ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Aşırı bi sıkışıklığım yoktu ama hafif sıkışıktım keşke işlem öncesi daha fazla su içip yürüseydim diyorum
Ben öyle yaptım işlemden 20 dk önce 1 bucuk litre suyu içtim sürekli hastanenın kolidrunda yürüdüm ama aşırı fazla sıkıştırmışım kendimi işlem bitti 15 dk fln uzandım sonra tuvalete gittim dayanamayıp acaba gitmesemiydim die düşünüyorum onda tedirginim hemşire 10 dk snra gidebilrsin gln demişti ama içim rahat etmiyo

Valla bir tek o içime sinmedi ama yapacak bişey yok patlayacaktım neredeyse. Tüm gün boyunca idrar torbam ağrıdı
Bende aynıyım bugun aşılama oldum bugun lavobaya gittiğim kadar hiçbi gün gitmedim 20 dk da bir lavaboya kalkıyorum kalmak istemedikçe

Çok fazla belirtisi olup negatif olan da oluyor galiba değil mi yanlış bilmiyorsam ya da tam tersi belirti olmayıp pozitif çıkan falan

Hadi inşallah pozitif sonuç alırsın canım verdin mi test

Önceki aşılamamda 11.gün negatif çıkmıştı. 14.gün 7,6 çıkmıştı. Kimyasal gebelik olmuştu. 95 kere çıkıp düştü falan. Bugün 2.aşılamamın 13.hünü test negatif. Acaba 15.gün yine kan versem mi aklımdaki bu deli sorular

Benimde bugün 11. Gün negatif test burada 13. 14. Gün negatif olup 16. Gün pozitife dönen gördüm ümidinizi kaybetmeyin adet olana kadar hoş olsanız da kaybetmeyin Allah hepimize nasip edecek inanıyorum

Kaç oldu yumurtan ki iptal etti benım cuma günü kontrolüm vardı 19 daydı bitane yumurtam büyümüş dün gecede iğneyi oldum bakalım sabah aşılamam olucak son dk iptal olma gibi bişeyi varmı
Ekranda 33 ml olmuştu sanırım öyle gördüm . Ama doktor söylemedi sadece çok büyümüş kiste dönüşebilir aşılama yaparsak dedi o yüzden iptal etti

Kızlar 12. Gün testim bembeyaz çok moralim bozduk karnım da çok ağrıyor adet olacam heralde niye böyle olduk ya

Eklentiler

• IMG_20240227_110808.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 34
Gerçekten moralim çok bozuk kapattım kendimi eve perdeleri bile çekmedim hâlâ üçlü koltukta yatıyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum iğnem var onu bile gidip yapmak istemiyorum

Gerçekten moralim çok bozuk kapattım kendimi eve perdeleri bile çekmedim hâlâ üçlü koltukta yatıyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum iğnem var onu bile gidip yapmak istemiyorum
Canım 12. Gün daha şimdiden kapanma kan testi ver hiç belli olmaz

Canım 12. Gün daha şimdiden kapanma kan testi ver hiç belli olmaz
Canım progestan iğnelerinden kalçam mos mor yürüyemiyorum bile artık kendimi deldirmekten bıktım en azından idrarda pozitifi görüp öyle gitmek isterdim az önce hastaneyi aradım negatifse adet olursunuz dedi moralim daha çok bozuldu

Off o iğne beni mahvetti eşim geceleri inliyodun sürekli dedi seni çok iyi anlıyorum benimde az önce lekelnmem geldi doktor hazır hissediyorsan gel dedi ama dinlenmem lazım

Off o iğne beni mahvetti eşim geceleri inliyodun sürekli dedi seni çok iyi anlıyorum benimde az önce lekelnmem geldi doktor hazır hissediyorsan gel dedi ama dinlenmem lazım
Ben de tekrar bu süreçleri yaşayacağım için çok üzgünüm karından iğne aşılamadan sonra kalçadan iğne fitil aşılama derdi maddi manevi çöktük gerçekten. Bu kadar zormuymuş bu çocuk işi ya

Evet maalesef bizi ancak bu süreci yaşayanlar anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…