Canim bu yaptigin kacinci günün?yaptım böyle çıktı canım
11 ci gün, 23 şubat oldum iğneyiCanim bu yaptigin kacinci günün?
Tahminen ne kadar süre kala yapılmalı testcanım çk oluyorum ama çok eksiğim bu konularda allah muhafazadaha çıkmaz canım 11 gün kalmışsa
14 günden önce tavsiye edilmiyor, ben meraktan yapıyorum yoksa zaman geçmiyorTahminen ne kadar süre kala yapılmalı testcanım çk oluyorum ama çok eksiğim bu konularda allah muhafaza
Hımm anladim canım çok mersi14 günden önce tavsiye edilmiyor, ben meraktan yapıyorum yoksa zaman geçmiyor
Öyle ama hamilesin pozitif cikmis degilmi? Ben mi yanlis gördüm14 günden önce tavsiye edilmiyor, ben meraktan yapıyorum yoksa zaman geçmiyor
canım silik çıkmış testlere pek güvenim yok, yarın bi tık daha koyulaşma çıkarsa yaparım, bu ilk 5 dakkada çıktı ama silik olup negativ olan çok arkadaşımız var burdaÖyle ama hamilesin pozitif cikmis degilmi? Ben mi yanlis gördüm
Bende baya ümitlendim canim ya benim yarin 12. günüm ignenin etkisi gectigini gördüm 9. günde yarin test yapmayi düsünüyorumcanım silik çıkmış testlere pek güvenim yok, yarın bi tık daha koyulaşma çıkarsa yaparım, bu ilk 5 dakkada çıktı ama silik olup negativ olan çok arkadaşımız var burda
yap yarın sende atarsın burayaBende baya ümitlendim canim ya benim yarin 12. günüm ignenin etkisi gectigini gördüm 9. günde yarin test yapmayi düsünüyorum
Aynen canim sende at merak ederimyap yarın sende atarsın buraya
Canım bnm teşekkürler14 günden önce tavsiye edilmiyor, ben meraktan yapıyorum yoksa zaman geçmiyor
Cnm daha erken test için. 11. Gün 16. Gunde pozitif gören arkadaslarimiz var sakin ol biraz stres yapma... Adetine kaç gün var pekiKizlar bugün igneden sonraki 11. günüm ve negatif
11-12 martta adetim gelmesi lazim ama progesteron kullaniyorum dr dedi birakmadigin sürece gelmez adetin 14. gün test yap pozitifse devam al degilse birak dedi.. bakalim bikac yerde okudum 11. günde baya kisiler görmüs pozitifi ama iste beklemek cok zor..Cnm daha erken test için. 11. Gün 16. Gunde pozitif gören arkadaslarimiz var sakin ol biraz stres yapma... Adetine kaç gün var peki
Biliyorum aşırı zor hepimiizn başından geçiyor ama üzülme daha 11. Gün daha var yani öyle düşün11-12 martta adetim gelmesi lazim ama progesteron kullaniyorum dr dedi birakmadigin sürece gelmez adetin 14. gün test yap pozitifse devam al degilse birak dedi.. bakalim bikac yerde okudum 11. günde baya kisiler görmüs pozitifi ama iste beklemek cok zor..
Sagol canim sen ne durumdasin?Biliyorum aşırı zor hepimiizn başından geçiyor ama üzülme daha 11. Gün daha var yani öyle düşün
Canım yaptin mi test14 günden önce tavsiye edilmiyor, ben meraktan yapıyorum yoksa zaman geçmiyor
Aaaa ne kadar var adetine dur hemen umutsuzluğa kapılma yaa iyi düşün iyi olsunKizlar bugün igneden sonraki 11. günüm ve negatif
Ben adet oldum cnm pzartesi rHim filmi çekileceğimSagol canim sen ne durumdasin?