ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Amiiiiiin rabbim dualarımızı duysun
Amin inşallah ben de bugün yoğun ağrı var karnın alt tarafında zor yürütüyor ve aşırı şişkinlik var. Bir de benim bat 14 Şubat yaklaşıyor ama tutmazsa ovitrelledwn itibaren mi 14 gün içinde adet olmam gerekiyor

Çatlamanın olduğu günden sonra 14.gün senin adet olman gereken gün oluyor canım tam çatlama günün nedir bilemiyorum ama 6 sında aşılama yapıldığımıza göre 5’inde gece çatlamıştır yada 6 sında çatlamıştır yumurtamız

Senin çabukmuş ya aşılama 6 sında değil mi senin canım ben mi yanlış hatırladım

Merhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün
Ben henüz gitmedim daha doğrusu gittim üniversite hastanesine almıyorlarmış işe geç kalınca gidemedim. Benim de ara ara kalçam ve belim ağrıyor. Gaz ilk aşılama gününden beri var aslında ama avakado yiyorum onunda etkisi olabilir

Hee anladım canım baya şeyler öğrendim
Bende çoğu şeyi burada öğrendim kime sorucan başka. İşte bende gün gün yapıp silinmesini takip edeyim diyorum. Soktor yapma kesinlikle dedi geriden de gelen 3 yumurtam olduğu için yanıltabilir geç de çıkarsa demişti

Olsun inşallah koyulaşır her gün sen öyle daha iyiysen öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…