Devlet hastanesinde de yapılıyormuş ama detayını bilmiyorum burada okumuştum yaptıranları ben özelde yaptırdım ilaç aşılama herşey dahil 11.500 tuttu benimde 5. Günüm sonucunu buraya yazarım hiç bir belirtim yok doktorumda zaten tutma oranı düşük dedi bende bir problem yok eşimde var %1 bile ihtimal yükselse umut diye yaptırdık bakalım inşallah tutar zorluğu yok ben iğne kullandım 6 gün kendim vurdum hiç hissetmiyorsun ilk vuracağım zaman elim titredi korktum ve var olan duruma çok üzüldüm insanın kendine iğne yapması değişik bir durummuş iğneyi yumurtan yeteri kadar büyüyünce çatlatma iğnesi vuruyorsun oda aynı şekilde acısız 2 gün sonra da aşılama yapılıyor oda kolay işlemde bir zorluk yok yani bende olmadı zor olan şey beklemek stres olmayacak korkusu manevi korkular yani bende de hiç bir belirti bir şey yok bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaBeni de aşılama süreci hakkında bilgilendirir misiniz lütfen devlet hastanelerinde yapılıyor mu ücreti vs nasıl bir süreç? Bir de aşılamada tutma oranı çok düşük diyorlar aşılama ile hamile kalan var mı aranızda?
Banada 20 si dedi ama bugün versem olur mu ben de bilmiyorumKizlar asilamanin 6. Gününden beri test yapıyorum silik çıkıyor bugün 12 günüm sabah yaptım yine silik ama bı tık daha koyu takip ettim hiç negatif görmedim gebelik testinde 6. Günden belli yarın 13 günüm sizde gebelik testine guvenmeliyim kan versem çıkarmı doktorum 21 inde ver demişti
Umarım pozitiftir. Aynı gün olmuştu aşılamamız. Bana da 20si demişti test ber geriden gelen yumurtaların var geç olabilir demişti.Banada 20 si dedi ama bugün versem olur mu ben de bilmiyorum
Amin inşallah belirtilerim bitti ama sanki şimdi de kahve leke gördüm hayırlısı kendimi alıştırdım biraz uzulmucem sonuca diyeUmarım pozitiftir. Aynı gün olmuştu aşılamamız. Bana da 20si demişti test ber geriden gelen yumurtaların var geç olabilir demişti.
16sında test verdim 1.12 çıktı. 18inde tekrar verdim dün 0.63 çıktı. Yoktur artık yükselmez diye düşünüyorum. İnşAllah sizinkisi tutmuştur
İnşAllah yerleşiyordur da onun kanamasıdır. Bence yaptır test varsa da çıkar zaten. O arada kalmak çok kötü oluyor var mı yok mu diye. Bende öyle gideyim bi kere üzülür devam ederim dedim. Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım dahaAmin inşallah belirtilerim bitti ama sanki şimdi de kahve leke gördüm hayırlısı kendimi alıştırdım biraz uzulmucem sonuca diye
İnşallah olur sizinde Allah gönlümüze göre versin yarın belli olacak bakalımİnşAllah yerleşiyordur da onun kanamasıdır. Bence yaptır test varsa da çıkar zaten. O arada kalmak çok kötü oluyor var mı yok mu diye. Bende öyle gideyim bi kere üzülür devam ederim dedim. Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha
Çok sevindim inşallah bebeğiniz sizledir. Belirtileriniz var mıydı? Kaçıncı gündesinizKizlar bugün de test yaptım bı tık daha koyu çıktı yarın kan vermeye gidicem hayırlı sonucalr alırız inşallah
Hayırlısıyla olur inşAllah haber ver mutlaka. Doktoru aradım bende progestanı bırakayım mı diye adet olana kadar bırakma 5gün sonra tekrar test ver dedi anlamsdım bileyİnşallah olur sizinde Allah gönlümüze göre versin yarın belli olacak bakalım
Sonradan dollenen olabilir belki ondan demiştir. Ben umudumu kaybediyor gibiyim lekelenme yine gördüm. İnşallah güzel haber veririm. Ramazanda ara vereceğim bu sürece aralıkta başladım doktor ohss riski ile bıraktırdı. Bu da ilk aşılamamdı. Tüp bebek deneriz belkiHayırlısıyla olur inşAllah haber ver mutlaka. Doktoru aradım bende progestanı bırakayım mı diye adet olana kadar bırakma 5gün sonra tekrar test ver dedi anlamsdım biley
3 gündür midem bulanıyor 1 haftadır da kasıklarım ağrıyor başka bi belirtim 13. Günüm yok umarım bebeğim benimledirÇok sevindim inşallah bebeğiniz sizledir. Belirtileriniz var mıydı? Kaçıncı gündesiniz
3 gündür midem bulanıyor 1 haftadır da kasıklarım ağrıyor başka bi belirtim yok 13. Günüm umarım bebeğim benimledir
Ben adet oldum. Her gün burayı okudum 14 gün. Boyunca umutluydum olmadı. Sebepsiz interflite ne yapacam bilmiyorum. Sanki hiç olmayacak gibime geliyor 1.5 yıldır düşünüyoruz olmuyor. Hsg çektirdim histeroskopi oldum. Yok. Bundan sonrası tüp bebek gibi görünüyor. Bedenen ve ruhen yoruldum ama. Pantolonlarım olmadı bu süreçte bel çevre genişledi. Sivilceler şişkinlik madden manen her yönden zor süreç. Biraz dinlenicem sanırım.Hayırlısıyla olur inşAllah haber ver mutlaka. Doktoru aradım bende progestanı bırakayım mı diye adet olana kadar bırakma 5gün sonra tekrar test ver dedi anlamsdım biley
Ne yaptın canım kan verdin mi?Bende beklerim canım benim
Öyle düşünme kuzum. Evet bi beklenti içerisine girdiğimiz için yıpratıyor ama inan ki uğraşmaya değer. Bende 4senedir istiyorum ama olmado. Ğkos var çatlatma iğnesiyle denedik 2 defa ilk aşılamamdı. İkinci aşılamada daha da artıyor şansın. Belki bu ay kendiliğinden olucak hormonlar vücutta kalıyor biraz daha sonuçta. Bu ay tutmazsa ikinciyi de deniycem ben sonra tüp bebeğe geçerim. Yeni ay yeni umutlar diye hazırla kendiniBen adet oldum. Her gün burayı okudum 14 gün. Boyunca umutluydum olmadı. Sebepsiz interflite ne yapacam bilmiyorum. Sanki hiç olmayacak gibime geliyor 1.5 yıldır düşünüyoruz olmuyor. Hsg çektirdim histeroskopi oldum. Yok. Bundan sonrası tüp bebek gibi görünüyor. Bedenen ve ruhen yoruldum ama. Pantolonlarım olmadı bu süreçte bel çevre genişledi. Sivilceler şişkinlik madden manen her yönden zor süreç. Biraz dinlenicem sanırım.
test yaptırdınız mı inşallah pozitif sonuç aldınız3 gündür midem bulanıyor 1 haftadır da kasıklarım ağrıyor başka bi belirtim 13. Günüm yok umarım bebeğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?