Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Benim kasiklarimda agri batmalar oluyo insallah ikimizde hayirli haberler aliriz kaldi 4-5 günümüz 🥰 sabirsizlikla bekliyorum☺️
Ay öylemi inşallah🙏🏼 sorma zaten kaç yıldır bekliyorum ama tedavi süreci farklı oluyor insan daha sabırsız oluyor dün hüngür hüngür ağladım oturup çok içim sıkıldı ..

Canim ben demin test yaptim merak ettim negatif cikti yani ignenin etkisi gitmis ve büyük ihtimal hamilede degilim😔
Niye kendine bunu yaptın canım sana dedim çok erken 😪 bak H Hesna14 arkadaşımız bana umut oldu şuan iğneyle hamile 16.ci gün pozitif görmüş 🧿🙏🏼 bende erken yapmıştım önceden yapmamak daha iyi..

Biliyom erken ama tutamadim kendimi.. ilk 16. mi test yapmis?
Evet bu arkadaşımızı ben yorumda görmüştüm araştırırken kendisi benim gibi pkolu düzensiz adet gören ve Haşimatosu varmış tiroid hastası ve buna rağmen anca 16. Günde görmüş pozitifi adet gecikmesiyle sanırım yanlş olmasın görürse yazar zaten çok tatlı biri zaten🥰♥️🧿

Evet bu arkadaşımızı ben yorumda görmüştüm araştırırken kendisi benim gibi pkolu düzensiz adet gören ve Haşimatosu varmış tiroid hastası ve buna rağmen anca 16. Günde görmüş pozitifi adet gecikmesiyle sanırım yanlş olmasın görürse yazar zaten çok tatlı biri zaten🥰♥️🧿
Insallah bizde o pozitifleri görürüzz 🥰🥰🙏🏻

Kızlar merhaba hatırlarsanız sizin sayenizde gecen hafta hamile olduğumu öğrendim beta 191 çıkmıştı 1 Mart'ta tekrar kan verdim 293 çıktı ve dün gene verdim 1919 çıktı dun de alttan muayneyle minnacık keseyi gördüm doktorum ilkten 4 buçuk haftalık falan dedi sonra tekrar sorduğumda 20 günlük dedi 20 günlük bebek kesesi gözükür mu kafam allak bullak Allah rızası için yardım oldu edin😔

Buda kesemiz ☺️

Eklentiler

• 16780392465454327895766360070099.jpg
    16780392465454327895766360070099.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 116
Hayır canım stress yapma 6-7 gün sonra gidiyor iğne etkisi benim ilk iğnede öyleydi hayalet çizgi çıkıyodu 8-9 gün tamamen negatşfe dönmüş oluyodu sonraki çizgiler önemli işte 15. Gün veya 16. Gün net oluyor
Bugün 11. Gün hayırlısı bakalım. Dün yaptığım da negatif geldi. İnşallah dediğin gibi 15. Günde pozitifi görürüm. Bir de benim yumurta kontrolümde doktor yumurtamın büyüdüğünü ama önceki ay söktürücü kullanmak zorunda olduğumuz için rahim duvarının ince olduğunu söyledi. Esteofem verdi ama ilacı bulmak çok zorlaşmış. Geç bulduğum için geç başlamak zorunda kaldım. Artık maddi manevi yorulduk o yüzden inşallah pozitifi görürüm. Sizin pozitife döndü mü var mı gebelik?

Benimde senden bir farkım yok canım 🤭 bende tedavi görüyorum canim klomen kullandim cuma günü de ovitrelle igne oldum bekliyorum 🥰 sen igne ne zaman oldun yani kacinci günün
Canım inşallah hayırlı pozitif sonuclar alırsın. Rabbim bize de nasip etsin. Bende perşembe günü çift doz ovitrelle yaptım ve aşırı bi şişkinliğim var sanki karnım patlıcak gibi. Sen şişkinlik yaşıyor musun?

Bugün 11. Gün hayırlısı bakalım. Dün yaptığım da negatif geldi. İnşallah dediğin gibi 15. Günde pozitifi görürüm. Bir de benim yumurta kontrolümde doktor yumurtamın büyüdüğünü ama önceki ay söktürücü kullanmak zorunda olduğumuz için rahim duvarının ince olduğunu söyledi. Esteofem verdi ama ilacı bulmak çok zorlaşmış. Geç bulduğum için geç başlamak zorunda kaldım. Artık maddi manevi yorulduk o yüzden inşallah pozitifi görürüm. Sizin pozitife döndü mü var mı gebelik?
Anladım canım hayırlısı olsun.. bende adetimi bekliyorum. İlaca geç başlamanızı kafaya takmayın bazı kadınlara hiç vermiyolar progestan yada estofrem o nedir bilmiyorum progestan galiba fitil bol bol fasülye bezelye et tahıl çok yemekte rahimi kalınlaştırır.. bende geçen ay geç başlamıştım hatta iş yüzünden saatleri bile çok dengesiz oluyodu..

X