Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Cnm daha erken test için. 11. Gün 16. Gunde pozitif gören arkadaslarimiz var sakin ol biraz stres yapma... Adetine kaç gün var peki
11-12 martta adetim gelmesi lazim ama progesteron kullaniyorum dr dedi birakmadigin sürece gelmez adetin 14. gün test yap pozitifse devam al degilse birak dedi.. bakalim bikac yerde okudum 11. günde baya kisiler görmüs pozitifi ama iste beklemek cok zor..

11-12 martta adetim gelmesi lazim ama progesteron kullaniyorum dr dedi birakmadigin sürece gelmez adetin 14. gün test yap pozitifse devam al degilse birak dedi.. bakalim bikac yerde okudum 11. günde baya kisiler görmüs pozitifi ama iste beklemek cok zor..
Biliyorum aşırı zor hepimiizn başından geçiyor ama üzülme daha 11. Gün daha var yani öyle düşün

X