Siz yine erken davranmissiniz. 5 ay daha bekleyip 1 yili doldurun ve rahim filmi cektirin. Sadece pcos değil tüplere de baktirin. Eşinizde sperm testi versin ürolojiden sonra klomene vs baslarsiniz siz cok erken başlamışsınızYalnız değilsin bunu bilbende evleneli 7 ay biticek hiç korunmadık çünkü ben biliyordum pcosum olduğunu bekarlıktan, her ay umutla bekledim evlendikten sonra doktora gittim 2. Ayımda 6 ay dene olmazsa gel dedi olmadı da gittim, gittim gitmesine ama 10 gün gecikmişti reglim gelmiyordu bir türlü progestan verdi doktor 12 gün kullandım 4 gün sonra regl oldum 51-52 gün regl olamaıştım siz düşünün üstüne reglim 4 gün sürdü sökmesi 4. Akşam klomene başladım 5 gün kullandım adetimin 13. Gün gittim yumurtalıklarıma bakıldı iğne vuruldu bugünde iğne günüyle birlikte 10. Günüm bu güne kadar her gün test yaptım hep pozitifti bugün negatif çıktı gerçekten bende umutsuzluğu yaşadım.. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah sıkma o yüzden canını
Ben de aynı durumdayim 6aylık evliyiz çocuk düşünüyoruz doktors gittim tsh yüksekliği vardi 5değerlerdeydi şuan 1.66düştü ilaç kullaniyorum dr klomne başlatti günde iki kez adetin 3.günü başladim 29yasındayim 5.gün kahverengi bi lekelenmem geldi bi süre neden geldi anlamadm çok üstünde durmadim bugün ilacim bitiyor salı günü kontrolüm var bakalım bna iğne verecek mi ve bakalım güzel sonuclanacak mi bu işlemMerhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?
Bende pcoslu idim kilo verince kayboldu sanirim dr yataği var ama kist yok dedi sorun olmaz sanirim yataği olmasıYalnız değilsin bunu bilbende evleneli 7 ay biticek hiç korunmadık çünkü ben biliyordum pcosum olduğunu bekarlıktan, her ay umutla bekledim evlendikten sonra doktora gittim 2. Ayımda 6 ay dene olmazsa gel dedi olmadı da gittim, gittim gitmesine ama 10 gün gecikmişti reglim gelmiyordu bir türlü progestan verdi doktor 12 gün kullandım 4 gün sonra regl oldum 51-52 gün regl olamaıştım siz düşünün üstüne reglim 4 gün sürdü sökmesi 4. Akşam klomene başladım 5 gün kullandım adetimin 13. Gün gittim yumurtalıklarıma bakıldı iğne vuruldu bugünde iğne günüyle birlikte 10. Günüm bu güne kadar her gün test yaptım hep pozitifti bugün negatif çıktı gerçekten bende umutsuzluğu yaşadım.. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah sıkma o yüzden canını
Test yapiyor msnz ne durumdasınız17 Şubat çatlatma iğnesi oldum.
Zaman geçmiyor
Merhaba ben ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14 günüm 12 inci günümde test yaptım belli belirsiz çıktı dun yaptım biraz daha belliydi bugün de erken gebelik testi yaptım gene poztof çıktı acaba varmıdır attiklarim dün ve ertesi gün pembe üçlü olanda bugün yaptığımTest yapiyor msnz ne durumdasınız
Rabbiö gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin inşallah tek yapabileceğimiz dua etmek ve sabretmek
BendeMerhaba ben ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14 günüm 12 inci günümde test yaptım belli belirsiz çıktı dun yaptım biraz daha belliydi bugün de erken gebelik testi yaptım gene poztof çıktı acaba varmıdır attiklarim dün ve ertesi gün pembe üçlü olanda bugün yaptığım
Aslında olabilir iğne etkisi ile poztif çikma ihtimali dha yüksekmiş yaklaşık iğneden sonra 11 gün sonr yapilması gerek diye biliyorum sizin 14 gün olmuş bi kan testi verin istersemiz merka ettim bu aradaMerhaba ben ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14 günüm 12 inci günümde test yaptım belli belirsiz çıktı dun yaptım biraz daha belliydi bugün de erken gebelik testi yaptım gene poztof çıktı acaba varmıdır attiklarim dün ve ertesi gün pembe üçlü olanda bugün yaptığım
Klomen kullandınız değil mi sizde ilk ayiniz miydiMerhaba ben ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14 günüm 12 inci günümde test yaptım belli belirsiz çıktı dun yaptım biraz daha belliydi bugün de erken gebelik testi yaptım gene poztof çıktı acaba varmıdır attiklarim dün ve ertesi gün pembe üçlü olanda bugün yaptığım
Çok haklısınız o yüzden eczaneye gidiyorum 2 tane daha alicam en azından pazara kadar yapmayı düşünüyorum eğer gene pozitif olursa pazartesi günü yaptircam inşallah ama birde şöyle var eğer iğne etkisi olsaydı gittikçe silinirdi diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsunBende
Aslında olabilir iğne etkisi ile poztif çikma ihtimali dha yüksekmiş yaklaşık iğneden sonra 11 gün sonr yapilması gerek diye biliyorum sizin 14 gün olmuş bi kan testi verin istersemiz merka ettim bu aradainş hamişsinizdir
Klomen kullanmadım canım femara kullandım sadece evet ilk ayimKlomen kullandınız değil mi sizde ilk ayiniz miydi
Ayy bende heyecanlandım ne güzel herkes kavusur inş babysine güzel haberlere inşAllahÇok haklısınız o yüzden eczaneye gidiyorum 2 tane daha alicam en azından pazara kadar yapmayı düşünüyorum eğer gene pozitif olursa pazartesi günü yaptircam inşallah ama birde şöyle var eğer iğne etkisi olsaydı gittikçe silinirdi diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallahAyy bende heyecanlandım ne güzel herkes kavusur inş babysine güzel haberlere inşAllah
Klomen kullanmadım canım femara kullandım sadece evet ilk ayim
ne kadardir düşünüyordunuz çocuk ben 6aydır korunmuyoruz ama olmadi dr gittim klomen verdi 29yasındayim birde gec kalmak istemiyorum bişeylere o yüzden başladim salı da bnm kontrolüm var ov testleri yapiyorum ama yumurtlama henüz yok sat 18şub bat 18şub bnde güzel haberleirmi yazarim inş buraya ama çok stres yaptim bu ay ilsca başlayinca acaba olcakmi die sizde de oldumuKlomen kullanmadım canım femara kullandım sadece evet ilk ayim
Regl tarihiniz ne zaman o zaman gebelik var demektir bence hemen kan testi verseniz ya en azından çıkmazsa pztsi bidaha gidersiniz çok heycanli değşl mi bn duramazdim yaSiz benden buyukmussunuz ben 3 buçuk yıldır evliyim yaşım 22 evlendigimden beri korunmadigim halde olmadi aslında yaşım genç ama genç yaşta anne olmak istiyorum birde üstelik hoc gebelik olmadıgi halde bu kadar peşine düştüm adetliyken doktorum ultrasona baktı femara verdi ve yumurta uyarıcı iğne verdi onları kullandim adet bitiminde gittigimde 5 yumurtam olustu ve 11inde çatlatma iğnesi vuruldum 13unde aşılama yapıldı aşılama yapıldığı gün sağ kasigim çok ağrıdi çok şükür kanama falan olmadı 3 4 gündür göğüslerim ağrıyor belimde ağrıyordu geçti iki gün önce test yaptım işte çok az silik.cikti dün yaptım biraz belirgindi bugün erken gebelik testi yaptım gene pozitif çıktı
Geçen ayın 31inde olmuştum doktorum ayın 1inde kan testi yap dedi ama üstelik üst üste pozitif çıkınca heyecanlandım tabiki artık iğnenin etkisi yoktur diye düşünüyorum olsa ilk gün çıktı ikinci gün çıktı 3 gün çıkmaz diye düşünüyorum pazara kadar test yapmak istiyorum eğer varsa pazartesi günü kan testine gidicem inşallahRegl tarihiniz ne zaman o zaman gebelik var demektir bence hemen kan testi verseniz ya en azından çıkmazsa pztsi bidaha gidersiniz çok heycanli değşl mi bn duramazdim yah
İnşAllah bakalım haberlerini bekliyoruz heyecanlaGeçen ayın 31inde olmuştum doktorum ayın 1inde kan testi yap dedi ama üstelik üst üste pozitif çıkınca heyecanlandım tabiki artık iğnenin etkisi yoktur diye düşünüyorum olsa ilk gün çıktı ikinci gün çıktı 3 gün çıkmaz diye düşünüyorum pazara kadar test yapmak istiyorum eğer varsa pazartesi günü kan testine gidicem inşallah
İnşallah tabikideİnş
İnşAllah bakalım haberlerini bekliyoruz heyecanlayazarsın bilgi verirsin bizede
Çok haklısınız o yüzden eczaneye gidiyorum 2 tane daha alicam en azından pazara kadar yapmayı düşünüyorum eğer gene pozitif olursa pazartesi günü yaptircam inşallah ama birde şöyle var eğer iğne etkisi olsaydı gittikçe silinirdi diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
12. 13.ve bugün 14 gün yaptım canım pozitif çıktı bugün erken gebelik testinde 1 2 haftalık gösteriyordu yarın tekrar yapicam inşallah10 ve 11. Gününüzde test yapmış mıydınız? Bence sonucunuz pozitif