- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
Yapmasak daha iyi ama bekleyemiyom benOlsun inşallah koyulaşır her gün sen öyle daha iyiysen öyle yap
Oh ne güzel ben ev kadını bütün gün belirti ara et anca ev işiyle vakit geçiyorYapmasak daha iyi ama bekleyemiyom benbi taraftan çalışıyorum bi taraftan network işiyle uğraşıyorum biraz burada konuşuyoruz kafam dağılıyor öyle
Bi hafta izin almıştım bugün başladım daha. Evdeyken bende öyleyim afedersiniz ama osursam belirti sanıyorumOh ne güzel ben ev kadını bütün gün belirti ara et anca ev işiyle vakit geçiyor
Allah seniBi hafta izin almıştım bugün başladım daha. Evdeyken bende öyleyim afedersiniz ama osursam belirti sanıyorum
Siz yaptınız mı ben gidemedim bugünMerhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün
Merhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün
Siz yaptınız mı? Ben bugün cesaret edemedim. Bugün şeffaf akıntım geliyor,bel ağrım yok,göğüslerim şişti,erken gebelik yaptım hiç çıkmadı. Sizde nelerdir?Merhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün
Benimde bugün yoğun kasık ağrım ve bel ağrım vardı cumartesiden beri bu şekildeyim göğüs hassasiyeti ve şişkinliği de var. İdrar testi yapmadım hiç negatif olabiliyormuş regl tarihi geçmeden yapma dedi arkadaşlarım onları dinledim. 14 ünde kan testine gideceğim doktorumda öyle söylemişti ama insan sabırsızlanıyor işte sizi çok iyi anlıyorumSiz yaptınız mı? Ben bugün cesaret edemedim. Bugün şeffaf akıntım geliyor,bel ağrım yok,göğüslerim şişti,erken gebelik yaptım hiç çıkmadı. Sizde nelerdir?
bakalım hayırlısı ile yarın gitcem kan vermeye daha hasta olmadım ama ilaç etkisi oluyor mu geçikme için tam tersi sancılarım kesildi sadece arada kramp ve bel ağrım varAmin inşallah bekliyorum haberlerini
Siz yaptınız mı? Ben bugün cesaret edemedim. Bugün şeffaf akıntım geliyor,bel ağrım yok,göğüslerim şişti,erken gebelik yaptım hiç çıkmadı. Sizde
bende sizin gibiyim geçmiyor yarın kan verecem 14 günüm ama 10 günde erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı gerçi bugün adet geçikmesinin 3 günündeyim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızOh ne güzel ben ev kadını bütün gün belirti ara et anca ev işiyle vakit geçiyor
Erken gebelikler yanıltabiliyor kuzum hadi inşallah çıkarbende sizin gibiyim geçmiyor yarın kan verecem 14 günüm ama 10 günde erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı gerçi bugün adet geçikmesinin 3 günündeyim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende adetini bekliyorum aşılama için ilaca başlayacağım ay sonuna yaptırmış olacağım aşılamayıMerhaba arkadaşlar,1.şubatta aşılamam gerçekleştirildi. Şubat ayında benim gibi aşılama olanlar olarak buradan konuşabiliriz,belirtileriniz nelerdir? Kan testi verdiniz mi?
Çatlamamış mı henüz ? 36 saate çatlıyor normalde. E2 aldılar mı senden aşılamanın olduğu gün değerin kaçtı?Kaşıkta çok ağrım olduğu için bugün muayeneye gittim yumurta 25 cm olmuş rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Kiste mi dönüşür catlar mı acaba. Ovitrelle ti 4 şubatta vurdum etkisi devam ediyor mudur sizce
İnşallah tutar tek seferde pozitif sonuçlar alırızBende adetini bekliyorum aşılama için ilaca başlayacağım ay sonuna yaptırmış olacağım aşılamayı
Bende henüz gitmedimbakalım hayırlısı ile yarın gitcem kan vermeye daha hasta olmadım ama ilaç etkisi oluyor mu geçikme için tam tersi sancılarım kesildi sadece arada kramp ve bel ağrım var
Ben gittim bakalım daha çıkmadı öğleden sonra çıkar dedilerBende henüz gitmedim
Amin inşallahErken gebelikler yanıltabiliyor kuzum hadi inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?