ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Amin inşallah buradan güzel haberler alırız

Arkadaşlar günaydın ben aşılamadan sonra çay ve kahve tükettim dikkat etmedim sorun olur mu onun dışında folik asit duphaston kullanıp beslenmeme dikkat ettim. Ama içilmemesi gerekiyormuş ben etkisi olmaz diye düşündüm ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ayakta durup yemek yaptım fazla uzun süre durmadım tabi ama bunlar etkili olur mu bilmiyorum nasipte varsa her şekilde olur diyorum ama dikkat etmemiş gibi de üzüldüm şu an

Ben yanlış demişim bugün 13 günüm yani ben 10 gün testi yapmışım ama daha hasta olmadım kramp oluyor arada bide belim kopacak gibi inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz Allahım kimsenin kulağını boş bırakmaz inşallah bide yarın 14 kan vermeyi düşünüyorum adetim iki gün geçikti

Son düzenleme:
Bende bugün iğnenin etkisi geçtimi diye test yaptım. Silik çıktı daha geçmedi sanırım

Amin inşallah bekliyorum haberlerini

Amin inşallah bekliyorum haberlerini

Merhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün

Benimde geçen pazartesi yapıldı aşılamam belirti 0 :)

Ben de de belirti yok. Progestanı içtikten sonra uyuyorum direk dün gece geç uyuduğum için bi tık baş dönmesi oldu o kadar sadece o da ilaçtan
Banada duphaston yazdı sadece canım bide şey soracaktım aşılama 6 şubat ya 12.günümüz nasıl oluyor bizim 6 şubatı 1 mi sayıyoruz yoksa 7 şubat mı 1 oluyor

Banada duphaston yazdı sadece canım bide şey soracaktım aşılama 6 şubat ya 12.günümüz nasıl oluyor bizim 6 şubatı 1 mi sayıyoruz yoksa 7 şubat mı 1 oluyor
Onu bende sormuştum doktora aşılamanın yapıldığı günü 1. Gün sayıyoruz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…