ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Evet sabah devlet Hastanesinde verdlm ama hala çıkmadı normalde iki saatte çıkar bu sefer çıkmayacağı tuttu bilseydim özelde verirdim

Kizlar dün test yaptırdım 98 çıktı bugün tekrar istedi doktorum oda 283 çıktı iyi mi sizce cuma günü gel ultrasonla bakalım dedi
Normalde iki günde iki katına çıkması gerekiyor. Çok güzel yükselmiş değerin bir günde. Çoğul genelikte olbilir belki. Gözün aydın canım

Çok teşekkür ederim umarım hayırlı bi şekilde ilerler ranbim sizlerden nasip etsin
Amin canım inşAllah. Bende 6 sında aşılama yapıldı. Pazar günü kan vermiştim negatif çıktı. Doktor bi kaç gün sonra tekrarla dedi. Ama yapasım gelmiyor hiç adet de olamadım. Belirtileriniz var öıydı sizin

Kasıklarım ağrıyordu bütün gün ve midem bulaniyordu hafif hafif

Ben bugün kan sonucunda negatifi yine gördüm. Benim için beklenilen bir sonuçtu. Bu kadar tedaviden sonra insan biliyor olup olmayacağını. Umarım umudu olan herkesin bu ay olur. Olanların da hakkında hayırlısı olsun sağ salim kucaklarina alsınlar

canım tebrik ederimmmmm inşallah sağlıkla hayırla alırsın bebeğini kucağına bizlere de umut oldun, 10. günümdeyim çok merak ediyorummm

canım tebrik ederimmmmm inşallah sağlıkla hayırla alırsın bebeğini kucağına bizlere de umut oldun, 10. günümdeyim çok merak ediyorummm
Biz aynı gün yaptırdık sanırım. Benim de 10. gün. Günler hiç geçmiyor inşallah pozitif haberi alırız tüm bekleyenler

13 şubatta yaptırdım bende ya bilmiyorum test yapıyım diyorum yanıltırsa boşuna sevinirsem diyorum o yüzden bekliyorum

merhabalar benimde aşılama ayın 7 de evdeki testler silik çıkıyo fakat kan negatif sizin durum ne kan verdinizmi

pardon 7 igne 9 aşılama özür dilerim karıştırdım bugun 14 günüm

13 şubatta yaptırdım bende ya bilmiyorum test yapıyım diyorum yanıltırsa boşuna sevinirsem diyorum o yüzden bekliyorum
Ben 12 Şubat'ta yaptırdım.aşılama gününü saymadan 13. gün gebelik testinde çıkıyor diyorlar. Ben ilk aşılamamda yapmıştım ve negatif çıkmıştı o yüzden bu aşılama da kan testini bekliyorum. Pazartesi günü kan verirsin demişti doktorum umarım o güne kadar regl olmam da biraz heyecan olur :)

Yaaa ben aşılama gününüde saydım ayy inşallah pozitif çıkar cidden beklemek çok stresli bişey :)

Ben eğer tutmadıysa ayın 1 inde regl olcam

merhabalar benimde aşılama ayın 7 de evdeki testler silik çıkıyo fakat kan negatif sizin durum ne kan verdinizmi
Merhaba hayır kan vermedim vermemede gerek yok zaten adet odum bugün Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…