Yaptin mi canımm merak ettim ya bnde tutamadım kendimi 12 gün kaldı reglme ölesne yaptim fos çiktiben de 23 şubat ov.ignemi oldum, dün 10cu gündü test yaptım negativ çıktı, sabah yine yapıcam
yaptım böyle çıktı canımYaptin mi canımm merak ettim ya bnde tutamadım kendimi 12 gün kaldı reglme ölesne yaptim fos çikti
sanki bir az silik var baksana bi sabah tekrarlıcam koyulaşma olursa vardırYaptin mi canımm merak ettim ya bnde tutamadım kendimi 12 gün kaldı reglme ölesne yaptim fos çikti
canım bi de 15-16cı günde pozitive dönenler var inşallah tutmuşturYaptin mi canımm merak ettim ya bnde tutamadım kendimi 12 gün kaldı reglme ölesne yaptim fos çikti
Ay bana da öyle geldi silik gibi var sankim inşAllah netleşir yarin daha bnde tüm gün evdeyim kafayi yemek üzereyim tuttmu tutcak mi diesanki bir az silik var baksana bi sabah tekrarlıcam koyulaşma olursa vardır
Ya bnm farklı bu ay klomen kullandim ilk kez 6aylık evliyim işte üç tane yumurtam gelişmşşti ama dr iğne vermedi nedense kendi çatliycak dedi sinirlermi bozdu ov testinde de bi kez gördm yumurtlamayi onuda anlamadim neden çikmadi ov testnde madem üç yumurtacanım bi de 15-16cı günde pozitive dönenler var inşallah tutmuştur
Adetime 12 gün kaldi sence testi kaç gün kala yapmaliyim birde erken test mi yapsamcanım bi de 15-16cı günde pozitive dönenler var inşallah tutmuştur
3 yumurta gayet iyi canım, çok olması iyi diğil, benim her iki tarafta kist var ve sadece solda 2 yumurtam varYa bnm farklı bu ay klomen kullandim ilk kez 6aylık evliyim işte üç tane yumurtam gelişmşşti ama dr iğne vermedi nedense kendi çatliycak dedi sinirlermi bozdu ov testinde de bi kez gördm yumurtlamayi onuda anlamadim neden çikmadi ov testnde madem üç yumurtadüşün düşün nereye kdr böle bilmiyorum
yarın bi tık koyulaşma olursa belli olur zaten, erken g.testlerini sevmiyorum yaSen erken gebelik testi yapsaydın ya o dha net gösterirdi
Senin nasıldı peki canısı ilk klomen mi seninn bnm bu ilk şimdi bi namaza duracağim bugün bütün anne adaylarona yine dua edicem inş kavusuruz yaaa3 yumurta gayet iyi canım, çok olması iyi diğil, benim her iki tarafta kist var ve sadece solda 2 yumurtam var
Bide ağri oluyo ilk kullnaımda diyolar korkuyorum regl sancılı geçer die kötüyü çağarmayalımda iyi olsun herşey adet olmayalım bu ayyarın bi tık koyulaşma olursa belli olur zaten, erken g.testlerini sevmiyorum ya
canım bende aralıkta oldu, 4 yumurta vardı her çey çok güzel dedi doktor, tutmadı, aslında eşimle o sıra problem oldu, değerlendiremedikde. ondan sonrakı ay klomen yumurtalarımı azdırmışdı adetin 3 c günü 7 adet 18 mm yumurta vardı diye doktor bu ay tedavi yok kistleşir bunlar dedi, onlar kiste dönüştü, bu ay yeniden devam ettikSenin nasıldı peki canısı ilk klomen mi seninn bnm bu ilk şimdi bi namaza duracağim bugün bütün anne adaylarona yine dua edicem inş kavusuruz yaaa
ilkinde ağrı yapmıştı, bu defa 20 saatte falan azıcık ağrı oldu çatladığını anladım, geçti ağrı 7ci gün başladı bi de ağrı, 8ci gün meme uçlarım sızlamaya başladı. şuan sütyen falan giyinemiyorum acıtıyor, ilk iğnede meme ucu ağrısı yoktu, ağrılar çok farklı il defaylaBide ağri oluyo ilk kullnaımda diyolar korkuyorum regl sancılı geçer die kötüyü çağarmayalımda iyi olsun herşey adet olmayalım bu ay
Yaaa e yarın kan vermeye falan hitsen mi çok heycanliilkinde ağrı yapmıştı, bu defa 20 saatte falan azıcık ağrı oldu çatladığını anladım, geçti ağrı 7ci gün başladı bi de ağrı, 8ci gün meme uçlarım sızlamaya başladı. şuan sütyen falan giyinemiyorum acıtıyor, ilk iğnede meme ucu ağrısı yoktu, ağrılar çok farklı il defayla
canım koyulaşma görürsem gidicem, martın 8i evlilik yıldönümümüz, 2 senemiz doluyor, olursa eşime surpriz yapıcam, o benden çok istiyorYaaa e yarın kan vermeye falan hitsen mi çok heycanli
Ayy nasıl güzelll nasıl güzel olur valla bnde gördüm var inşallah allah sağlıkla nasip eylesincanım koyulaşma görürsem gidicem, martın 8i evlilik yıldönümümüz, 2 senemiz doluyor, olursa eşime surpriz yapıcam, o benden çok istiyor
inşallah canım, yarın testi yine atarım, sen de yarın test yap bakalımAyy nasıl güzelll nasıl güzel olur valla bnde gördüm var inşallah allah sağlıkla nasip eylesin
Çikar mi bnm gebelik testi ya 11 gün kalmiş olcak erken gebelik testmi alsam ne dersin canım bide ilk sabah idrarla yapılması lazım demiinşallah canım, yarın testi yine atarım, sen de yarın test yap bakalım
daha çıkmaz canım 11 gün kalmışsaÇikar mi bnm gebelik testi ya 11 gün kalmiş olcak erken gebelik testmi alsam ne dersin canım bide ilk sabah idrarla yapılması lazım demi