ve aynı günlerde ilerliyoruz Bende gün içinde ara ara kasık ve bel ağrısı var eğilip kalkarken ayakta uzun süre kalıp iş yaptığımda tuvalete çıktığımda bu ağrılar daha da hissedilir oluyor bazen de hiçbir şey yokken birden bıçak saplanır gibi sol kasığıma ağrı giriyor. Şuan sizde durum nedir nasıl geçiyor günleriniz? 23 Şubatta kan testine çağırdı doktorum 3.aşılamam benim çok nötrüm ne pozitif ne negatif ikisini de hissetmiyorum ama gece bu saatlerde bi düşüncedir alıyor insanı rabbim hepimizi kolaylıkla hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallahBende çatlatmanın 6. Aşılamanın 5. Günündeyim, biraz bel ağrım var başka da bir belirti yok, ilk aşılamam, belirti olmadan hamile olanlar var mı acaba
Evet benimde aynı tarihlerde oldu aşılamam aynı zamanda olması mutlu etti. Sizdeki şikayetlerin çoğu Bende de var, ekstra aşırı iştahım açıldı, benimde ilk aşılamam Bende bazen ümitleniyorum acaba mı diye, sonra olsa belirti yaşarım diyorum, olmazsa üzülmemek için de çok umutlanamıyorum. Yani arada derede sıkışıp kaldım Bende bir umut olsun diye burada yazılanları okuyorum, Aminn canım inşallah, hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruzMerhabalar.. 8 Şubat akşam 22:00'de çatlatma iğnemi oldum ve 9 Şubat öğlen 12:20'de aşılama oldum.. Sanırım aynı zamanda aşılama olduk ve aynı günlerde ilerliyoruz Bende gün içinde ara ara kasık ve bel ağrısı var eğilip kalkarken ayakta uzun süre kalıp iş yaptığımda tuvalete çıktığımda bu ağrılar daha da hissedilir oluyor bazen de hiçbir şey yokken birden bıçak saplanır gibi sol kasığıma ağrı giriyor. Şuan sizde durum nedir nasıl geçiyor günleriniz? 23 Şubatta kan testine çağırdı doktorum 3.aşılamam benim çok nötrüm ne pozitif ne negatif ikisini de hissetmiyorum ama gece bu saatlerde bi düşüncedir alıyor insanı rabbim hepimizi kolaylıkla hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallahh
Peki sen 23 üne kadar bekleyecek misinn, ben bu pazar (11.gün) belki test yaparım diye düşünüyorumMerhabalar.. 8 Şubat akşam 22:00'de çatlatma iğnemi oldum ve 9 Şubat öğlen 12:20'de aşılama oldum.. Sanırım aynı zamanda aşılama olduk ve aynı günlerde ilerliyoruz Bende gün içinde ara ara kasık ve bel ağrısı var eğilip kalkarken ayakta uzun süre kalıp iş yaptığımda tuvalete çıktığımda bu ağrılar daha da hissedilir oluyor bazen de hiçbir şey yokken birden bıçak saplanır gibi sol kasığıma ağrı giriyor. Şuan sizde durum nedir nasıl geçiyor günleriniz? 23 Şubatta kan testine çağırdı doktorum 3.aşılamam benim çok nötrüm ne pozitif ne negatif ikisini de hissetmiyorum ama gece bu saatlerde bi düşüncedir alıyor insanı rabbim hepimizi kolaylıkla hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Bende de iştah açılması var hatta bişey yiyesim geliyor böyle ama ne yesem bilemiyorum bazen tatlı istiyor canım böyle çikolata falan bir de çok şişkin hissediyorum zaman zaman davul gibi oluyor bağırsaklarım sanki gaz var çok Ahh amin inşallahEvet benimde aynı tarihlerde oldu aşılamam aynı zamanda olması mutlu etti. Sizdeki şikayetlerin çoğu Bende de var, ekstra aşırı iştahım açıldı, benimde ilk aşılamam Bende bazen ümitleniyorum acaba mı diye, sonra olsa belirti yaşarım diyorum, olmazsa üzülmemek için de çok umutlanamıyorum. Yani arada derede sıkışıp kaldım Bende bir umut olsun diye burada yazılanları okuyorum, Aminn canım inşallah, hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz
Ben çift çizgi görebilmek için iğne etkisi devam ederken bir tane test yaptım 3.gün ama bir daha yapmayı istemiyorum çünkü kendimi çok etkiliyorum düşüncelerimle bekleyebildiğim yere kadar beklemek istiyorum elimde test de var ama çok testte negatif olup sonradan pozitife dönen var yada ilk önce kaset testte pozitif görüp sonradan kanda negatif gören var ben kendimi nasıl tutucam bilemiyorum ama 23ü kan testine kadar beklemek istiyorumPeki sen 23 üne kadar bekleyecek misinn, ben bu pazar (11.gün) belki test yaparım diye düşünüyorum
Evet evde ne yesem diye dolanıp duruyorum şişkinlikten evde yürüyüş yapıyorum, gaz sorunu da yaşıyorum, ben mide rahatsızlığımdan olduğunu düşünüyordum hep, sizde de olunca bir içim kıpır kıpır olduBende de iştah açılması var hatta bişey yiyesim geliyor böyle ama ne yesem bilemiyorum bazen tatlı istiyor canım böyle çikolata falan bir de çok şişkin hissediyorum zaman zaman davul gibi oluyor bağırsaklarım sanki gaz var çok Ahh amin inşallah
Ayy bende öyle ama insan ne düşüneceğini şaşırıyor vallahi bi yanım tamam olacak bu sefer derken bir yanım yok umutlanma diyor bir de aşılama olduğumuz arkadaşlarla numaralarımızı aldık birbirimizin bir arkadaş daha aynı bu durumda bizim gibi belirtileri var ama o bu kadar belirtinin bu forumda okuduğu bir çok yazıda olumsuzluk olduğunu o yüzden biraz öyle düşündüğünü söyledi bende neye yoracağımı bilmiyorum artık inşallah iyi bişeydir çünkü gebeliğe bağlı belirtiler aslında 10. günden sonra olmalıymış tutunmadan sonra hissedilirmiş.. 10 güne kadar herr şey iğne etkisiymiş öyle deniyorEvet evde ne yesem diye dolanıp duruyorum şişkinlikten evde yürüyüş yapıyorum, gaz sorunu da yaşıyorum, ben mide rahatsızlığımdan olduğunu düşünüyordum hep, sizde de olunca bir içim kıpır kıpır oldu
Bende iğne etkisi 12-14 günden sonra geçiyor diye okudum, daha önce ki çatlatma iğnesinde 10. Gün test yaptım negatifti ümidim de yoktu zaten, bu sefer eğer varsa 11 de gözükür diye düşündüm aslında saha erken test yapmaya gün gün yapiyim dedim sonra üzücü sonuç alırım diye pazardan başlıyim dedim ama hala kararsızımBen çift çizgi görebilmek için iğne etkisi devam ederken bir tane test yaptım 3.gün ama bir daha yapmayı istemiyorum çünkü kendimi çok etkiliyorum düşüncelerimle bekleyebildiğim yere kadar beklemek istiyorum elimde test de var ama çok testte negatif olup sonradan pozitife dönen var yada ilk önce kaset testte pozitif görüp sonradan kanda negatif gören var ben kendimi nasıl tutucam bilemiyorum ama 23ü kan testine kadar beklemek istiyorum
İnsan nasıl yol izleyeceğine karar veremiyor ki çünkü süre çok uzun tam karar veriyorum beklerken kararım değişiyorBende iğne etkisi 12-14 günden sonra geçiyor diye okudum, daha önce ki çatlatma iğnesinde 10. Gün test yaptım negatifti ümidim de yoktu zaten, bu sefer eğer varsa 11 de gözükür diye düşündüm aslında saha erken test yapmaya gün gün yapiyim dedim sonra üzücü sonuç alırım diye pazardan başlıyim dedim ama hala kararsızım
Bence istediğin bir zaman belirle bir kereye mahsus olmak üzere kaset test dene sonra kendini kan testine sakla canım cünkü yapmazsan içinde kalacak ama sık sık yaparsan da birden yanlış bi anlaşılmanın içinde bulabilirsin kendini en garantisi bekleyebilmek de işte onu bi yapsak her şey çok güzel olacakBende iğne etkisi 12-14 günden sonra geçiyor diye okudum, daha önce ki çatlatma iğnesinde 10. Gün test yaptım negatifti ümidim de yoktu zaten, bu sefer eğer varsa 11 de gözükür diye düşündüm aslında saha erken test yapmaya gün gün yapiyim dedim sonra üzücü sonuç alırım diye pazardan başlıyim dedim ama hala kararsızım
Ya aslında öyle ama sanırım bizde bir umut, birşeylere tutunmak istiyoruz, sonunda olmazsa biz üzülüyoruz ama bu hevesle beklediğimiz duruma da engel olamıyoruz peki sen daha önce böyle belirti hissetmiş miydinn, 3. Aşılamam demiştin ya o yüzden soruyorumAyy bende öyle ama insan ne düşüneceğini şaşırıyor vallahi bi yanım tamam olacak bu sefer derken bir yanım yok umutlanma diyor bir de aşılama olduğumuz arkadaşlarla numaralarımızı aldık birbirimizin bir arkadaş daha aynı bu durumda bizim gibi belirtileri var ama o bu kadar belirtinin bu forumda okuduğu bir çok yazıda olumsuzluk olduğunu o yüzden biraz öyle düşündüğünü söyledi bende neye yoracağımı bilmiyorum artık inşallah iyi bişeydir çünkü gebeliğe bağlı belirtiler aslında 10. günden sonra olmalıymış tutunmadan sonra hissedilirmiş.. 10 güne kadar herr şey iğne etkisiymiş öyle deniyor
Ay gerçekten öyle oluyor ya düne kadar böyle bir düşüncem yoktu, bugün test siparişi filan verdim yaparım diye ama sen böyle söyleyince de mantıklı geldi ne yapacağımızı şaşırıyoruzzİnsan nasıl yol izleyeceğine karar veremiyor ki çünkü süre çok uzun tam karar veriyorum beklerken kararım değişiyor
Evet öyle yapmam daha iyi olur eğer pozitif görürsem hemen kan testine giderim kafamda daha fazla kurmaya başlamadan ama pozitifi görmek lazım ilk inşallah hayırlısıyla her isteyene nasip olurBence istediğin bir zaman belirle bir kereye mahsus olmak üzere kaset test dene sonra kendini kan testine sakla canım cünkü yapmazsan içinde kalacak ama sık sık yaparsan da birden yanlış bi anlaşılmanın içinde bulabilirsin kendini en garantisi bekleyebilmek de işte onu bi yapsak her şey çok güzel olacak
Ay biliyor musun bu kadar olmamıştı diye hatırlıyorum ben ya umut etmem bundan sanırım benimde ilkinde 3 yumurtam vardı bir tarafta 17.5mm ve 17mm diğer tarafta 10mm vardı 10 olan baskın değildir muhtemelen dedi doktor ama çoğul gebelik olması durumunda riski kabul ediyorum diye formlar imzalattılar öyle olunca dedim biri tutmasa biri tutar heralde bizde sorun bende pko görünümlü yumurtalıklar ama hormonlar olarak hiçbir sorun yok eşimde de sorun yok bu yüzden sebepsiz infertelite olarak geçiyordu durumumuz.. Diğerinde gün gün yazmıştım neler hissettiğimi ama sanki belirti bulmak için nöbette gibiydim şimdi hiç aramıyorum bilr bende ne var diye çünkü ağrılar bu gaz iştah vs kendini hatırlatıp ben burdayım diyor sanki umudum yeşeriyor ama bilmiyorum kiii ikincisinde de takip yetersizliği nedeniyle yumurtam erken çatladı aşılamayı olmuş saydılar ama ilişki önermişlerdiYa aslında öyle ama sanırım bizde bir umut, birşeylere tutunmak istiyoruz, sonunda olmazsa biz üzülüyoruz ama bu hevesle beklediğimiz duruma da engel olamıyoruz peki sen daha önce böyle belirti hissetmiş miydinn, 3. Aşılamam demiştin ya o yüzden soruyorum
Sizce var mı adete iki gün kaldı normal test buEvet öyle yapmam daha iyi olur eğer pozitif görürsem hemen kan testine giderim kafamda daha fazla kurmaya başlamadan ama pozitifi görmek lazım ilk inşallah hayırlısıyla her isteyene nasip olur
Sen eğer elinde testin varsa bir tanecik yap için rahatlasın nasıl olsa yaptım amaan artık ne olcaksa o gün öğrenirim diye de kendini rahatlat inşallah mevlam hayırlı haberi doktorlardan duymamızı nasip edecekEvet öyle yapmam daha iyi olur eğer pozitif görürsem hemen kan testine giderim kafamda daha fazla kurmaya başlamadan ama pozitifi görmek lazım ilk inşallah hayırlısıyla her isteyene nasip olur