Benim belirtim yok canım iğnenin etkisi 7-9 günde kayboluyor zaten negatife dönüyorCok merak ediyorum ignenin etkisi gecmismiyidir.. agrilarin belirtilerin falan var mi canim
Benim kasiklarimda agri batmalar oluyo insallah ikimizde hayirli haberler aliriz kaldi 4-5 günümüzBenim belirtim yok canım iğnenin etkisi 7-9 günde kayboluyor zaten negatife dönüyor
Ay öylemi inşallahBenim kasiklarimda agri batmalar oluyo insallah ikimizde hayirli haberler aliriz kaldi 4-5 günümüzsabirsizlikla bekliyorum
Ay bende ayni sekil o duyguyu anlatamam sana ama sende yasiyosun biliyosun.. bende 3 senedir bekliyorum sen nekadardir bekliyorsunAy öylemi inşallahsorma zaten kaç yıldır bekliyorum ama tedavi süreci farklı oluyor insan daha sabırsız oluyor dün hüngür hüngür ağladım oturup çok içim sıkıldı ..
İkimiz aynıymışız canım benimde 3 yıl olduAy bende ayni sekil o duyguyu anlatamam sana ama sende yasiyosun biliyosun.. bende 3 senedir bekliyorum sen nekadardir bekliyorsun
Canim ben demin test yaptim merak ettim negatif cikti yani ignenin etkisi gitmis ve büyük ihtimal hamilede degilimİkimiz aynıymışız canım benimde 3 yıl oldu
Niye kendine bunu yaptın canım sana dedim çok erkenCanim ben demin test yaptim merak ettim negatif cikti yani ignenin etkisi gitmis ve büyük ihtimal hamilede degilim
Evet bu arkadaşımızı ben yorumda görmüştüm araştırırken kendisi benim gibi pkolu düzensiz adet gören ve Haşimatosu varmış tiroid hastası ve buna rağmen anca 16. Günde görmüş pozitifi adet gecikmesiyle sanırım yanlş olmasın görürse yazar zaten çok tatlı biri zatenBiliyom erken ama tutamadim kendimi.. ilk 16. mi test yapmis?
Insallah bizde o pozitifleri görürüzzEvet bu arkadaşımızı ben yorumda görmüştüm araştırırken kendisi benim gibi pkolu düzensiz adet gören ve Haşimatosu varmış tiroid hastası ve buna rağmen anca 16. Günde görmüş pozitifi adet gecikmesiyle sanırım yanlş olmasın görürse yazar zaten çok tatlı biri zaten
Canim seni diger forumda gördüm. Ben de tiroit ve pcos varİnşallah
Selam canım çok normal heryere yazıyorumCanim seni diger forumda gördüm. Ben de tiroit ve pcos varsen tedavi sürecinde misin ?
Benimde senden bir farkım yok canımSelam canım çok normal heryere yazıyorumevet tedavi görüyorum ovitrelle ve klomen.. sende durumlar nasıl?
Bugün 11. Gün hayırlısı bakalım. Dün yaptığım da negatif geldi. İnşallah dediğin gibi 15. Günde pozitifi görürüm. Bir de benim yumurta kontrolümde doktor yumurtamın büyüdüğünü ama önceki ay söktürücü kullanmak zorunda olduğumuz için rahim duvarının ince olduğunu söyledi. Esteofem verdi ama ilacı bulmak çok zorlaşmış. Geç bulduğum için geç başlamak zorunda kaldım. Artık maddi manevi yorulduk o yüzden inşallah pozitifi görürüm. Sizin pozitife döndü mü var mı gebelik?Hayır canım stress yapma 6-7 gün sonra gidiyor iğne etkisi benim ilk iğnede öyleydi hayalet çizgi çıkıyodu 8-9 gün tamamen negatşfe dönmüş oluyodu sonraki çizgiler önemli işte 15. Gün veya 16. Gün net oluyor
Canım inşallah hayırlı pozitif sonuclar alırsın. Rabbim bize de nasip etsin. Bende perşembe günü çift doz ovitrelle yaptım ve aşırı bi şişkinliğim var sanki karnım patlıcak gibi. Sen şişkinlik yaşıyor musun?Benimde senden bir farkım yok canımbende tedavi görüyorum canim klomen kullandim cuma günü de ovitrelle igne oldum bekliyorum sen igne ne zaman oldun yani kacinci günün
Anladım canım hayırlısı olsun.. bende adetimi bekliyorum. İlaca geç başlamanızı kafaya takmayın bazı kadınlara hiç vermiyolar progestan yada estofrem o nedir bilmiyorum progestan galiba fitil bol bol fasülye bezelye et tahıl çok yemekte rahimi kalınlaştırır.. bende geçen ay geç başlamıştım hatta iş yüzünden saatleri bile çok dengesiz oluyodu..Bugün 11. Gün hayırlısı bakalım. Dün yaptığım da negatif geldi. İnşallah dediğin gibi 15. Günde pozitifi görürüm. Bir de benim yumurta kontrolümde doktor yumurtamın büyüdüğünü ama önceki ay söktürücü kullanmak zorunda olduğumuz için rahim duvarının ince olduğunu söyledi. Esteofem verdi ama ilacı bulmak çok zorlaşmış. Geç bulduğum için geç başlamak zorunda kaldım. Artık maddi manevi yorulduk o yüzden inşallah pozitifi görürüm. Sizin pozitife döndü mü var mı gebelik?