İnş sende ki yerleşme kanması olablr mi yaİnşallah bizlerde pozitif görürüz
Erkeklere göre acele ediyorsun oluyorAyy inşallah yerlesmedir
Bana göre öyle çünkü adetime daha var ve adet ağrısı sancısı yok aslaİnş sende ki yerleşme kanması olablr mi ya
Bnmde 12. gün hala test yapmadimErkeklere göre acele ediyorsun oluyor
Calistigimdan saglik ocağı vb yerlere sabah gidip kan veremem de kalacak artık aman
Hadiii gözümüz aydınn topiğimizin ilk hamişi sensin canımmm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere de hayırlı tez vakitte aynı duyguları yaşamayı nasip etsin senin adına çok sevindimHamileyimmm kizlarrrr sonucum 191 çıktı
Bende aynı gün iğne oldum canım en güzeli hiç test yapma adetinin gecikmesini bekle öteki türlü psikolojik olarak çok yoruyorMerhabalar.. Benimde iğne günüm 14 subat ve bugun 12. Günüm daha hiç test yapmadim neler oluyor bilmiyorum :)
Ben de gerçekten buraya yazana kadar yapmadim 8 günBnmde 12. gün hala test yapmadim
Ayyu kuzumm çok teşekkür ederim Rabb'im Hersek'e nasip etsin inşallahHadiii gözümüz aydınn topiğimizin ilk hamişi sensin canımmm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere de hayırlı tez vakitte aynı duyguları yaşamayı nasip etsin senin adına çok sevindim
Çok teşekkür ederim caniimmm iyiki varsiniiizzzYa ben ne dedimmmm
Ay cok sevindimmmmm hadi gözün aydin canim
E sıradaki gelsin o zamnnsensinnnBana göre öyle çünkü adetime daha var ve adet ağrısı sancısı yok asla
Göğüslerim çok şiş ve kasıklarım ağrıyor
Ya adete kadar bekleyemem 5 mart adet günüm dahah 1 hafta var. Ben 2 gun sonra yapicam test. Ama benim adet agrim var bence adet olcamBende aynı gün iğne oldum canım en güzeli hiç test yapma adetinin gecikmesini bekle öteki türlü psikolojik olarak çok yoruyor
Bence kötü düşünme belki olmazsinYa adete kadar bekleyemem 5 mart adet günüm dahah 1 hafta var. Ben 2 gun sonra yapicam test. Ama benim adet agrim var bence adet olcam
8.gunden beri yapıyorum fakat 2-3 gun daha bekleyecek gibiyim hayırlısı canımE sıradaki gelsin o zamnnsensinnnne zaman başlicaksin tsdtlere
Hayırlısı bakalim inşallah.Bence kötü düşünme belki olmazsin
Direkt kan vermeye mi gideceksin cnm8.gunden beri yapıyorum fakat 2-3 gun daha bekleyecek gibiyim hayırlısı canım
Pskljk mi acaba erken çnkü abmn eşinin hamileliüinde 1,5aylıkken başlamiştiBu arada daha sanırsam 2 buçuk haftalık falan ama mide bulantım oluyor ve az evvel kustum daha çok erken değil mi kizlar
Ben galiba dayanamayip yarın test yapicam8.gunden beri yapıyorum fakat 2-3 gun daha bekleyecek gibiyim hayırlısı canım
İki haftalık mi onu da bilmiyorum aslında kişiden kişiye degisiyormusPskljk mi acaba erken çnkü abmn eşinin hamileliüinde 1,5aylıkken başlamişti
Son adet tarihin ne zamansa onu baz alıyorlar bildiğim kadariyla bebeğin kac haftalik olduğunu hesplarkenİki haftalık mi onu da bilmiyorum aslında kişiden kişiye degisiyormus