Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

canım bi de 15-16cı günde pozitive dönenler var inşallah tutmuştur
Ya bnm farklı bu ay klomen kullandim ilk kez 6aylık evliyim işte üç tane yumurtam gelişmşşti ama dr iğne vermedi nedense kendi çatliycak dedi sinirlermi bozdu ov testinde de bi kez gördm yumurtlamayi onuda anlamadim neden çikmadi ov testnde madem üç yumurta düşün düşün nereye kdr böle bilmiyorum

3 yumurta gayet iyi canım, çok olması iyi diğil, benim her iki tarafta kist var ve sadece solda 2 yumurtam var

Senin nasıldı peki canısı ilk klomen mi seninn bnm bu ilk şimdi bi namaza duracağim bugün bütün anne adaylarona yine dua edicem inş kavusuruz yaaa
canım bende aralıkta oldu, 4 yumurta vardı her çey çok güzel dedi doktor, tutmadı, aslında eşimle o sıra problem oldu, değerlendiremedikde. ondan sonrakı ay klomen yumurtalarımı azdırmışdı adetin 3 c günü 7 adet 18 mm yumurta vardı diye doktor bu ay tedavi yok kistleşir bunlar dedi, onlar kiste dönüştü, bu ay yeniden devam ettik

Bide ağri oluyo ilk kullnaımda diyolar korkuyorum regl sancılı geçer die kötüyü çağarmayalımda iyi olsun herşey adet olmayalım bu ay
ilkinde ağrı yapmıştı, bu defa 20 saatte falan azıcık ağrı oldu çatladığını anladım, geçti ağrı 7ci gün başladı bi de ağrı, 8ci gün meme uçlarım sızlamaya başladı. şuan sütyen falan giyinemiyorum acıtıyor, ilk iğnede meme ucu ağrısı yoktu, ağrılar çok farklı il defayla

Yaaa e yarın kan vermeye falan hitsen mi çok heycanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…