Evet okumuştum. Ben yine gün gün test yaparım dayanamam.He tamamdır sağ olasınben form açmıştım bu konuda belirti yaşamayıp hamile olanda varmış bakalım nasip
Aa ne zaman yapacaksın canım 12.gün mü 14 de falan mıEvet okumuştum. Ben yine gün gün test yaparım dayanamam.ilk aşılama mı sizin
Amin inşallahAmiiiiiin rabbim dualarımızı duysun
Çatlamanın olduğu günden sonra 14.gün senin adet olman gereken gün oluyor canım tam çatlama günün nedir bilemiyorum ama 6 sında aşılama yapıldığımıza göre 5’inde gece çatlamıştır yada 6 sında çatlamıştır yumurtamızAmin inşallahben de bugün yoğun ağrı var karnın alt tarafında zor yürütüyor ve aşırı şişkinlik var. Bir de benim bat 14 Şubat yaklaşıyor ama tutmazsa ovitrelledwn itibaren mi 14 gün içinde adet olmam gerekiyor
Senin çabukmuş ya aşılama 6 sında değil mi senin canım ben mi yanlış hatırladımAmin inşallahben de bugün yoğun ağrı var karnın alt tarafında zor yürütüyor ve aşırı şişkinlik var. Bir de benim bat 14 Şubat yaklaşıyor ama tutmazsa ovitrelledwn itibaren mi 14 gün içinde adet olmam gerekiyor
Ben henüz gitmedim daha doğrusu gittim üniversite hastanesine almıyorlarmış işe geç kalınca gidemedim. Benim de ara ara kalçam ve belim ağrıyor. Gaz ilk aşılama gününden beri var aslında ama avakado yiyorum onunda etkisi olabilirMerhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün
Gün gün gebelik testi yaparım ben 20sinde kan vercem. Bugün ki silik çıktı. İğnenin etkisi var halaAa ne zaman yapacaksın canım 12.gün mü 14 de falan mıevet ilk aşılama
20’si kaçıncı günün olacak yaniGün gün gebelik testi yaparım ben 20sinde kan vercem. Bugün ki silik çıktı. İğnenin etkisi var hala
Yumurta büyümesi için olan iğneler mi canım yoksa çatlatma iğnesinin mi etkisinden böyle silik çıkıyormuşGün gün gebelik testi yaparım ben 20sinde kan vercem. Bugün ki silik çıktı. İğnenin etkisi var hala
Aşılamanın 15. Günü olucak20’si kaçıncı günün olacak yani
Çatlatma iğnesi direk hcg içeriyor ya o yüzden gösterir.Yumurta büyümesi için olan iğneler mi canım yoksa çatlatma iğnesinin mi etkisinden böyle silik çıkıyormuş
Hadi bakalım hayırlısıAşılamanın 15. Günü olucak
Aynen canım arada haber ver olur muHadi bakalım hayırlısı
Aa öyle mi ilk kez duydum bak bunu çünkü benim kendiliğinden büyüyor yumurtam da çatlatma iğnesi verdi sadece yapsam benimkidr öyle çıkar mı diye merak ettimÇatlatma iğnesi direk hcg içeriyor ya o yüzden gösterir.
Veririm canım zaten vakit hiç geçmiyor burada böyle konuşunca dert ortağı gibi oluyor insanaAynen canım arada haber ver olur mu
Evet çıkar diye düşünüyorum. Geçmesi 10-12 günü bulabiliyor etkisiAa öyle mi ilk kez duydum bak bunu çünkü benim kendiliğinden büyüyor yumurtam da çatlatma iğnesi verdi sadece yapsam benimkidr öyle çıkar mı diye merak ettim
Hee anladım canım baya şeyler öğrendimEvet çıkar diye düşünüyorum. Geçmesi 10-12 günü bulabiliyor etkisi
Bende çoğu şeyi burada öğrendim kime sorucan başka. İşte bende gün gün yapıp silinmesini takip edeyim diyorum. Soktor yapma kesinlikle dedi geriden de gelen 3 yumurtam olduğu için yanıltabilir geç de çıkarsa demiştiHee anladım canım baya şeyler öğrendim
Evet 6 su aşılama genelde adet döngüm 28 gün .19 Ocak sat. 22 Ocak da da gonal f e başlamıştımSenin çabukmuş ya aşılama 6 sında değil mi senin canım ben mi yanlış hatırladım
Olsun inşallah koyulaşır her gün sen öyle daha iyiysen öyle yapBende çoğu şeyi burada öğrendim kime sorucan başka. İşte bende gün gün yapıp silinmesini takip edeyim diyorum. Soktor yapma kesinlikle dedi geriden de gelen 3 yumurtam olduğu için yanıltabilir geç de çıkarsa demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?